Cocuklu erkekle evlilik

Uzulerek soyluyorum bunu ama evet bana soz hakki tanimadi..
Sorun su ki adam bebegi istiyor. Daha nakil olup hamilelik gerceklesmeden girmistim ben hayatina, durduralim islemi demedi. Ne var fazladan bir cocugumuz olur gibi bir yaklasim gosterdi.
Ve siz size bu kadar ciddi bir konuda emrivaki yapan ve hiç bir şekilde söz hakkı tanımayan bir adamla evlenmeyi düşünüyorsunuz. Neden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi?

Cunku ayrintilari biliyorum. Beraber oldugumuz sure icinde yurtdisina cikmadi. bu arada baska bir ulkede bir kadindan cocuk yapma sansi yok.
Tarihler uymuyor.
Bilemiyorum ama bana böyle bir şey söylense ben kolay kolay inanmazdım. Üstelik cimri diyorsunuz böyle biri tek başına çocuk büyütmenin maddi manevi külfeti altına girer mi acaba? Senin erkek arkadaşın iyi tanırsın elbette ama bana çok garip geldi.

Parasini boyle seyler icin biriktiriyormus iste. Baska seye pek para harcamiyor hala

Adam menopoza girecekti sanki de alel acele yaşı geçmeden yapıverdi çocuğu.
Adam çöp evde yaşıyor yazmışsın, çöp evde yaşayan adam binlerce lirayı verir mi çocuğa?
"Bir kere yaptım oldu" ile de iş bitmiyor, çocuk = masraf.

Nasıl bakacak ve aynı anda çalışacaktı bu adam?
Sürekli para gidecek, çöp poşetleriyle kundaklayıp market arabasında mı yatıracaktı?

Saçmalık, valla saçmalığın daniskası.

Çocuğa bedava bakıcı bulmuş işte. Bir de bakıcıya para mı verecekti

O ayrı, beleş bakıcı bulan adam beleş de yapardı çocuğu ki yaptı, yediriyor işte bi güzel.
Bu hanım kızımız da çöp evi gül bahçesi edecek şanslı. :)
Yani süreci takip ediyorum falan dediği için çocuk gerçekten taşıyıcı anneyle yapıldı diye fikir yürütüyorum ki çok çok saçma baştan sona her şey. Ama adam çok uyanık orda hemfikiriz. Konu sahibi de evlenmezsem ölecem hastalığına yakalanmış gibi her şeyi sineye çekiyor.

ee adam neden bu yola girmiş

yani doğan çocuğa tek başına bakmayı planlamış madem şartları da olgunlaştırmış mı

yani ülkede henüz bekar anne bile sorun iken bekar baba hem de yenidoğan ile biraz zor olmaz mı

yani, adamın X ülkesinden Y kişisinden çocuğu olur çocuğuna sahip çıkar hiç anormal değil

hatta ülkedeki çocuğu da aylar sonra çıkabilir ortaya yine makul da

adam neden uğraşıp didinip yurtdışında taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olsun

çok değerli bir soyu mu varmış sürecek

Galip Öztürk haberlerini çok okumuşsunuz galiba

ha bu arada zaten ilişkiniz yeni yani 1 yıldan az

adam alsın gelsin çocuğunu bir bakın nasıl baba

siz de hoşlanırsanız devam edersiniz

Reha Muhtar ve Nilüfer sevgili iken Nilüfer'in evlat edindiği kızı küçüktü TV de görünce Reha ya gitmeye çalışıyormuş, sevgi gösterileri vs yapıyormuş, Reha Muhtar anlatmıştı ben onu çok seviyorum diye

siz de seversiniz belki bebeği, sevgi doğurmak ile değil doyurmak ile

O ayrı, beleş bakıcı bulan adam beleş de yapardı çocuğu ki yaptı, yediriyor işte bi güzel.
Bu hanım kızımız da çöp evi gül bahçesi edecek şanslı. :)
Ahahah, doğru. Taşıyıcı anne şöyle olur: Bir çift vardır, kadın olanının hamilelik durumunu kaldıracak vücut sağlığı yoktur ya da vücudu bozulsun istemiyordur bu çift gider bir kadın bulur bebeği taşıyacak, çiftin yumurtası ve spermi laboratuvar ortamında döllenir ve taşıyıcı anne adayına transfer edilir. Konu sahibinin bahsettiği taşıyıcı değil, bildiğin gerçek anne. Özbe öz. Baya baya.

Kıyas edeceği başka bi taşıyıcı annelik evrak-form, ne bileyim bi şey görmüş mü acaba?
Bi photoshopa bakar, kendime Oxford diploma hazırlarım, yüklerim nete nolcak?

Spermler kullanilarak embriyo olusturulmus, dondurulmus. Aradan zaman gectikten sonra da tasiyiciya nakledilmis. Bu nakil islemi daha yeni yapildi.

işte bomba burada

neden yapıldı o nakil işlemi

yani en olmadı verirsin parasını kadının ama nakli yaptırmazsın

hazır dondurulmuş yumurta var

siz de varsınız siz taşısaydınız madem

okumadan yazdım aynı şeyleri yazmışız

aklın yolu bir galiba

işte bomba burada

neden yapıldı o nakil işlemi

yani en olmadı verirsin parasını kadının ama nakli yaptırmazsın

hazır dondurulmuş yumurta var

siz de varsınız siz taşısaydınız madem
Ben de bunu dedim. Şu süreçte mantıklı olan o olurmuş aslında. Ama adam konu sahibiyle ciddi bir bağı olsun istemiyor belli ki.

Ben de bunu dedim. Şu süreçte mantıklı olan o olurmuş aslında. Ama adam konu sahibiyle ciddi bir bağı olsun istemiyor belli ki.

ya aslında durum konu sahibinden bağımsız

yani o nasıl bir adamdır ya da gerçekten var mıdır yurdumda böyle adam

sen kalk git araştır taşıyıcı anne ile çocuk sahibi ol yüzbinlerle parayı göm

yani neden neden neden

hayatında çocuk sahibi olacak kadın yokmuş

eeee çocuk sahibi olmazsa dedesi vasiyetine onun adını mı yazmayacakmış

filmlerde dizilerde var ya amaç bu mu

yani bir kadının yaşım geçiyor artık çocuk sahibi olmalıyım kaygısını anlarım da bir erkek için bunun yaşı kaçtır

ya da şöyle sormak lazım geçen yıl sperm ver yumurta bul dondur bu sene nakil vs iki yıl beklemek de zaman kaybı öyle bir acele de yok demek ki

birisi ile iddiaya falan mı girdi acaba

şirket hisseleri vs mi acaba devredilecek

bir de çocuk doğdu aldı geldi

anne adına ne yazdıracakmış cidden çokkkkkkkkkkkkkk merak ettim

malum türk hukukuna göre çocuğu doğuran kadın anadır

beyanla yazdıracak diyelim çocuğu kayıtlarda anası kim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…