Çocuklu bir adamla iki sene birliktelik ?

Ayrıldım ayrıldık ,, ama yine geri dönmeye çok yakınım böyle böyle yıllarımı heba ediyorum .. nasıl direnclı olurum tekrar geldıgınde

Ayrıldım ayrıldık ,, ama yine geri dönmeye çok yakınım böyle böyle yıllarımı heba ediyorum .. nasıl direnclı olurum tekrar geldıgınde
Çocuk annedeyse neden sana vakti yok?

Çocukla tanıştın mı sen hiç? Birlikte bişeyler yaptınız mı? Kaç yaşında çocuk?

Ne cevap verdiniz? Alıntı boş

Net cvp yok çünkü, çocuk okuldan çıkıp babaya mı geliyor, kaç yaşında? Bu adam çalışmıyor mu?
Canım benim:) evet çalışıyor çocuğu da okul çıkışı alıyor gece bırakıyor neyse yaa çok bunaldım bu stresli hayattan

Bir sakin olun evli olsa zaten orda işim ne ,,, adam 4 sene olmuş ayrılalı . Sorun şu ki ben yokum bu ilişkide vakit ayırmıyor

Durduk yere günahımı almayın kızlar :))Allah göstermesin öyle şeyler yapmam
E siz demissiniz biz nasil gunah aliyoruz.
"Arkadasinizdan" mi bahsediyordunuz evli çocuklu erkege asik olma yorumunuzda? Hatta sonrasinda uzaklasmak benim elimde diyen uyeye demissiniz:

Yapamadım geç oldu ,,çok vakit duygu kaybım oldu

E siz demissiniz biz nasil gunah aliyoruz.
"Arkadasinizdan" mi bahsediyordunuz evli çocuklu erkege asik olma yorumunuzda? Hatta sonrasinda uzaklasmak benim elimde diyen uyeye demissiniz:
Kız kimlik bile belli değil , evli olsa söylerim benim rahatsız olduğum konu ile alakası yok bunun

Tanıştığınızda çocuk olduğunu biliyor muydunuz yoksa sonradan mı öğrendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…