Çocuklu biriyle evlenmek

Aysezor95

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
2
-45
1
30
Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim

Mutsuzsanız yapabilecek bir şeyiniz yok boşanmak dışında.

Sizin çocuklarınız sizde ise neden bu kadar sorun ediyorsunuz?

O sizin çocuklarınızı kabul ederek evlenmiş.

Yalan söyleyerek evlenmesi çok kötü evet ama sizin de çocuğunuz var.

Sonuçta hiç evlenmemiş, çocuksuz biri değilsiniz.

Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Ne bekliyordun ki..

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Sizin çocuğunuz da babadaymis, o çocuklar da baba da olabilir. Çocuğun babaya verilmesine karşı değilim ama "çocuğu evlilikte risk olarak görmek" nasıl bir mantık?

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Çocuğunu risksiz evliliğe tercih etmiş yani? Halbuki o da sizin gibi yapmalıydı.. Ahahahah Oh bir iyi yapmış ki :) Cesur Baba :)

Sizin çocuğunuz sizinle kalıyor da onunkiler neden gözünüze batıyor.
Heee risk almamak için babaya vermissiniz çok pardon 😡

Çocukları almak için mi sizle evlendi acaba neden evlendikten sonra değişti soğudu size karşı? Yoksa siz mi çok laf ettiniz çocukları alması konusunda da adam bıktı? 😕

şöyle olaylar beni daha da soğutuyor bu durumdan. ortada iki taraf için de eksi gördüğüm yerler var. birincisi, sizin çocuklarınız sizinle kalabiliyorken neden adamla çocuklarının annesinde kalacağını duyunca evlenmeyi kabul ettiniz ?

eşiniz de sütten çıkma ak kaşık değil elbette. belki de bir evlilik gerçekleştirip çocuklarını alabilmek için evlendi sizinle. üç ay olmuş hemen dava açılmış çünkü, sizi de umursamadığını söylüyorsunuz. sorunlu ve sıkıntılı bir evlilik ama yapabileceğiniz bir şey olmadığını belirtmişsiniz. çocuklarla evliliğinizi sürdürmeyi denemekten başka bir opsiyon gibi önünüzde

Yazık çocuklar ne ailelerinin ölümlerinden ne de boşanmalarından sorumlular ama buna rağmen en büyük acıyı yine çocuklar çekiyor. Ben eşinizi iyi niyetli bulmadım. Büyük konuşmayayım ama bir çocuğum olsa tekrar bir evlilik yapmayı çocuklu biriyle bile istemezdim. Tek diyeceğim lütfen çocukları kullanmayın ben onu da gördüm eşinden intikam almak için istemediği halde çocuğunu yanına almak için uğraşanları. Siz öylesiniz demiyorum sadece acı bir olay.

Back
X