cocuklu bir erkekle evlilik yardim !!!

brave01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
54
27
88
43
herkese selam,

lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler

6 yaşındaki çocuğun okula ve belirli bi düzene ihtiyacı olacaktır 1 hafta orda bir hafta orda çocuk perişan olur.
Konuyla alakasız ama belli ki çocuk tamamen babada kalacak zamanla.
6 yaşındaki kız çocuğu bence çok büyük problem değil ama ufak bi kuşkunuz varsa sizde ısınamazsınız.
Yol yakınken dönün.

Bir hafta annede bir hafta babada mi? Tenis topu gibi. Yanlis bir karar. O cocuk hep kendini istenmeyen gibi dusunecek. Duzeni olmayacak. Tatillerde olsa neyse. Okula baslayinca bu egitimini de engeller. Neyse bu onlarin karari.
Eger cok asik degilseniz evlendiginizde bu sizin icin sIkInti yaratir. Hic evlenmemis biri icin cocuklu biriyle zor. Cunku evlenince flortteki gibi olmayacak. Ben o riske giremezdim. Burada cocuklu biriyle evlenip sorunlarini paylasan bir suru kadin var. Yasadiklari zorluklari anlatan. Bence onlari bir okuyun. Hem de daha onceden evlilik yasamus biriyle evlenen kadinlarimizin da yasadiklari sorunlarla ilgili konular var. Onlari da okumanizi tavsiye ederim.

Öyle düzen olmaz

Türkiyede iseniz mahkeme öyle karar vermez

Siz şimdiden özel Zaman geçiremeyiz diyorsanız bu iş olmaz

Zaman'ınızı hatta tüm hayatınızı çocuğa göre ayarlamak gerekir

İnsanlar bunu düşünerek çocuk sahibi olur sizin sonradan bu çocukla hayata dahil olma zorunluluğunuz yok ama dahil olursanız çocuklu hayat kurallarına göre oynamayı kabul etmek zorunludur

bir de aynı işyerindenmiş. Lütfen kendini zor duruma düşürme.

Cok zor
Benim esimin ilk evliliginden cocugu var ama benimde var
Ikimiz de olgun insanlari ve bu durumu idare edebiliyoruz ama burada bas edemeyen cocukla ilgili sacma sapan konular acan onlarca kadin gordum
Yapamayacaksaniz simdiden ayrilin o cocuga yazik inanin

Çevremde böyle evlilik yapan birkaç insan var. Yürüyor mu evlilikleri evet yürüyor ama ne olursa olsun yıpranma payı mevcut.
Çocuklar asla 2. kadına alışamıyor. Ya da çok büyük bir bölümü alışamıyor. Heleki kız çocuğu babaya çok düşkün olur.
Tabi birde olayın sizin aklınızdaki soru işaretleri kısmı varki bu büyük ihtimalle sorun yaşayacağınızın sinyallerini veriyor. Yapamayacağınız düşünüyorsanız yol yakınken vazgeçin.

Cocuga eziyet etmek icin mi boyle bir karar verdiler, bir hafta orda bir hafta burda, cocuk kapisiz gibi yasayamaz, mahvolur.
Ayrica tereddütlerinizde haklisiniz, cok buyuk sorumluluk bu, hic yeni evli olamayacaksiniz, hic ozel hayatiniz olamayacak vs vs.

Ben de yasadim bu durumu.Olmadi.Hakkinda konum var.Ben adama gonulluydum halbuki.Adamin cocuk hassasiyeti beni ezdi gecti.

Ben yapar mıydım diye sorulsa büyük konuşmayayım ama yapamazdım. Bence olmayacak dua'ya amin demeyin..

Esimin su an 11 yasinda olan oglu var anne ile kaliyor, haftasonu ve bayramlarda bize gelir zorlugu su ilk giz agrisi ve anne babanin durumundan oturu genelde simartiliyor her istedigi aliniyor er yada gec ve genelde yukte hafif pahada pahali herseyin parasi esimden cikiyo, o gelince her plana onuda dahil etmek durumunda kaliyorsunuz, basbasa takilma vs olmuyor haliyle ama iyi tarafi hazir bir abi var bizimde kizimiz oldu birbirleri ile iletisimleri cok iyi onun acisondan guzel bir durum. Birde erkeklee noyle durumlarda ikinci bir cocuga sicak bakmiyor pek cogu zaman...
Yani belli gunlerde gelse sorun olmaz ama surekli sizinle kalirsa ablaliktan ziyade annelik yapmak zorunda kalirsiniz bu da sizi yorar sonucta sizin cocugunuz degil ne kadar sevsenizde o bir yabanci sadece esinize olan sevginizden kabullendiginiz biri bunu unutmayin... En azindan benim icin boyle...

O çocuk sizin hep hayatnzda olcak senin çocuğun olduğunda kiskanicak belki biraz büyüdüğünde babasını senden kiskanicak. Ayrica smdi evlenirsen hem bi esin sorumluluğu hemde birden bire bi çocuğun sorumluluğunu almış olcaksn . Üstesinden gelirim çocuğu kambur gibi görmem iki gün sonra çocuğum olduğunda ikisini bir tutablrm diosan evlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…