cocuklu bir erkekle evlilik yardim !!!

Şimdilik öyledir zamanla temelli babada kalacak demek ki.
Zor olur sizin için.
Hem de eşiyle hep bir bağı olacak çocuktan dolayı.
Hep 3. kişi olarak hayatınızda olacak.
Ayrıca zamanla çocukla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir.
Birbirinizi benimseyemeyebilirsiniz.
Tabi tercih sizin.
Bunlar,olması muhtemel şeyler.

Bence de yol yakınken dönün. Yaşınızı hiç kafaya takmayın. Çevremde ilk evliliğini 37 de 40 yapan mutlu çiftler var. Sabreden derviş muradına ermiş lafını severim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim annem babamın ikinci eşi babamın önceki eşinden abim ve ablam var abim bizimle yaşadı bir süre abime aşıktım resmen annem de abime i,anne evladına ne yapıyorsa aynılarını yaptı (kendi annesinin yapmadıklarını bile) ablam da annemi çok sever şu an görüşmesekte hissediyorum:)) sıkıntılar elbette olacaktır (inşAllah olmaz) sizinde tutumunuz önemli tabii ki çocuğa karşı çocuğun psikolojisi olsun vs. ama siz de çok önemlisiniz bu durumda önce kendnizi sorgulamanız gerekir yapabilir miyim? Yapamaz mıyım? Gibisinden. annem baya sıkıntılar yaşadı bu konu da sabır önemli eğer üstesinden gelebilirim diyorsanız neden olmasın annemle babam hala evliler her şeye rağmen abimi bile evlendirdik :)) Zor bir süreç olduğunu biliyorum o yüzden Allah yardımcınız olsun

İşiniz zor , sonuçta kız çocuğu babaya düşkün olacak sizi kıskanacak siz de üvey anne olacaksınız vs bence arada çok sağlam bağlar oluşmamışsa geri dönmeniz en mantıklısı ..

yorum yapan herkese yorumlar icin cok tesekkurler, agirlikli olarak yol yakinken don mesaji var..buyuk bir itimal arkadas kalip , diger konu kapanicak, herkesin ruh sagligi icin en iyi boyle gibi malesef

Bence iş her zamanki gibi adamda bitiyor.cocugu eski esi ve senin arandaki dengeyi kurabilirse,olsun cocuk birsey olmaz.ama bu erkek milleti kendi cocugunu gelinin kv desi durumuna düşürecekse yok olmaz.Cocuktan değil adamin kişiliğinden sebep olmaz...

O çocuğun babayla zaman geçirmek haklı yeni gelin olarak bu heyecanları ilk defa tadacak biri olarak yalnız kalmayı istemek de senin hakkın ben olsam cesaret edemem daha kendim anne olmadan bir çocuğa anne gibi davranamam vicdanlı biriyim asla tahammülsüzlük yapmam ama bu bir iki aylık değil ömürlük bir süreç eşin hem ona hem size yetebilecek mi? Ona aldıkları gözüne gelecek mi yarın çocuğun olduğu zaman o kız kıskanırsa eğer dengeli olabilecek misin kızı yüzünden eşiyle hiçbir zaman iletişimi kopmayacal mesela tahammül edebilecek misin her şeyi düşün aşkla her şey olmaz

Benim tanıdığım evlendi çocuklu bayanla oh hazır çocuk dedi
Sende bitecek olay bence yapabilirim diyorsan neden olmasın

Siz bu çocuğun sorumluluğunu alabilecek misiniz
Yarın evladınız olursa ondan ayrı gayrı düşünmeyecekseniz
Dersleri okuması yazmasına yardımcı olacaksınız kısaca okul hayatı...sosyal hayatı çocuk sorumluluğu çok ve bu sorumluluğu kaldıracak biri olmalısınız
Yeri gelecek bütün zamanınızı alacak
Bir hafta onda bir hafta şunda olmaz öyle saçmalık
Gelip zaten sizde kalacağı belli
ben sorumluluk alırım dersen hiç bir gün şikayet etmeyeceğim diyorsan evlen
Eğer öyle düşünmüyorsan yol yakınken bitir
Yaşın gelmiş geçiyor ama olsun
Sırf yaşın geçiyor diye evlenilmez ki

Yeri geliyor 1 yaşındaki oğluma tahammül edemiyorum kaldı ki başkasının çocuğu çoj zor

Evet çocuk yanınızda kalırken ozeliniz olmayacak. Hatta kiskanip babasının yanında yatmak ister.
Hem her şeyde siz ilklerinizi yaşarken eşiniz icin bu olmayacak. İyi düşünün. Denginiz illaki çıkar karşınıza.

Eger dogurmadan bir cocugunuz olacagi gercegini kabul etmeyecekseniz sakin o cocugu da kendinizi de yakmayin.

Burda kocasinin ilk evliliginden olan cocuklardan sikayet eden cok kadin gordum ben.

Hepsine de ayni seyi soyledim.:
Evlenirken aklin nerdeydi?

Kız çocukları babaya çok düşkün oluyorlar. Büyüdükçe kıskançlık seviyeSi de artıyor. Hele ki anne kızı doldurup doldurup size yollarsa vay halinize. Senin çocuğun olduğu zamanda sorunlar çıkıyor eşin büyük çocuk üzülmesin diye küçükle ilgilenemiyor o varken. Çünkü o boşanmış anne babanın ilgi isteyen çocuğu konumundA. Nerden mi biliyorum kuzenim boşanmış çocuklu bir adamla evlendi 2 çocuğuyla baba evine döndü. Sıkıntı hiç ama hiç bitmedi

O çocuk mecbur gelicek babası sonucta ayıramazsınız.
1 hafta yani ayda 2 haftada idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Eşinizin çocugu sizinde çocugunuz artık.
Gelmesin deme hakkınız yok böyle kabul etmiyorsanız,
Yolları ayırın çocuksuz biriyle evlenin.

yorum yapan herkese yorumlar icin cok tesekkurler, agirlikli olarak yol yakinken don mesaji var..buyuk bir itimal arkadas kalip , diger konu kapanicak, herkesin ruh sagligi icin en iyi boyle gibi malesef
Bir haftayı çocukla geçireceksiniz diğer haftayı babasıyla çocuk Yüzünden tartışarak geçireceksiniz.Boşanmış çocuklu biriyle yeni Evliyim ben 37 yaşındayım.Bizimki iki haftada bi hafta sonu geliyor Temmuz Ayında bizde ,ara tatilde bi hafta bizde olacakmış vs.bi hafta bi hafta kalacak deseler çıkar giderim evden herhalde.Eşim bebek işimi erteliyor.çocuk kıskanıyor bizi,mesela yolda el ele Yürürken ellerimizi ayırıp kendi tutmaya Çalışıyor.geceleri en az 3 kere her uyandığında odaya gelip Baba'yı yanına istiyor.bilgin olsun
Ha ayrıca babası çocuğu her alanda görmek istiyo tatilde gezmede ..o gelmeyecekse babasının da csnı istemiyor

Önemli olan da geçmişten ders çıkarıp aynılarını yapmamak, bi arkadasım vardı elinden ayrılmış biriyle evlenmişti ve hayatının hatasını yapmıştı, kocasının hayattan hiç beklentisi yoktu o kadar yorgun o kadar bıkkındı ki bide bunlar yetmiyormuş gibi arkadaşımı aldatmıştı , arkadaş anlattıkca çok kızoyorduk, sürekli hata yapıp af diliyor hiç mi ders almaz insan, Siz gerçekten örnek çiftsiniz en doğru olanı yapıyorsunuz..

Canim saol cevabin icin birebir yasayan biri olarak..senim durumun gibi iki haftada hafta sonu olsa okey olabilir ama ayda 2 hafta full evde..cocukta benim icin zor olacagi belli direk anne vazifelerinide yerine getircem..zor valla sana da kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…