Değerin hiç olmaz öncelikle bunu söyleyin , ilkine yapacağı her şey yapmıştır adam sana fazla bişey yapmaz sadece evli olursunuz, gerçekten çok zor hakkımda hayırlısıherkese selam,
lutfen yardim edin, isyerinde ki arkadasimla 6 aydir suren bir iliskimiz var , bir de 6 yasina kizi var.. kiz bosandiktan sonra anne ile kaliyordu sadece cumartesi erkek arkadasimin ziyarete geliyordu, simdi 1 hafta anne ile bir hafta baba ile kalicak... kafam cok karisik okudugum heryerde boyle bir evlilik zor olur diyolar, ozellimiz hic olamayacak nerdeyse, cocuk kucuk hep aranizda olucak zamanimizi cocuga gore ayarlamamiz gerekicek..ben hic evlenmedim ve 34 yasindayim, basindan boyle durum gecen varsa yorumlarsaniz cok sevinirim, hepinize iyi gunler
Çocuklarınızın ikiside sizinle mi yaşıyor?Cok zor
Benim esimin ilk evliliginden cocugu var ama benimde var
Ikimiz de olgun insanlari ve bu durumu idare edebiliyoruz ama burada bas edemeyen cocukla ilgili sacma sapan konular acan onlarca kadin gordum
Yapamayacaksaniz simdiden ayrilin o cocuga yazik inanin
Bence cocugunu sadece iki defa goren biriyle bi daha dusununBenim nisanlimin kizi var.
Kendi bile sadece iki defa görmüş.
Yaninda olsa veya her haftasonu gelse ben ilişkiye başlamazdım bile.
Bu halde bjle bazen aklima geliyor ve evlenmekden cayıyorum. Sorumluluk aşırı ağır geliyor bana. Düşünüyorum... cocuk benim yanimdayken düşse benden bilincek... ortada gelen çocuk bile yok...
Benim onceki evliligimden olan cocugum ve esimden olan bebegim bizimle yasiyor , esimin ilk oglu bazi haftasonlari ve yaz tatilinde geliyor bize , evdeki cocuk sayisi 3 oluyor o da gelinceÇocuklarınızın ikiside sizinle mi yaşıyor?
Bu yanlis bir tespit tabi dediginiz gibi adamlar vardir mutlaka ama onlarla zaten her halukarda evlenilmemeliDeğerin hiç olmaz öncelikle bunu söyleyin , ilkine yapacağı her şey yapmıştır adam sana fazla bişey yapmaz sadece evli olursunuz, gerçekten çok zor hakkımda hayırlısı
Sizin adınıza sevindim ama çevremde hep böyle şeyler duydum herkes aynı değildir ama sizin gibi eşini mutlu edende azdır, bişeyi çok merak ettim eşinizin ilk Eşini merak ettiniz mi hiç ?Bu yanlis bir tespit tabi dediginiz gibi adamlar vardir mutlaka ama onlarla zaten her halukarda evlenilmemeli
Ben ikinci esiyim kocamin ne istersem yapti ve yapmaya da devam ediyor , bunun birinci ikinci olmakla alakasi yok karsisindaki insana verilen degerle ilgisi var
Harikasınız.Benim onceki evliligimden olan cocugum ve esimden olan bebegim bizimle yasiyor , esimin ilk oglu bazi haftasonlari ve yaz tatilinde geliyor bize , evdeki cocuk sayisi 3 oluyor o da gelince
Ama biz hic ayrim yapmiuoruz hepsi bizim diyoruz :)
Hayir merak etmedim ama zaten esimle iletisim halindeler ve cok duzgun bir kadin oldugunu dusunuyorumSizin adınıza sevindim ama çevremde hep böyle şeyler duydum herkes aynı değildir ama sizin gibi eşini mutlu edende azdır, bişeyi çok merak ettim eşinizin ilk Eşini merak ettiniz mi hiç ?
Tesekkur ederim :)Harikasınız.
Valla tebrik ediyorum sizi Rabbim huzurunuzu bozmasın, benim çevremde de hür gür ilk eşlerini merak edenler , sonra 2.SGM sanadamı masraf edeceğim diyen insan çoktu.Hayir merak etmedim ama zaten esimle iletisim halindeler ve cok duzgun bir kadin oldugunu dusunuyorum
Benim cevremde ise hep ikinci evliliklerini yapan ve cok mutlu olan insanlar var daha esine kotu davranani gormedim
Tesekkur ederim , amin hepimizin huzuru daim olsunValla tebrik ediyorum sizi Rabbim huzurunuzu bozmasın, benim çevremde de hür gür ilk eşlerini merak edenler , sonra 2.SGM sanadamı masraf edeceğim diyen insan çoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?