- 29 Ekim 2015
- 1.502
- 2.980
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adam boşanmış mı?Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Boşanmış bir baba çok güzel ilgili bir baba aynen yapması gerekenı yapıypr ,, bunu bilip kimsenin düzenjnı de bozmayacakÇocuklu adam evli mi değil mi? Ona göre zamanını size neden ayıramadığını söyleyeceğim?
Anne de tek çocukBu adam boşanmış mı?
Velayet babada ve çocuklar babayla mı birlikte?
teşekkür ederim farkındayım ama acaba diye ikilemde bırakıyor benlBir adam ve bir kadın zamanında bir yuva kurdular, iyi kötü günleri oldu ve çocuk sahibi oldular. Bundan sonra, artık annelik ve babalık ömür boyu sürecek. Üstelik çocuğun babasını mümkün olduğunca yanında yöresinde hissetmesi onun gelişimi için çok ama çok önemli çünkü zaten anne-baba ayrılığından boynu bükük. Siz yoktunuz, onlar vardı. Ve hep olacaklar. "Onlar" diyorum çünkü çocuk varsa annesi de öyle ya da böyle bir yerinden hayatın içine girer, iki kere iki dört.
Adam ta ilk gün söylemiş olsa bile, başına gelmedikçe insan, bunun nasıl bir ilişki olacağını tam tahayyül edemiyor, bunu anlıyorum. Ama artık bu iki sene, nasıl bir hayatın sizi beklediğini net göstermiştir. Gelinen noktada siz ayrılıkla tehdit ediyorsunuz ama ayrılmıyorsunuz, o seviyorum ölüyorum diyor ama hayatın düzenini zerre kadar değiştirmiyor. Böyle sürüklenir gider bu.
Bu ilişki velev ki evliliğe gitse de, yaşadığınız hayat değişmez. Ben senin karınım dedikçe, o da benim evlâdım diyecek, hatta daha da üstüne düşecek. Öbür taraftakiler de, adamın hayatındaki yerlerini korumak için, daha cevval davranacak, vs... Sizin beklentileriniz aynı kaldıkça, huzurunuz olmaz. Haklısınız - haksızsınız demiyorum, sadece durum bu.
Anne de tek çocuk
teşekkür ederim farkındayım ama acaba diye ikilemde bırakıyor benl
Ayrı çoktan bitmişBoşanmış mı ? Yoksa hala evli mi ? Bu adam ona göre konuşacağım
Eee niye devam ediyorsunuz?Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
e katar. genc guzel kadin bulmustur ilgi gormek, sevmek, sevismek istemistir, onu onemseyecek biri olsun istemistir, iki cocukla hala formdayim diye egosunu tatmin ediyordur.Sadece çocuk üzerine kurulu bir düzen o zaman neden beni kattın diyorum
iyi bir ebeveynse o terazinin çocuk kefesi genellikle daha ağır basar bence basmalı zaten buna göre karar verinDenge kurmasını bekledim sadece
1 çocuklu babayla ilk evliliğini yapan bir arkadaşımız var bu arada ve ikisinin yaşları da genç sayılır çok mutlular çocukla da çok iyi aralarıiyi bir ebeveynse o terazinin çocuk kefesi genellikle daha ağır basar bence basmalı zaten buna göre karar verin