Çocuklu biriyle evlilik(annesinde yaşıyor)

Bunu tecrübe etmiş ve kıyısından dönmüş biri olarak söylüyorum eğer bekarsanız asla yanaşmayın bu işe. Çocuklu erkekler ilk olarak bekar kadınları aşk laflarıyla davranışları ile kandırıp ‘ bakın ben 0 km ( asla desteklemiyorum bunu ama bunu ima ediyorlar ) kadınla evlendim demek için kandırıyorlar. Asla aşık değiller. Evlenince de o ilişkide tüm sorumluluk sizde olacak ve cocuk her ne kadar annesinde de olsa huzurunuz kaçsın diye eski eş cocuğu size doldurup gönderecek ve rahat vermeyecekler size. Eğer bekarsanız asla yanaşmayın bu işe. Çocuğunuz varsa hiç değilse yalnız olmadığınız için bu kadar üstünüze gelemiyorlar ve eski kadın ‘ benim adımı boşanmış çocukluya çıkardı gitti bekar aldı’ triplerine girmiyor. Adam da eski eşe bak bekar aldım diye havalara girmiyor bu yüzden diyorum
 
Yanılıyorsunuz çocuklu kadınla evlenmek çocuklu erkekle evlenmekten daha iyi cünkü çocuğun yemeği içmesi bakımı annede oluyor, kendi cocuğu olduğu için sorun etmiyorlar. Ama çocuklu erkek bu bakım işlerinin hepsini yeni eşten bekliyor. Başka birinin çocuğuna bunları yapmak çok zor. Kendi çocuğuna bile zorlanırken. Ayrıca eski kadın cocuğu doldurup gönderiyor. Burda bi üye vardı 13 yaşındaki erkek üvey cocuğu tuvalete kakalarını sürüyordu sırf kadına inat olsun diye. Düşünün
 
O kadın gelirse bana haber eder misiniz suan ne yaoıyor çok merak ediyorum
Ben bir ara görüşüyordum onunla o psikolojiden çıktığını,artık adami takıntı yapmaktan vazgeçtiğini söylemişti,ne hali varsa görsün dedi.Merak ediyorum dediğiniz için yazdım
 
Ben bir ara görüşüyordum onunla o psikolojiden çıktığını,artık adami takıntı yapmaktan vazgeçtiğini söylemişti,ne hali varsa görsün dedi.Merak ediyorum dediğiniz için yazdım
Çok safsın şekerim. Adam onu geri alsın diye memlekete dönmüyor bedevi, neymiş çocuğa baba modeli lazımmış, model de malum.
 
Çok safsın şekerim. Adam onu geri alsın diye memlekete dönmüyor bedevi, neymiş çocuğa baba modeli lazımmış, model de malum.
Son durumda belki bu konudaki fikri de değişmiştir.Ben de baba yüzünden memleketime gidip gitmeme konusunda kararsızım,benimle evli kalsın diye değil mesela benim gitmekteki kararsizligim. Memlekete gitsem ailem destek değil köstek diyordu, pişman olsam geri de gelemem tayin işi sıkıntı olur diyordu,bu konularda aynı düşünüyoruz(Ailenin köstek olması dışında).Benim de buradan gitmem mümkün olsa bile dönüşüm imkansız olur.
 
Altina imzami atarim
 
Tövbe büyük sözüme. İnsanın başina ne geleceği belli olmaz. Kınayıp yaşamak istemem ama hiç tercih edecegim bir sey degil.
 
Bu işler belli olmaz. Bekar biriyle evlenir, mutsuz olursunuz. Çocuklu biriyle evlenir çok mutlu olursunuz. Veya tam tersi olabilir. Ama iyi düşünmekte fayda var. Eski eşi sırf huzurunuzu bozmak için çocuğu doldurur mu? Çocukla uyum sağlayabilir misiniz? Evleneceğiniz kişi bir denge tutturabilir mi? Bunları iyi düşünmek gerekiyor.
 
Adam bunu kandırıp boşadı ayol, tekrar evleniriz diye kandırdı, tek kuruş vermeden anlaşmalı boşadı. Olduğu yerde kimi var, kim destek oluyor da memlekette köstek olunacak?
 
Adam bunu kandırıp boşadı ayol, tekrar evleniriz diye kandırdı, tek kuruş vermeden anlaşmalı boşadı. Olduğu yerde kimi var, kim destek oluyor da memlekette köstek olunacak?
Ya söyleyin de yine gelsin hala eski konularını ve verilen cevapları okuyup gülüyorum
 
Adam bunu kandırıp boşadı ayol, tekrar evleniriz diye kandırdı, tek kuruş vermeden anlaşmalı boşadı. Olduğu yerde kimi var, kim destek oluyor da memlekette köstek olunacak?
Neyseki sonradan nafaka davası açıp kazanmış,1250 ödüyordu adam.Boyle baba olmaz olsun ya,sanki babamizin evinden getirdik bu çocukları
 
Ayakta alkışlıyorum sizi helal olsun kararlılığına duruşuna helal olsun
 
Nıye cocuklular evlenemezmı
 
Sonuçta kardeşler diyorsunuz iyi güzel, ya eşinizin çocuğu ben tatile kardeşimle birlikte gitmek istiyorum derse. Ayrıca bu çocuk sizin olsaydı babası hep onunla ilgileniyor kızımla ilgilenmek bana düşüyor, gelmesin bizle mi diyecektiniz? O zaman eşiniz oğlunu ve kızını alsın götürsün tatile siz çocuğu istemiyorsunuz diye. Anlayamıyorum tatilde çocukla ebeveyninin ilgilenmesi niye kötü olsun? Bizim çocuklar da küçükken tatilde yolculukta falan paylaşıyorduk bakımı. Yani büyükle babası küçükle ben ilgileniyordum bebek olduğu için.

Babası belki vicdan azabı duyabilir, bir çocuğum benimle tatilde diğer çocuğumu eşim istemiyor diye götüremiyorum diye düşünebilir. Sizden önce de var olan bir çocuğa karşı gelmesin istemiyorum deme hakkınız var mı? Babasıyla gitsinler ben zaten karışmıyorum ki diyor olabilirsiniz ama ya çocuk kardeşiyle ve babasıyla olmak istiyorsa, sizin hayır gelmeyecek ben istemiyorum deme hakkınız nasıl oluyor? Annesi olabilir çocuğun ama babası da var. Geçen burada bir konu açılmıştı "birine karşı tahammülsüzlük" diye. Bahsedilen biri de 6 yaşında bir çocuktu.

Yani bu çocuğu 4-5 yaşından beri tanıyorum diyorsunuz az çok alışkanlık huyunu suyunu tanıma vardır karşılıklı. Söyliycem eşime gelmesin bir daha yerine direk çocuğa söyleyin gelme istemiyorum seni diye babasıyla arasını bozmayın.
 
Çocuğun annesine göre de değişir durum. Ben burda çok linç yemiştim ayrilirsam kendime nafaka almam, çocuklara da isterse verir, kendisi bilir dedim diye. Hala öyle düşünüyorum. Bazı eski eşler yapışık olur, yeni eşi kullanmak için çocuğu bile kullanır, bazılari benim gibi sen yoluna ben yoluma. Kadıni da araştırın derim, o çocuğu da o kadın yetiştiriyor.
 
ayy zor valla
çocuklu olsaydım olurdu da
çocuksuz olup çocuklu biriyle evlenip mutlu olanlarda var ama ... mevzu çocuğun annesi değil ki ? Mevzu çocukla sağlıklı bir iletişim kurabilmek...Babasının nasıl biri olduğu çok önemli.
 
Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…