- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Ama çok öncesinde plan yapılırken çocuğu bırakalım diye onlar demişlerdi.
Yoksa tabii ki tercih meselesi, durup dururken çocuğu bıraksınlar da gelsinler demem.
Bilseydim bırakmayacaklarını ya plan yaptırmazdım veya eve davet ederim.
Sizin yeri gogu birbirine katsa da sacinin telini dunyalara degismeyeceginiz bir cocugunuz var mi ?
Valla beni seven çocuğumla sevsin.Başkasına bıraksa içi rahat etmeyecektir.
Cehalet isteBen hiçbir şey anlamıyorum ki zaten.
Kadın yazık çocuğu susturayım derken ter döküyor.
Neden? Adam çocuğu bırakmak istemiyormuş.
Normalde alıp ailesini bi gezelim demez, bizimle buluşacakları zaman çocuk da bi çıksın diyor adam (hepsi eşinden duyuğum cümleler).
Ben çocuğunu bırakmayanları anlamıyorum. Ben kendi anneme kaç kere bıraktım. Allah razı olsun. Hatta konsere tiyatroya falan gideceksek memleketten geliyor hasta falan değilse. Bize de eşimle değişiklik oluyor yoksa hep aynı şeyler. Haftasonu avmlere dolışan insanlardan olacağız. Bunun beni kötü anne yaptığını da düşünmüyorum.
sen çocuk düşünüyormusun
Ben seni anliyorum ama karşı tarafida anliyorum benimde ewladim var.. hem kendileri cocuk olmadan cikalim diyip hemde cocuksuz cikamiyorlarsa demekki o olmadan yapamiyorlar.. sizde bundan sonra eşinize soyleyin görüşmeyinÇocuğu bırakabileceği birden fazla kapı var, o konuda sorun yaşamayacağını biliyorum.
Çocuğun tabii ki hava alması lazım, ama bu bizimle görüştükleri gün olmasa da olur.
Ben eğer 15 dakikada kalkmak zorunda kaldıysam bir kere diğer görüşmeye çocuğumu götürmezdim.
Ki onlar demişti çocuksuz çıkalım diye, yoksa eşime geçiştir derdim açıkçası : (
Hamileyim.
Allah nasip ederse olacak, hamileyim.
Durumu bu kadar dramatikleştirmeye gerek var mı, çocuğu bırakın da bi Avrupa yapalım demedik sonuçta, yemek yenip dönülecek.
Ben çocuğunu bırakmayanları anlamıyorum. Ben kendi anneme kaç kere bıraktım. Allah razı olsun. Hatta konsere tiyatroya falan gideceksek memleketten geliyor hasta falan değilse. Bize de eşimle değişiklik oluyor yoksa hep aynı şeyler. Haftasonu avmlere dolışan insanlardan olacağız. Bunun beni kötü anne yaptığını da düşünmüyorum.
Cehalet iste
Cocuklarla yapilacak aktiviteler bambaska olmali, ev gezmesi avm gezmek olmamali bence
Cocuk bu yaninda canta tasir gibi tasimamalisin, cocukla gidilecek er var gidilmeyecek yer var
Ben seni anliyorum ama karşı tarafida anliyorum benimde ewladim var.. hem kendileri cocuk olmadan cikalim diyip hemde cocuksuz cikamiyorlarsa demekki o olmadan yapamiyorlar.. sizde bundan sonra eşinize soyleyin görüşmeyin
anne adayı olarak sen çocugunu bırakıp gezmeye gidecekmisin
yargılamak için degil merakımdan soruyorum
belkide kadının bırakacak güvendigi kimsesi yok
Sizin yeri gogu birbirine katsa da sacinin telini dunyalara degismeyeceginiz bir cocugunuz var mi ?
Kesinlikle katiliyorum sana canim,madem imkanlar elveriyor cocuksuz da gezilebilir. Eger mumkun degilse anne baba da cikmasin o zaman disari cocuklariyla evde vakit gecirsinler, simdi ben avmlerde ellerinde cocuk insanlar goruyorum, mutsuzluk o cocuklarin yuzunden okunuyor yazik ama, ev gezmelerinde sıkıntidan patliyor o zavallilar, cocukla yapilacak aktiviteler degil bunlar,Bizim de çocuğumuz olsa âmenna, çocuklar oynasın diye düşünülür, çocukların arkadaşa ihtiyacı var.
Ama diyorum ya ben 15 dakikada kalkmak zorunda kalsaydım bir daha en azından aynı aileyle plan yaparken çocuğumu götürmez veya hiç plan yapmazdım.
Yazın bir çocuğum olacak inşallah, arkadaşlarla görüşürken çocuğumu yanıma alacağımı hiç sanmıyorum.
Anneye eziyet, çocuğa eziyet, arkadaşa eziyet.
Canim dramatiklestirmiyorum baskasinin cocugu ne yaparsa gozune batar rahatsiz eder ama kendi cocugun ne yapsa hoş karsilarsin. Hamileymissin allah saglikla kucagina almak nasip etsin öncelikle.
Bende bekarken rahatsi olurdum cocuklu ailelerden ve surekli cocuklariyla ilgili muhabbet etmekten. Ama simdi kizimi babasindan baska hic kimseye birakip bir yere gitmiyorum gidemiyorum benimle gorusen bebegimi de kabul etmeli...
Ha buradan benim cocugum evinizi basiniza yiksin ama sesinizi cikarmayin anlami cikarmayin. Kimsenin evine esyasina zarar vermesine musade asla etmem.
O zaman baba alsin cocugu eşinle goruşsun sizde bayan bayana takilin. Kadinada yazik kendimden biliyorum huysuz cocukla disari cikmak cok zor.Anne bırakacak da baba bırakmıyor.
Görüşmeyi kesme durumu yok, ama daha da azaltacağım ne yazık ki.
Ya neden taşlanasın görüşmek istemiyorsan görüşmezsin bu kadar basit . Çocuğu olmayan insanlar bu konu da pek empati yapamıyorlar kızmıyorumda cocugum yokken severdim ama uzun süre ayni ortamda duramazdim ikisi farkli seyler.Ancak cocugu neden birakmiyorlar diyemezsiniz cocugu babanneye dogurmadilar herkes kendi cocuguna bakmak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?