Yemin ediyorum günlerdir bunu düşünüyordum en büyük korkum bu zaten. Arkadaşlarım bana diyor ki hiç evlenmişsin çocuğun yok neden evlenmiş çocuğu olan biriyle Evleniyorsun mutlu olamazsın diyorlar haklılılar
Kadından elini çekmek istememiş bence. Erkeklerin bi taktiği de bu, eski eş gidip başkasını bulmasın, çoluk çocuğu elin adamıyla muhatap etmesin, kimseyi bulamazsam yine buna gelir kendimi yamarım diye maddi olarak sağlamaya çalışırlar. Bi konu vardı hatırlıyor musun, maaşı 25 k olan adam maaşın yarısını nafaka veriyordu eski eşe, bi de çocuğu özel okula göndermeye çalışıyordu, evi de eski eşe vermiş. Şimdiki eş de kendi imkanlarıyla evi döndürmeye çalışıyordu, birçok şey üstüne kalmıştı.Durduk yere mal varlığının kadına veremez hemen bilmediğiniz şeyler vardır.
Yavrucum en doğal hakkin zaten ama çocuk var ne yapsın adam yok mu etsin? Sorduğun soru sarfettigin cümleler karşısında çok saçma kaliyor. Yadirganma sebebin bu. Ben yapamam sevmem istemem diyorsun bir de ayrılmayı bu yüzden istiyorum suç mu diyorsun.Bazı kişiler beni yadırgamış çocuk hakkında neden böyle konuşuyorsun onun ne suçu var gibisinden ama benim eşimle başbaşa kalmak en doğal hakkım değil mi daha önce evlenmemişim çocuğum yok eşimle başbaşa olmak isterim ama çocuk varken başbaşa olmamız zor
Cok yas farki var, bir de cocuk sevmiyorsunuz. Olmaz bu is35 yaşında bende 26
Kadından elini çekmek istememiş bence. Erkeklerin bi taktiği de bu, eski eş gidip başkasını bulmasın, çoluk çocuğu elin adamıyla muhatap etmesin, kimseyi bulamazsam yine buna gelir kendimi yamarım diye maddi olarak sağlamaya çalışırlar. Bi konu vardı hatırlıyor musun, maaşı 25 k olan adam maaşın yarısını nafaka veriyordu eski eşe, bi de çocuğu özel okula göndermeye çalışıyordu, evi de eski eşe vermiş. Şimdiki eş de kendi imkanlarıyla evi döndürmeye çalışıyordu, birçok şey üstüne kalmıştı.
Çocuk 10 yaşında aşırı şımarık
Ben evlendim ve boşanıyorum. Çocuğunun Allah var hiçbir sıkıntısı olmadı annesiyle yaşıyordu 2. Evlilikte erkekler daha da sorunlu oluyor herşey dengiyleymis sevgi aşk bir yere kadarmış hep 2. Öteki ve gölge olursunuz...Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
Iyanığa bak. Önce kendine bağlıyor sonra çocuğu söylüyor.Ben hiç evlenmediğim için çocuğum olmadığı için çekinmiş
Neden böyle dedinizBen evlendim ve boşanıyorum. Çocuğunun Allah var hiçbir sıkıntısı olmadı annesiyle yaşıyordu 2. Evlilikte erkekler daha da sorunlu oluyor herşey dengiyleymis sevgi aşk bir yere kadarmış hep 2. Öteki ve gölge olursunuz...
Kinlenmekle ne alakası var ben isterim ki eşimle başbaşa olayım birlikte sarılarak film izleyelim onun için evde süslenip püsleneyim çocuklu evde bunlar yapılırmı sizceYesin zaten. Kendisi de şımarık büyümüş çocuğa simdiden
Kinlenmekle ne alakası var ben isterim ki eşimle başbaşa olayım birlikte sarılarak film izleyelim onun için evde süslenip püsleneyim çocuklu evde bunlar yapılırmı sizce
Biliyor musun bu işler hiç belli olmaz mutlu olmazsın derim mutsuz olursun mutsuz olursun derim mutlu olursun. Anlayacağınız yaşamadan bilemezsin. Çünkü mutlu olanda olmayan da var. Asıl burdaki problem sen yapabilirsin herşeyi göze alarak bu adamla evleneceğini mutlu olacağına eminsen gerisi tırs gelir vız gider ... nasıldı ya o cümle vız gelir tırıs gidermiydi bi anda unuttum hahahaaPişman olursan da tecrübesizliğinden pişman olursun, bir şeyleri denemediğimden birçok şeyi ben de yaparım gibi geliyordu. Ama hayat öyle olmadığını öğretti. Bu siteden de başkalarının deneyiminin de en az benimki kadar önemli olduğunu anladım. Kaldı ki ben de yaparım sanıyordum birçok şeyi. Hayat öğretiyor işte.
Bu arada boşanmış aile çocuğu şımarık olur gibi geliyor bana. Kimse çocuğuna laf söyletmez siz de kolay kolay laf söyleyemezsiniz. Bence yolun en başındayken vazgeçin bu işten. Karar sizin..
Olmaz.Ben biriyle tanıştım onu çok beğeniyorum ama daha önce evlenip boşanmış çocuğu var bense hiç evlenmedim çocuğum yok sizce böyle biriyle evlilik düşünmeli miyim? Acayip hoşlandım beğendim ama çocuk istemiyorum ayrılmalı mıyım?
'Eşimin çocuğu' https://www.kadinlarkulubu.com/konu/esimin-cocugu.1412606/Kadından elini çekmek istememiş bence. Erkeklerin bi taktiği de bu, eski eş gidip başkasını bulmasın, çoluk çocuğu elin adamıyla muhatap etmesin, kimseyi bulamazsam yine buna gelir kendimi yamarım diye maddi olarak sağlamaya çalışırlar. Bi konu vardı hatırlıyor musun, maaşı 25 k olan adam maaşın yarısını nafaka veriyordu eski eşe, bi de çocuğu özel okula göndermeye çalışıyordu, evi de eski eşe vermiş. Şimdiki eş de kendi imkanlarıyla evi döndürmeye çalışıyordu, birçok şey üstüne kalmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?