Çocuklu bir adamla iki sene birliktelik ?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
374
153
53
32
Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim

Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Çocuklu adamın önceliği her zaman çocuk olmalı,aksi düşünülemez.Sevdiği kadını çocuğunun önüne koyan adamdan bir halt olmaz.O çocuklar hep hayatınızda olacak,gece bir telefonla ateşlenen çocukların yanına gidecek.Arada birlikte yaptığınız planlar bozulacak.Ben yapamam diyorsanız bitirin ne kendinizi ne adamı mutsuz etmeyin.....

Denge kurmasını bekledim sadece
Terazinin ağır tarafında hep çocuk olacak .işin içinde evlat varsa yemişim dengesini.
Empati yapın sizin çocuğunuz olsa hayatınıza giren adamla aynı ölçüde zaman mı ayırırsınız,yoksa her daim önceliğiniz evladınız mı olur????Hadi dürüst olun. .

Denge kurmasını bekledim sadece
Kurulmaz. Çocuk bugün vakit ayirayim yarın bırakayım sonra tekrar vakit ayırırm gibi bı durum değil ki.. Çocuğun olduğunda anlarsın... Şu an anlamayı bekleme, karşıdan seni anlamasını da bekleme, yol yakınken iyi düşün.

Daha dün çocuklu adamla evlenen yengemle kuzenim kavga etti siz siz olun asla çocuklu adamla evlenmeyin. Önceliği çocukları olur( öyle olması gerekiyor) sonra bana zaman ayırmıyor diye kafayı yersiniz .

Daha yeni bir konu açıldı bekar kadin çocuklu adamla evlenmiş ve evlenirken çocuğunu kesinlikle kabul etmiyorum sen istediğin gibi görüş ama eve getiremezsin vs vs adam köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişti.
Sizin iliskiniz de böyle olmasada buna benzer bir durum alacak ve sen pişman olacaksın.
Kar zarar analizi çok önemli...

Değer veren kişi ,kafandaki soruları yanıtlar. Seni ikilemde bırakmaz. Kibar, saygılı olmasından ziyade kafa rahatlığın ve huzurun olmalı. Banane kibarmış. Ben rahat olmadıktan sonra ne olursa olsun.
Amaan ne yoruyorsun kendini. Ölümlü dünya yol ver gitsin.

Değer veren kişi ,kafandaki soruları yanıtlar. Seni ikilemde bırakmaz. Kibar, saygılı olmasından ziyade kafa rahatlığın ve huzurun olmalı. Banane kibarmış. Ben rahat olmadıktan sonra ne olursa olsun.
Amaan ne yoruyorsun kendini. Ölümlü dünya yol ver gitsin.
Bunu ben de anlamıyorum. O kadar saygılı ve kibar adam nasıl sevgilisiyle böyle sorunlu ilişki yaşıyor? Yanındayken huzurlu hissediyorum demiş de kafada soru işaretleri huzurlu ilişki yaşanmaz. Kadınların kendini kandırmasından başka şey değil.

Bir adam ve bir kadın zamanında bir yuva kurdular, iyi kötü günleri oldu ve çocuk sahibi oldular. Bundan sonra, artık annelik ve babalık ömür boyu sürecek. Üstelik çocuğun babasını mümkün olduğunca yanında yöresinde hissetmesi onun gelişimi için çok ama çok önemli çünkü zaten anne-baba ayrılığından boynu bükük. Siz yoktunuz, onlar vardı. Ve hep olacaklar. "Onlar" diyorum çünkü çocuk varsa annesi de öyle ya da böyle bir yerinden hayatın içine girer, iki kere iki dört.

Adam ta ilk gün söylemiş olsa bile, başına gelmedikçe insan, bunun nasıl bir ilişki olacağını tam tahayyül edemiyor, bunu anlıyorum. Ama artık bu iki sene, nasıl bir hayatın sizi beklediğini net göstermiştir. Gelinen noktada siz ayrılıkla tehdit ediyorsunuz ama ayrılmıyorsunuz, o seviyorum ölüyorum diyor ama hayatın düzenini zerre kadar değiştirmiyor. Böyle sürüklenir gider bu.

Bu ilişki velev ki evliliğe gitse de, yaşadığınız hayat değişmez. Ben senin karınım dedikçe, o da benim evlâdım diyecek, hatta daha da üstüne düşecek. Öbür taraftakiler de, adamın hayatındaki yerlerini korumak için, daha cevval davranacak, vs... Sizin beklentileriniz aynı kaldıkça, huzurunuz olmaz. Haklısınız - haksızsınız demiyorum, sadece durum bu.

Back
X