- 21 Kasım 2017
- 29.134
- 127.023
- 598
Ve siz size bu kadar ciddi bir konuda emrivaki yapan ve hiç bir şekilde söz hakkı tanımayan bir adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz. Neden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi?Uzulerek soyluyorum bunu ama evet bana soz hakki tanimadi..
Sorun su ki adam bebegi istiyor. Daha nakil olup hamilelik gerceklesmeden girmistim ben hayatina, durduralim islemi demedi. Ne var fazladan bir cocugumuz olur gibi bir yaklasim gosterdi.
Bilemiyorum ama bana böyle bir şey söylense ben kolay kolay inanmazdım. Üstelik cimri diyorsunuz böyle biri tek başına çocuk büyütmenin maddi manevi külfeti altına girer mi acaba? Senin erkek arkadaşın iyi tanırsın elbette ama bana çok garip geldi.Cunku ayrintilari biliyorum. Beraber oldugumuz sure icinde yurtdisina cikmadi. bu arada baska bir ulkede bir kadindan cocuk yapma sansi yok.
Tarihler uymuyor.
Parasini boyle seyler icin biriktiriyormus iste. Baska seye pek para harcamiyor hala
Çocuğa bedava bakıcı bulmuş işte. Bir de bakıcıya para mı verecektiAdam menopoza girecekti sanki de alel acele yaşı geçmeden yapıverdi çocuğu.
Adam çöp evde yaşıyor yazmışsın, çöp evde yaşayan adam binlerce lirayı verir mi çocuğa?
"Bir kere yaptım oldu" ile de iş bitmiyor, çocuk = masraf.
Nasıl bakacak ve aynı anda çalışacaktı bu adam?
Sürekli para gidecek, çöp poşetleriyle kundaklayıp market arabasında mı yatıracaktı?
Saçmalık, valla saçmalığın daniskası.
Çocuğa bedava bakıcı bulmuş işte. Bir de bakıcıya para mı verecekti
Nikahlandığı eşinden çocuk sahibi olmak istemeyeni de tabi ne bileyimToptan bitireyim demiş belli:))
Cimri bi insan icin epey ucukturBunun maliyeti kaç paradır acaba ..
Yani süreci takip ediyorum falan dediği için çocuk gerçekten taşıyıcı anneyle yapıldı diye fikir yürütüyorum ki çok çok saçma baştan sona her şey. Ama adam çok uyanık orda hemfikiriz. Konu sahibi de evlenmezsem ölecem hastalığına yakalanmış gibi her şeyi sineye çekiyor.O ayrı, beleş bakıcı bulan adam beleş de yapardı çocuğu ki yaptı, yediriyor işte bi güzel.
Bu hanım kızımız da çöp evi gül bahçesi edecek şanslı. :)
Ahahah, doğru. Taşıyıcı anne şöyle olur: Bir çift vardır, kadın olanının hamilelik durumunu kaldıracak vücut sağlığı yoktur ya da vücudu bozulsun istemiyordur bu çift gider bir kadın bulur bebeği taşıyacak, çiftin yumurtası ve spermi laboratuvar ortamında döllenir ve taşıyıcı anne adayına transfer edilir. Konu sahibinin bahsettiği taşıyıcı değil, bildiğin gerçek anne. Özbe öz. Baya baya.O ayrı, beleş bakıcı bulan adam beleş de yapardı çocuğu ki yaptı, yediriyor işte bi güzel.
Spermler kullanilarak embriyo olusturulmus, dondurulmus. Aradan zaman gectikten sonra da tasiyiciya nakledilmis. Bu nakil islemi daha yeni yapildi.
Parasini boyle seyler icin biriktiriyormus iste. Baska seye pek para harcamiyor hala
Adamın evi çöp ev mi yoksaO ayrı, beleş bakıcı bulan adam beleş de yapardı çocuğu ki yaptı, yediriyor işte bi güzel.
Yani süreci takip ediyorum falan dediği için çocuk gerçekten taşıyıcı anneyle yapıldı diye fikir yürütüyorum ki çok çok saçma baştan sona her şey. Ama adam çok uyanık orda hemfikiriz. Konu sahibi de evlenmezsem ölecem hastalığına yakalanmış gibi her şeyi sineye çekiyor.
Spermler kullanilarak embriyo olusturulmus, dondurulmus. Aradan zaman gectikten sonra da tasiyiciya nakledilmis. Bu nakil islemi daha yeni yapildi.
E size nakil edilseydi madem. Ya da nakil edilmeseydi istemiyorum artık deseydi. Nerden tutarsanız tutun çok saçma. Anladığım kadarıyla bebeği kabul etmek ya da adamdan ayrılmak dışında hiç bir söz hakkı da tanımamış size.
Nasıl kıydı o kadar parayaCimri bi insan icin epey ucuktur
Ben de bunu dedim. Şu süreçte mantıklı olan o olurmuş aslında. Ama adam konu sahibiyle ciddi bir bağı olsun istemiyor belli ki.işte bomba burada
neden yapıldı o nakil işlemi
yani en olmadı verirsin parasını kadının ama nakli yaptırmazsın
hazır dondurulmuş yumurta var
siz de varsınız siz taşısaydınız madem
Ben de bunu dedim. Şu süreçte mantıklı olan o olurmuş aslında. Ama adam konu sahibiyle ciddi bir bağı olsun istemiyor belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?