- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
En azindan evde gorusmuyorsunuz bakin bu da birseyMuhtemelen taşlanıcam, ama yazmadan da edemedim.
Eşimin bir arkadaşı var, hoşlanmam bu arkadaşından.
Çok sık olmasa da ailece görüşüyoruz, tatlı bir eşi var, pek ortak yönümüz yok ama ikimiz de birkaç ayda bir durumu idare edebiliyoruz.
Ve bu çiftin bir çocuğu var.
Çocuk küçük.
Tam hareketli zamanları, annesine pek nefes aldırmıyor.
Genelde beyler muhabbetin dibine vuruyor, kız çocuğuyla ilgileniyor, arada derede biz de iki muhabbet kurmaya çalışıyoruz.
Ben zaten çocuklu ortamda sıkılırım açıkçası, tat alamam çünkü rahat konuşamıyorsun doğal olarak.
Ki çocuk durmadığı için gittiğimiz kafeden 15 dakikada kalkıp evlere dağıldığımız da oldu.
İşte bi ara yemeğe çıkalım demiştik, hatta biz çocuğu bırakalım öyle çıkalım demişlerdi.
Bu akşama ayarlamış bizim beyler.
Eşimle konuşurken çocuğu bırakmayacaklarını öğrendim.
Şimdi hiç ama hiç gidesim yok.
Adamı da sevmiyorum zaten, iyice hevesim kaçtı, afakanlar bastı son beraber olduğumuz günü de düşündükçe.
Ya hu tercih meselesi tamam da kimsenin huzuru kalmıyor görüyorsunuz, cok mu zor bir akşam çocuğu alt kattaki anneye emanet etmek?
(Çocuğu bırakma konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını biliyorum)
Ondan sonra biz niye görüşemiyoruz.
İşte bu yüzden görüşemiyoruz.
Bu sekilde rahatsiz oluyorsan bunu eşinle paylaş gorusmeyin... ama o onlarin cocuklari evlatlari birakmak belki onlarda istiyor ama anne kabul etmiyor olabilir yada kadinin yüreği dayanmiyordur birakip cikmaya sonucta o yawrucaginda hava almasi lazim..
Ben de kizim kücükken hicbir yere gitmek istemiyordum. Dayak yemis gibi geliyordum.
Disarda degil de evde görüsseniz? Cocuklar disarda daha huysuz oluyor.
En azindan evde gorusmuyorsunuz bakin bu da birsey
Disarida gorusunce iyi, cocuk durmazsa kalkar evine gidersin konu kapanir
Ama ev oturmasinda oyle degil, o cocuk durmaz, evi basiniza yikar, ikramlari alir saga sola
Sacar turlu pislik yapar ama anasi da dur demez sus demez veya alip cocugu gitmez evine
Ben cocuklu misafirden illallah ettim, evi basina yikiyorlar resmen
Haklisin...
Ama yapacak bir sey var gibime gelmiyor.
O zaman eşine diyeceksin ki eşli görüşmeyelim
Zaten kadın bebek ile bir şey anlamıyor sen X bey ile arada görüş dışarda
Oldu bitti
Bir de çocuğu bırakmak zor mu demişsin de bu bakış açısı kişiden kişiye değişir
Küçük demişsiniz çocuk yaş vermemişsiniz
5,5 yaşındaki oğlumu birine bırakıp eşim ile bir yere gitmedim hiç karşı apartmanda halası var
Gerekirse ben ya da eşim yalnız gideriz ya da oğlum da gelir
Biz böyle yaşıyoruz istemeyen de bizimle görüşmez ya da tek tek görüşür
Utanacak birsey yok ki canimYok yok, ev daha iyi aslında.
Annesi çok izin vermiyor dağıtmasına, çok ağlarsa da erken kalkıyorlar.
Ama benim için her türlü akşam "Oh be gittiler." diye bitiyor : (
Hayır bir taraftan da utanıyorum düşncelerimden.
Hiç görüşmeme durumu yok, akrabalık da var.Derdiniz adam mı,çocuk mu,rahat oturamamak mı, goruşememek mi? Adamdan hoşlanmayabilirsiniz tabii. Ama bayanla oturmaktan görmekten yana sıkıntınız yoksa çocuk için idare edebilirsiniz sizinde olacak bir gün. Ha çekemem diyorsanız da hiç görüşmeyeceksiniz
Sonsuz destek veriyorum sana.Bir kaç saat bırakılabilir illa görüşülecekse.Evde de olsan dışarıda da olsan aynı sıkıntı,çünkü sizin derdiniz kadınla iki sohbet edememek çocuk yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?