Çocuklu Aileler

Çocuk doğal olarak bir masanın etrafında oturmak istemiyor.
Biraz yabancılaması da var, ilgilensen ağlıyor ilk etapta.
Sonra da susmuyor zaten : )

Dün de öyle böyle geçti.
Biraz daha sakindi, ben yemeğimi yedim açıkçası rahat rahat, ama kadın anlamadı gene bir şey.

Bence bunda taslanacak bisey yok. Kadin yinr cocuguna bakiyormus bazilari misafirliğe cocukla gelip cocugu hobaaa saliyor ortaya. Sinir oluyorum

İşte anlamıyorum ben de ortamın huzuru bozulmasına rağmen illa çocuk da olacak denmesini.
Kimse rahat etmiyorsa ben hiç rahat edemem çocuğumla, ona göre bir çare düşünürüm.

Biz evde daha rahatız aslında bu aileyle, ama ben her türlü sıkılıyorum.
Bir daha yakın zamanda görüşmem.

Çocuğum olmadığı için eğitim konusunda bir şey diyemiyorum.

Ama çocuksuz vakit geçirmek de bir ihtiyaç o anneleri görünce, bundan eminim.

Çok da sevmiyorum, bi çocuğu sevebilmem için aramızda daha özel bir bağ bulunmalı.
Yeğenlerime kadar hiç çocuk sevmediğimi zannederdim, yani tam olarak sevgisizlik değil de çabuk sıkılma, uzun uzun ilgilenmeme.

Ama çocukla ilgilenmeyi çok denedim, yabancıladığı için ters tepiyor.

Çok sinir bozucu bir durum, haklısınız.
Madem sözlerinde durmayıp, olacakları bile bile getiriyorlar, ben olsam bir bahaneyle gitmezdim sanırım. Gerçi şu an çok geç ama.

Çok geçti, plan yapılmış ve sonradan öğrenmiştik çocuğu bırakmayacaklarını.

Arayı biraz daha açıcam artık birsüre.

Sizin arkadaş çocuğu boşver, evi boşver demiş resmen.
O da abartı.
Çocuğu arada bırakmaya karşı değilim, ama özellikle çalışan anne için sürekli sürekli olmaz.
Haklısınız.

İşte durum bu.
Çocuğu da gezdirelim diyorsanız bizimle işiniz ne, çekirdek aile gezin güzel güzel.
Rahat 3 saat oturulacak belli, bizi düşnmüyosan çocuğuna bu eziyeti neden yapıyorsun?

Çocuğu mu araya sıkıştırıyorlar, bizi mi anlamadım.

Ama insan cocugunu birakinca gittigi yerden keyif alamayor ,akil hep kuzucukta ve bende vicdan azabi oluyordu cocugumu birakip cikinca gezmeye falan gidince Herkesin fikri farklidir ama ben cocugumu birakamayanlardanim

İşte o zaman çocuğu bırakalım diyerek plan yapmayacaklar bizim yanımızda : )

Sonra insanın yüzü düşüyor ister istemez.

Çocukla misafire gelip de, çocuğunu tutamayan aileler zaten hiç gelmesin. Çocuğunu şımartır şımartır, dışarda nasıl davranacağını öğretmez, hatta anne baba çocuğu misafirlikte zapt bile etmez.. Böyleleriyle zaten evde davete gerek yok

Dışarıya gelirsek, bence tadın kaçmış, hevesin gitmiş zaten.. Ama ev misafirliğinden daha iyidir diye düşünüyorum.

Burada sorun o bebeğin babasından kaynaklanıyor
Çocuğu sadece anne büyütür kafasıyla kadına yuklemis tüm sorumlulugü
Birazcık o ilgilense siz de rahat rahat kadınla görüşseniz Ohh ne güzel işte
Bence o kadın da bu soruna çözüm bulamıyor ve size mahçup oluyor gibi geldi bana

Sen de bendensin
Bazi anneler oyle malesef
Ne cocuklarini birakip gelirler ne de cocuklarina terbiye verirler,hani tamam yaninda getirmek istemissin getirmissin , o zaman goz kulak ol ,az sahip cik dimi, yooook ama olur mu,artik cocuklara ozguven boyle veriliyor ozgur birakiliyor canlari ne isterse yapsin deniliyor,sinir oluyorum
Arkalarindan on gun temizlik yapiyoruz biz de zavalli ev sahipleri

10 gun ne temizligi yapiyorsunuz merak ettim. Ben en son bayram temizligi yapmistim o 10 gun surmustu.

10 gun ne temizligi yapiyorsunuz merak ettim. Ben en son bayram temizligi yapmistim o 10 gun surmustu.
Duvar siliniyor biblolar siliniyor,koltuk aralarindan findik fistik cikolata kiriklari toplaniyor, koltuklar siliniyor, mutfaktaki alt dolaplar aynalar da siliniyor cunku her yer cocuk parmak izi, en son bayramda gelen komsu cocuklari yag sisesine kadar kirdilar butun her yer vicik vicik oldu, bir de sonradan gorduk dusunun yani rezilligi, ben mecbur muyum elalemin cocugunun batirdigini temizlemeye? Bir de 9 aylik hamileydim o zaman ,simdi de bebegim icin hayirli olsuna gelmek istiyorlar her seferinde bir bahane bulup kabul etmiyorum cunku biliyorum yine gelecekler 3cocukla

Misafir fobisi oluşur insanda yeminle.

Korku filmi gibi.

cocugun olunca o kadar temizlik yapmassin. çocuklu evde temizlik yapmak su üstünde yazi yazmak gibiymis

Mahçup olur gibiler ikisi de, hatta baba üstüne sinirleniyor bir de : )

Ama unutuyorlar demek bir sonraki buluşmaya kadar.

Ben bu tür sorunlardan dolayı çocuk yapmayacağım diyen insandım ya hu, zor oluyor idare etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…