Çocuklu biriyle evlenmek

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Özverinizi evlenmek için mi kullandınız?
Siz çocuğunuzu babaya yeni esiniz anneye versin özellikle neymiş evliliği riske atmayacakmışsınız.
Evliliği çocuğun önüne koyan biri olarak iyi olmuş eşinizin yaptığı.

çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum
Bu zihniyet kısırlaştırılsa keşke.
Boşanın.Sonra cocukları evlilik icin riske atmayacak bir bey bulun.Ama bu kiside psikopat cıkabilir o zamanda; cocugu annelerinde ama kafama tekme yedim 3.evliligim ne yapmaliyim diye konu acarsiniz.Siz en iyisi bosanın risksiz.

Benim çocuğum benle olsun ama babanın çocukları annede kalsın. Sebep?

İki çocuğu olduğunu senden gizlediği halde evlendiysen çekeceksin.
Adam yalana alışmış zaten.
Şimdi de çocuklar bende kalmayacak derken gelmelerini istiyor.
E adamın yalanci olduğunu bilerek evlenirsen böyle olur..
Tedbirsiz hacet gören,yana yakına taş arar.
Ayrıca adam çocuklarını isteyebilir.Fikri değişmiş olabilir.

Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Gorusurken saklamis olmasi pek de olasi degildir sanki? Bazi erkeklerin tipik davranisidir bu, cocugum annesinde kalacak diye yeni evlilik yaparlar. Sonra cocugu geri alirlar. Cok duydum boylesini. Siz hic mi suphe duymadiniz veya konu ustunde konusmadiniz?
Istemiyorsaniz bunu acikca dile getirmekten baska fazla yapilacak yok gibi.

Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Kara mizah yapacağım.eee adam çocuklarını takmasaydı daha mı iyiydi ?

Gorusurken saklamis olmasi pek de olasi degildir sanki? Bazi erkeklerin tipik davranisidir bu, cocugum annesinde kalacak diye yeni evlilik yaparlar. Sonra cocugu geri alirlar. Cok duydum boylesini. Siz hic mi suphe duymadiniz veya konu ustunde konusmadiniz?
Istemiyorsaniz bunu acikca dile getirmekten baska fazla yapilacak yok gibi.
Eee aslında iyi bir özellik değil mi bu ?. Çocuğu yanına alan baba daha iyi birisi değil midir ?.asıl çocukları takmasa kötü bir eş olmaz mı? Öz çocuğuna bakmayanın size ne faydası olacak? ben bu arada bizim milletteki bu kadar kolay alınan evlilik kararlarına şaşıp kalıyorum.burada ben dahil bazı bekar arkadaşlar yıllardır çoluksuz çocuksuz haliyle düşüne düşüne evlenemiyor.millet çoluklu çocuklu hâliyle mecara peşinde.sonra millet dalga falan geçiyor derdi olan insanla.eee onlar da haklı.

Evlenmek için evladınızı babasına vererek yaptığınızın cezasi olmuş bence .İlahi adalet 👏 Dünyadaki hiç bir erkekle Evlenmek için kızımı babasına yada başkasina bırakmam.Cok şey yazmak istiyorum ama neyse.Adam için çocuğunuzu bıraktığınıza göre onun çocuklarini da kabul eder bakarsiniz nasilsa adami kaybetmemek için.

Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
İnşallah eşiniz çocuklarını yanına alır onlara bakmak zorunda kalırsınız.Kendi bakmadığınız evliliğinizdeki özveriniz için vazgeçtiğiniz evladınızda inşallah babasıyla cok mutlu olur.Gece gece sinir oldum.

Evlenmek için evladınızı babasına vererek yaptığınızın cezasi olmuş bence .İlahi adalet 👏 Dünyadaki hiç bir erkekle Evlenmek için kızımı babasına yada başkasina bırakmam.Cok şey yazmak istiyorum ama neyse.Adam için çocuğunuzu bıraktığınıza göre onun çocuklarini da kabul eder bakarsiniz nasilsa adami kaybetmemek için.
Adam kadından daha çok annelik içgüdüsüme sahip, dediği kendince dert ama adama göre helal olsunluk bir olay aslında.baba bu yaa anneye bırakmak daha olası aslında onun için.adam da ayrı bir manyak.eee kardeşim madem sorumluluk sahibi çoluk çocuk iater, sever bir adamsın, şu kadıncağızın da gönlünü yapıverseydin.
Bu arada konu sahibi kadın da ilk eş açısından çok şanslı.evlilikler genelde erkeklerin sorumsuzluğundan bitiyor çünkü.adam başkasıyla bile ilişkiye başlamamış kendi çocuklarına bakıyor.annede kalması daha olası olduğu halde.

Son düzenleyen: Moderatör:
E iyi o zaman eşinizin çocukları da babasında olsun o zaman. Ne güzel kafanız var güle güle kullanın😏

Back
X