herkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
O çocuğun babayla zaman geçirmek haklı yeni gelin olarak bu heyecanları ilk defa tadacak biri olarak yalnız kalmayı istemek de senin hakkın ben olsam cesaret edemem daha kendim anne olmadan bir çocuğa anne gibi davranamam vicdanlı biriyim asla tahammülsüzlük yapmam ama bu bir iki aylık değil ömürlük bir süreç eşin hem ona hem size yetebilecek mi? Ona aldıkları gözüne gelecek mi yarın çocuğun olduğu zaman o kız kıskanırsa eğer dengeli olabilecek misin kızı yüzünden eşiyle hiçbir zaman iletişimi kopmayacal mesela tahammül edebilecek misin her şeyi düşün aşkla her şey olmazherkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
Benim tanıdığım evlendi çocuklu bayanla oh hazır çocuk dediherkese selam,
Bir haftayı çocukla geçireceksiniz diğer haftayı babasıyla çocuk Yüzünden tartışarak geçireceksiniz.Boşanmış çocuklu biriyle yeni Evliyim ben 37 yaşındayım.Bizimki iki haftada bi hafta sonu geliyor Temmuz Ayında bizde ,ara tatilde bi hafta bizde olacakmış vs.bi hafta bi hafta kalacak deseler çıkar giderim evden herhalde.Eşim bebek işimi erteliyor.çocuk kıskanıyor bizi,mesela yolda el ele Yürürken ellerimizi ayırıp kendi tutmaya Çalışıyor.geceleri en az 3 kere her uyandığında odaya gelip Baba'yı yanına istiyor.bilgin olsunyorum yapan herkese yorumlar icin cok tesekkurler, agirlikli olarak yol yakinken don mesaji var..buyuk bir itimal arkadas kalip , diger konu kapanicak, herkesin ruh sagligi icin en iyi boyle gibi malesef
Önemli olan da geçmişten ders çıkarıp aynılarını yapmamak, bi arkadasım vardı elinden ayrılmış biriyle evlenmişti ve hayatının hatasını yapmıştı, kocasının hayattan hiç beklentisi yoktu o kadar yorgun o kadar bıkkındı ki bide bunlar yetmiyormuş gibi arkadaşımı aldatmıştı , arkadaş anlattıkca çok kızoyorduk, sürekli hata yapıp af diliyor hiç mi ders almaz insan, Siz gerçekten örnek çiftsiniz en doğru olanı yapıyorsunuz..Tesekkur ederim , amin hepimizin huzuru daim olsun
Aslinda ilk yada ikinci fark etmiyor tum evliliklerde her iki tarafin da caba gostermesi gerekiyor , ikinci evliliklerde daha kolay caba gostermek cunku insan onceki deneyiminden ders aliyor
Mesela ben ilk evliligimde takildigim kizdigim hicbir meseleye bu evliligimde takilmiyorum cunku iliskiyi yiprattigini biliyorum , ben sakin ve huzurlu olunca esim de aynisi , hic kavga etmeyiz ses yukseltmeyiz , kiskanclik yapmayiz , gecmislerimizi kurcalamayiz
Birbirimizin degerini biliyoruz , coluklu cocuklu kedili kopekli huzurlu bir yuva kurduk ve bunun degerini gercekten cok iyi biliyoruz o yuzden hic oyle kiskanclikmis ani ofkeymis bagris cagrismis sacma seylerle huzurumuzu bozmuyoruz :)
Canim saol cevabin icin birebir yasayan biri olarak..senim durumun gibi iki haftada hafta sonu olsa okey olabilir ama ayda 2 hafta full evde..cocukta benim icin zor olacagi belli direk anne vazifelerinide yerine getircem..zor valla sana da kolay gelsinBir haftayı çocukla geçireceksiniz diğer haftayı babasıyla çocuk Yüzünden tartışarak geçireceksiniz.Boşanmış çocuklu biriyle yeni Evliyim ben 37 yaşındayım.Bizimki iki haftada bi hafta sonu geliyor Temmuz Ayında bizde ,ara tatilde bi hafta bizde olacakmış vs.bi hafta bi hafta kalacak deseler çıkar giderim evden herhalde.Eşim bebek işimi erteliyor.çocuk kıskanıyor bizi,mesela yolda el ele Yürürken ellerimizi ayırıp kendi tutmaya Çalışıyor.geceleri en az 3 kere her uyandığında odaya gelip Baba'yı yanına istiyor.bilgin olsun
Ha ayrıca babası çocuğu her alanda görmek istiyo tatilde gezmede ..o gelmeyecekse babasının da csnı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?