- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğurduğunuz çocuğu sırf yeni evliliğinize kanalize olmak için babasına mı verdiniz? Valla pes. Ana var, anacık var. Kendi çocuğunuza yapmamışsınız, Evliliğiniz için biricik yeni eşinizin çocuklarına annelik yapın bari bir zahmet.Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Allah akıl fikir versin size. Kocadan cok ne var. Insan bunu yazarken biraz utanır.Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Sizi taklaya getirmis resmen. Ona mecbur oldugunuzun farkindaysa kendi cocuklarina baktirma derdinde. Evlenmemis bekar bir erkek olsaydi yine isteyecekmiydi cocuklarinin velayetini?Merhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Kocayi da bırakır. 3. Alir. Cocugunu bırakan kocadan vazgeçmez mi. Suanda kizim yanimda uyuyor. Ve biran başkasının yanında olabileceğini düşündüm ne acı ne zor. Bir çocuğa annesinden baskasi iyi bakamaz. Kadına oyle cok seyler demek istiyorum ki. Benim yüreğim eziliyor suanda.bu ne kocamcılık yaa ? şimdi şurda demet akalın gibi your mommm demek istemiyorum ama çok değişik bir annesin. çocuğuna düşkün falan da değilsin. sadece kocana düşkünsün.bazı insanlar anne olmamalı.
Yano olacak olan belliymiş. Sizin de cocuk var onunkileri de biliyormussunuz zaten. 3 cocuklu aile olun işte. Sizinki sığıyor eve onunki neden sigmıyorMerhaba arkadaşlar ben biriyle tanıştım iki çocuğu olduğunu bilmiyordum daha sonradan öğrendim bu arada benimde bir tane çocuğum var. Daha sonra görüşmeye başladık konuştuk anlaştık evlendik bu süreçte çocuğu olduğunu itiraf etti ama annesinde kalack diye söyleyince evliliği gerçekleştirdim. Ama şuan 3 ay geçti ve şuan çocuklarını almak için mahkeme açtı banada 2 aydır çok ilgisiz soğuk değersiz davranıyor bense daha yeni evlendigimizi söyledim oda umursmaadi hala çocuklarını istiyor gidecek dönecek biyerim yok ve ikinci evliliğim benimde çok sikintidayim ne yapabilirim
Iyide evlenmeden once ogrenmis konusahibi yine de evlenmişSenin de çocuğun var ama konu bu değil
Baştan söylemesi gerekirdi
Dürüst bir adam değil bence
Ayrıl
Daha kim bilir ne yalanları çıkar.
Evlılıgı rıske atmamak ıcın cocgunuzu babaya mı bıraktınızBenim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Adamın çocukları almasıyla ilgili durum evlilik sonrası oluşmuş olabilir. Çocuklu bir adamla evlenirken böyle bir durum olma riskini göze almalıydı. Çocukların yaşlarıyla ilgili bilgi de yok. Okulçağında çocuklarsa eğer gayet akşamları babaları ilgilenebilir çocukla. Bir insanın çocuğuna ebeveynlik etmesinin eşi tarafından kısıtlanması çok yanlış. Evlat insanın daima 1. önceliği olmalı.Empati kurmaya çalışıyorum.
Eşimi bu konuda anlayabilirim ama onun beni anlamaması beni üzer.
Sanki cocuk bakıcılığıni bedavaya getirmek için evlenilmis gibi hissederim.
Şimdi bu adam en başta deseydi ki ben çocuklarımı yanıma alicam bende o gücü kendimde buluyorsam evet derdim.
Hani bazen burda yazıyorlar ya eeee bakamican çocuğu dogurmasaydin .
Eee bunlar da senin sorumluluğun altına girecek.
Hani erkek diyor ya çocuklarımı alicam bakicam. Ya geçin bunları adam aksama kadar işte yine bakan kadın olacak.
Hadi bunları da geçtim çocukların öz annesi belki hiç vermek istemeyecek.
İnsan evladından vazgeçebilir mi ?
Adam da vazgeçmesin ama böyle olmaz.
Önce sizi ikna etmeli sizin de evet ben onları istiyorum onlar da benim çocuklarım demenizi beklemeli. Çocuklar sizi benimseyecek mi o da var?
Rızası olunmayan hiç bir işten hayır gelmez.
Olan çocuklara olacak arada kalacaklar .
Benim çocuğum babasinda çocuğuma bende düşkünüm ama evliliğimi bu şekilde eşim gibi riske atmıyorum yeni evlendim en az çocuğum kadar evliliğine ozveriliyim
Yoo.. Dogrusu olan bu. Tebrik ederim size. Hayatim feda yavruma. Koca da neymiş. 12 yıllık evliyim. Allah ne yaşatacağı bilinmez. Ayrılsam da kimseyle evlenmem. Babasi delisi kizim. Travma asla yaratmam.Bız mı cok mınnos cocuk buyutuyoruz bılmıyorum ya?Ben kızımın ordan oraya savruldugunu hıssettım ve yarım gun calıstıgım halde ısımı bırakıyorum.Evlılık ıcın cocuktan vazgecılır mı ?O cocuık baba ısteyken ne yıyor?Ne ıcıyor,kımler goz kulak oluyr,oluyor mu?Sokakta mı buyuyor.Benım gozume uyku gırmez geceleri ya.
Buyuk konusmak ıstemıyorum .10 senelık evlıyım,babası bakıyor suan oglene kadar.En az benım kadar ıyı bakar.Ama bırakmam ya cocgumu bı koca derdıne.5 saat ayrıyız gıunde ,ne yedı ne ıctı,goruntuılu aramalar.Bılmem lazım.Bılemıyorum garıp gelıyor bana.Yoo.. Dogrusu olan bu. Tebrik ederim size. Hayatim feda yavruma. Koca da neymiş. 12 yıllık evliyim. Allah ne yaşatacağı bilinmez. Ayrılsam da kimseyle evlenmem. Babasi delisi kizim. Travma asla yaratmam.