Ne bekliyordun ki..Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyimE senin de çocuğun varmış durumlar eşit, ne alaka şimdi?
Sizin çocuğunuz da babadaymis, o çocuklar da baba da olabilir. Çocuğun babaya verilmesine karşı değilim ama "çocuğu evlilikte risk olarak görmek" nasıl bir mantık?Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Çocuğunu risksiz evliliğe tercih etmiş yani? Halbuki o da sizin gibi yapmalıydı.. Ahahahah Oh bir iyi yapmış ki :) Cesur Baba :)Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Sizin çocuğunuz sizinle kalıyor da onunkiler neden gözünüze batıyor.Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Mantık: ben aslında yeoğummmSizin çocuğunuz da babadaymis, o çocuklar da baba da olabilir. Çocuğun babaya verilmesine karşı değilim ama "çocuğu evlilikte risk olarak görmek" nasıl bir mantık?
Acaba önceden çocukların kalacakları yerler konusu geçti mi aralarında? Konuşmuş olmalarını beklerdim.Ne bekliyordun ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?