- 28 Kasım 2010
- 42.514
- 141.210
- 798
- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Bakalim canim ya nolacaz bizim oglan daha 3,5 aylik simdi belli olmazcocugun olunca o kadar temizlik yapmassin. çocuklu evde temizlik yapmak su üstünde yazi yazmak gibiymis
Al o cocuklari ver ana babalarinin eline koy kapiyavalla seytan durtuyor bazen, bir de bu ana baba ogretmen yani inanamazsin
Hahahah valla haklisin var aklimda oyle birkac aile, simdi hele bir tanesini duydum hamileymis ahanda dedim elime dustun sen kadinİnsanlardaki rahatlığı görünce ben mi fazla diken üstündeyim diyorum.
Çocuğunuzun ayaklanır ayaklanmaz iade-i ziyaret yapın
kesinlikle katılıyorum. Çocuğun evet hava alması lazım ama bu kadın hiç mi çocuğunu dışarı çıkarmıyor. Toplu halde çıkılacağı zamanı mı buluyorlar, çocuğu hava aldırmak için.Çocuğu bırakabileceği birden fazla kapı var, o konuda sorun yaşamayacağını biliyorum.
Çocuğun tabii ki hava alması lazım, ama bu bizimle görüştükleri gün olmasa da olur.
Ben eğer 15 dakikada kalkmak zorunda kaldıysam bir kere diğer görüşmeye çocuğumu götürmezdim.
Ki onlar demişti çocuksuz çıkalım diye, yoksa eşime geçiştir derdim açıkçası : (
Rahatsız oluyorsaniz gorusmeyin bu kadar basit, çocuğunu bırakıp bırakmaması tamamen ailevi meseleleri sizi hiç ama hiç alakadar etmez, istemiyorsanız esinizle karar verin ve gorusmeyin....
Hic anlayamiyorum esinizle ortak karar alamiyorsunuz söz , dıdının didisina hükmetmeye kalkıyorsunuz..... Büyük bir çelişki içinde olduğunuzun farkında misini
kesinlikle katılıyorum. Çocuğun evet hava alması lazım ama bu kadın hiç mi çocuğunu dışarı çıkarmıyor. Toplu halde çıkılacağı zamanı mı buluyorlar, çocuğu hava aldırmak için.
Hayır dışarda bir işi olur bırakacak kimseyi bulamazlar anlarım. AMA
Kimse kusura bakmasın, bu yüzyılda ki zamansızlıkta, sosyal ilişkiler böyle.
Kimse eğlenmeye çıktığı gece, kimsenin çocuğunun aman atladı mı, zıpladı mı, ne yaptı şimdi düştü mü? ay ağladı vs gibi şeyleri çekmek zorunda değil.
Bırakabiliyorsa bırakırlar, yok bırakamıyorlarsa evinde bir çay yemek ayarlarlar, hem çocuk ortamından uzaklaşmamış olur. Saati gelince yerine yatırılır. Gereksiz huzursuzluk olmaz hemde başkalarıyla görüşmüş olurlar.
Bazı annelere bakınca ben de kendimi öyle hissediyorum,onlar bizim dünyamız her şey elbette onlar için ama bazı aileler gerçekten sadece çocuk odaklı yaşıyorlar ben bunu pek anlayamıyorum açıkçası.Ya ben de baZı anneler yüzünden kendimi gaddar anne gibi hissediyorum sanki bir onlarda var çocuk.
Çocuğu bırakabileceği birden fazla kapı var, o konuda sorun yaşamayacağını biliyorum.
Çocuğun tabii ki hava alması lazım, ama bu bizimle görüştükleri gün olmasa da olur.
Ben eğer 15 dakikada kalkmak zorunda kaldıysam bir kere diğer görüşmeye çocuğumu götürmezdim.
Ki onlar demişti çocuksuz çıkalım diye, yoksa eşime geçiştir derdim açıkçası : (
Valla buradaki yorumlardan anladigim su, eger cocugu anneanne babaanne vs. birakip iki uc saatligine birileriyle muhabbet edersen kotu annesin. Ama cocugun uyku saatini gecirmek pahasina bagir cagir yediginden ictiginden bir sey anlamadan iki laf edemeden bir yerlere gidersen iyi annesin. Sanki disariya cikmaya mecburmus gibi...
Ben kotu bir anne olacagim uzgunum. Ne kimsenin kafasini utulerim ne de cocugumu gec saatlere kadar uyanik kalmaya zorlarim.
o zaman seni kötü anneler grubumuza alalımşu hayatta en korktuğum şey yurdum anneleri gibi "iyi" (!) anne olmaktı, çok şükür onlardan olmadım..
hemen baslamislar senin kiymetlin cocugun yok heralde diye
Sacinin telini dunyalara degismiyor olmamiz cocuga yeri gogu birbirine katma hakki vermiyor.Sizin yeri gogu birbirine katsa da sacinin telini dunyalara degismeyeceginiz bir cocugunuz var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?