Çocuklu adamın önceliği her zaman çocuk olmalı,aksi düşünülemez.Sevdiği kadını çocuğunun önüne koyan adamdan bir halt olmaz.O çocuklar hep hayatınızda olacak,gece bir telefonla ateşlenen çocukların yanına gidecek.Arada birlikte yaptığınız planlar bozulacak.Ben yapamam diyorsanız bitirin ne kendinizi ne adamı mutsuz etmeyin.....Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Sadece çocuk üzerine kurulu bir düzen o zaman neden beni kattın diyorumÇocuğuyla zaman geçirdiği için mi size zaman ayıramıyor? Yoksa başka bir sebep mi var? Ona göre cevabım değişecek çünkü.
E durum ortada, çocuğunu senin için bıraksın mi istiyorsun, çocuğunun olması gereken vakti sana mı versin.? Girme aralarina, o iş yürümez.Sadece çocuk üzerine kurulu bir düzen o zaman neden beni kattın diyorum
Denge kurmasını bekledim sadeceE durum ortada, çocuğunu senin için bıraksın mi istiyorsun, çocuğunun olması gereken vakti sana mı versin.? Girme aralarina, o iş yürümez.
Terazinin ağır tarafında hep çocuk olacak .işin içinde evlat varsa yemişim dengesini.Denge kurmasını bekledim sadece
Kurulmaz. Çocuk bugün vakit ayirayim yarın bırakayım sonra tekrar vakit ayırırm gibi bı durum değil ki.. Çocuğun olduğunda anlarsın... Şu an anlamayı bekleme, karşıdan seni anlamasını da bekleme, yol yakınken iyi düşün.Denge kurmasını bekledim sadece
Daha dün çocuklu adamla evlenen yengemle kuzenim kavga etti siz siz olun asla çocuklu adamla evlenmeyin. Önceliği çocukları olur( öyle olması gerekiyor) sonra bana zaman ayırmıyor diye kafayı yersiniz .Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Bence ayrılın. Zaten talebinizi dile getirmişsiniz, dikkate almamış. Ya böyle görüşemeden ilişki yaşayacaksınız ya da ayrılacaksınız. Karar sizin.Sadece çocuk üzerine kurulu bir düzen o zaman neden beni kattın diyorum
Değer veren kişi ,kafandaki soruları yanıtlar. Seni ikilemde bırakmaz. Kibar, saygılı olmasından ziyade kafa rahatlığın ve huzurun olmalı. Banane kibarmış. Ben rahat olmadıktan sonra ne olursa olsun.Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
Bunu ben de anlamıyorum. O kadar saygılı ve kibar adam nasıl sevgilisiyle böyle sorunlu ilişki yaşıyor? Yanındayken huzurlu hissediyorum demiş de kafada soru işaretleri huzurlu ilişki yaşanmaz. Kadınların kendini kandırmasından başka şey değil.Değer veren kişi ,kafandaki soruları yanıtlar. Seni ikilemde bırakmaz. Kibar, saygılı olmasından ziyade kafa rahatlığın ve huzurun olmalı. Banane kibarmış. Ben rahat olmadıktan sonra ne olursa olsun.
Amaan ne yoruyorsun kendini. Ölümlü dünya yol ver gitsin.
Merhabalar ,çocuklu bir adamla iki seneye yakındır ilişkimiz devam ediyor .ama artık iyice tahammülsüz olmaya başladım baştaki sabrım kalmadı sürekli ayrılıga getiriyorum herşeye sabrediyor ama rahatsız olduğum hiç bir konuda da bir şey yapmıyor yapamıyor.. saygılı kibar değer veren biri yan yana iken çok mutluyum (öyle sanıyorum aslında degılım sürekli kafamda huzursuzluk bu ilişki nereye gidiyor soruları )),benim açımdan en büyük sorun bana zaman ayırmıyor vakıtlerımız çok kısıtlı ama benden çok sevıyormuş benim içinde yan yana olmadıktan sonra paylaşım olmadıktan sonra o huzuru guvenı yakalayamadım bir türlü , gayet de hoş alımlı biriyim ama takıldım bir yerde kalıyorum böyle aylarca zaman geçiyor istediğim ilişki bu değildi hayalini kurduğum bu degıldı .. öyle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?