bir de aynı işyerindenmiş. Lütfen kendini zor duruma düşürme.herkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
Esimin su an 11 yasinda olan oglu var anne ile kaliyor, haftasonu ve bayramlarda bize gelir zorlugu su ilk giz agrisi ve anne babanin durumundan oturu genelde simartiliyor her istedigi aliniyor er yada gec ve genelde yukte hafif pahada pahali herseyin parasi esimden cikiyo, o gelince her plana onuda dahil etmek durumunda kaliyorsunuz, basbasa takilma vs olmuyor haliyle ama iyi tarafi hazir bir abi var bizimde kizimiz oldu birbirleri ile iletisimleri cok iyi onun acisondan guzel bir durum. Birde erkeklee noyle durumlarda ikinci bir cocuga sicak bakmiyor pek cogu zaman...herkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?