Çocuklu bir adamla iki sene birliktelik ?

Çocuklu adam evli mi değil mi? Ona göre zamanını size neden ayıramadığını söyleyeceğim?

Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Bu adam boşanmış mı?
Velayet babada ve çocuklar babayla mı birlikte?

Bu adam boşanmış mı?
Velayet babada ve çocuklar babayla mı birlikte?
Anne de tek çocuk
Bir adam ve bir kadın zamanında bir yuva kurdular, iyi kötü günleri oldu ve çocuk sahibi oldular. Bundan sonra, artık annelik ve babalık ömür boyu sürecek. Üstelik çocuğun babasını mümkün olduğunca yanında yöresinde hissetmesi onun gelişimi için çok ama çok önemli çünkü zaten anne-baba ayrılığından boynu bükük. Siz yoktunuz, onlar vardı. Ve hep olacaklar. "Onlar" diyorum çünkü çocuk varsa annesi de öyle ya da böyle bir yerinden hayatın içine girer, iki kere iki dört.

Adam ta ilk gün söylemiş olsa bile, başına gelmedikçe insan, bunun nasıl bir ilişki olacağını tam tahayyül edemiyor, bunu anlıyorum. Ama artık bu iki sene, nasıl bir hayatın sizi beklediğini net göstermiştir. Gelinen noktada siz ayrılıkla tehdit ediyorsunuz ama ayrılmıyorsunuz, o seviyorum ölüyorum diyor ama hayatın düzenini zerre kadar değiştirmiyor. Böyle sürüklenir gider bu.

Bu ilişki velev ki evliliğe gitse de, yaşadığınız hayat değişmez. Ben senin karınım dedikçe, o da benim evlâdım diyecek, hatta daha da üstüne düşecek. Öbür taraftakiler de, adamın hayatındaki yerlerini korumak için, daha cevval davranacak, vs... Sizin beklentileriniz aynı kaldıkça, huzurunuz olmaz. Haklısınız - haksızsınız demiyorum, sadece durum bu.
teşekkür ederim farkındayım ama acaba diye ikilemde bırakıyor benl

Anne de tek çocuk

teşekkür ederim farkındayım ama acaba diye ikilemde bırakıyor benl

iyide çocuk annedeyse ne zaman çocukla görüşüyor?
kaç yaşında çocuk?
size vakit ayırmamasının nedeni çocuk değil gibi geldi bana. bunun akşamı var sabahı var. çocuk kendisinde kalmadığı sürece niye çocuk bir engel olsun vakit ayırmaya?

Çocuk annede ise babayla sadece haftasonları filan görüşmüyor mu? Hukuki süreçleri tam bilmiyorum ama genelde duyduklarım hep böyle. Hafta içi size vakit ayırabilir?

Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Eee niye devam ediyorsunuz?

Çocuk hep orada duracak, siz nerede nasıl pozisyon alacağınıza karar vereceksiniz. Çocukların açma kapama düğmeleri yok. Düzgün bir adam bu dengeyi kurar, ilişkisine ve çocuğuna dengeli zaman ayırır. Düzgün olmayan da devamlı çocuğu bahane eder.

Evlendim, baba da oldum, ne diye tekrar sorumluluk alayım kendimi kısıtlayayım diyor büyük ihtimalle. Çünkü 2 hafta 2 ay değil, 2 sene olmuş. Bırakın gitsin, kendinize düzgün dürüst birini bulun.

Sadece çocuk üzerine kurulu bir düzen o zaman neden beni kattın diyorum
e katar. genc guzel kadin bulmustur ilgi gormek, sevmek, sevismek istemistir, onu onemseyecek biri olsun istemistir, iki cocukla hala formdayim diye egosunu tatmin ediyordur.
onemli olan onun neyi nasil yapmasi degil ki
onemli olan senin hayatini nasil yonlendirdigin
bu genc yasinda kendin secmissin 2 cocugu olan adami
o niye oyle yapti o niye boyle yapti degil, ben neden onu sectim hala daha devam ediyorum su kiymetli yıllarımı harciyorum diye sorun bir dahakine

Çocuklu insan çocuklu biriyle olmalı gerçekten yoksa hiç evlenmemiş çocuksuz bir kadın anlayamaz.
Siz de haklısınız kendinizde elbette ilk sırada olmak hakkınız ve bunu sadece çocuksuz biriyle yaşayabilirsiniz.
Ha sizin de çocuğunuz olsaydı zaten onu anlardınız ve ikinizde o zaman dengeli olurdunuz

iyi bir ebeveynse o terazinin çocuk kefesi genellikle daha ağır basar bence basmalı zaten buna göre karar verin
1 çocuklu babayla ilk evliliğini yapan bir arkadaşımız var bu arada ve ikisinin yaşları da genç sayılır çok mutlular çocukla da çok iyi araları
her şeyin istisnası da vardır kural kaide gibi yazanlara aldırmayın bence ama kendi durumunuzu iyi analiz edin önemli olan sizin ne istediğiniz nasıl mutlu olduğunuz

Çocuklu bir adama ya ben ya çocuğun demek kadar garip bir durum yok. Çocuk farklı eş farklıdır, bunlar iki farklı kulvarlar. Bu aynı kök ailesinden ayrılamamış bir erkeğin kök ailem her zaman önce gelir demesi gibi garip bir durum..

O adamın her zaman çocuğu olacak. Ve bunu kabul etmeniz lazım. Diyelim evlendiniz hem sizi hem çocuğunu önceliklendirebilir. Ona göre plan vs yapılır. İki taraf da gönüllü ise olur.

Burada çok konu okuyorum. Adamlar çoğunlukla eşine önce kök ailem gelir diyor. Bu da çok mantıksız. Yahu hepimizin kök ailesi var hiçbirimiz ağaç kovuğundan gelmedik. Kök aile farklı kulvarda, eşin farklı kulvarda. İkisini de aynı anda sevebilirsin. Aynı anda ikisini de önceliklendirebilirsin. Bunu diyen adamdan kaçın.

Ben sizin sevgilinizin yerinde olsam sizden ayrılırım. Sürekli çocuğu ile yarışacaksınız ben bunu kabul etmezdim. Adamın kalbinde ikinize de sevgi olur, sizi de çocuğunu da farklı farklı onceliklendirir. Mesela hafta içi size vakit ayırır hafta sonu çocuğuna vakit ayırır. Siz de hafta sonu kendiniz, arkadaşlarınız veya kök ailenizle gezersiniz.

Benim çocuğum yok. Boşanma aşamasındayım. İleride önüme diyelim çocuklu biri geldi, çocuğu ile yarışmam. Çocuğuna hafta sonu vakit ayırabilir. Sadece belki bazen bende çocuğu ile ona bir gün eşlik ederim ama hafta sonu iki günün birini kendime ayırırım. Kendimi en az 1 gün önceliklendiririm. O da o gün çocuğu ile gezebilir, vakit geçirebilir tabi ki. Eğer ortak çocuk olursa da hafta sonu beraber vakit geçirilir.

Sadece şu konu olsaydı haklıydınız. Diyelim adamın çocuğu var ama sizden çocuk istemiyor o olmaz işte. Kendi baba olmuş sizin anne olma hakkınızı alamaz. Bu haksızlık bu durum olsa size hak verirdim. Bu ilişkiye devam edecek iseniz hafta sonu çocuğu ile vakit geçirmesini kabul edeceksiniz. Bir de sizden çocuk istiyor mu? Bunu iyi tahlil edin. Eğer sizden çocuk istemiyorsa ayrılın.

Benim karşıma çocuklu ama bir daha çocuk istemeyen biri gelse kabul etmem. Benim de anne olmak hakkım. Bunu alamaz. Bu konuda ikna etmek için o da senin çocuğun diyor erkekler. Hayır o çocuğun anne babası var. Sadece sevgi dolu bir ablasi olabilirsin o kadar. Kimse anne olma hakkınızı alamaz. Ama sizde başkasının babalık yapma hakkını alamazsınız. O çocuğunun günahı yok, anne babasının ayrılması onun suçu değil. O yüzden çocukla rekabet etmeyin. Çocukla rekabet edecekseniz ayrılın.

Son düzenleme:
Burda her çocuklu adam ve çocuksuz bekar kadın konusunda olmaz olmazzzz diye yazıyoruz. Tabiki önceliği kendi çocuğu olacak. Böyle bir ilişkide mutlu olmak nerdeyse imkansız. Ama istisna olanlar da vardır elbette. Çocuklarla ilgilenmeyi seven , anaç ruhlu olan kadınlar eşinin başka kadından olan çocuğuna da kendi çocuğu gibi bakabilir diye düşünüyorum. Herkes bunu yapamaz. Kendiniz gibi çocuksuz biriyle ilişki kurmanız daha sağlıklı olur.

Back
X