- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi brunettella
-
Benim bir evladim olsun da çarşı pazarim eksik olsun yeterki bebisim olsun.
Ben tüh anneliği ne demedim ama çocuğuma tek başıma bakıyorum üstelik hamileyim her kadın anneliği kaldıramıyor demek ki ama burada çocuğun ne suçu var o annesinin peşinde dönerken annesi yüzüne bile bakmamış bu çok acımasızca geliyor herkes annenin psikolojisini düşünmüş ama ya çocuğun psikolojisi ne olacak? Burada haksızlığa uğrayan kim peki?
Olurmu abla onlar illa genelleme yapacak çünkü onlar mükemmeller hic sıkılmaz bunalmazlar onlar annelige hazırlanmış çocuk yapmışlarHanımlar, kadın kadının halinden anlamazsa kim anlar?
Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşaallah, dert yandı diye direkt infaz etmeyin rica ediyorum, kadının bugün keyfi yoktur modu düşmüştür, yorgundur, uykusuzdur, hemen anneliğinden vurmayın, evlatlar analarına binlerce defa of derken bir anne ara sıra of deyince anneliğine laf etmeyin ne olur.
Bir gün gelecek nasıl isteyeceksin yanında dursun ama durmayacak. Bunu düşün o zaman batmaz gözüne. İnan ki ergenlik çağına geldiğinde çok değil bi on beş sene sonradan itibaren artık istesen de senle takılmayacak , odasından çıkmayacak, belki öpmelerinden bile rahatsız olacak yanağını silecek. O zaman bu minnoş hallerini ölesiye özleyeceksin.Ev kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
Daha çocuğu yok,gelip bol keseden atmıyolar mı....bir güzel ellerinde patlayacak bu yargıları haberleri yok
Daha neler duyacağız.Kendi canına kendi doğurduğuna boyle konuşmak. Annelik duygusu olan her kadın beceriyordur bakmayı Allah bir şekilde yardım ediyor sabrını veriyordurBugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim.
Benimde bir kedim var, miuvvv miuvvv.... evfe olduğum zaman peşimden ayrılmaz. Tuvaletin kapısında bile miuvv miuvv sürekli kucak istiyor küçük bey. Pencereden baktıracaksın, omuzuna yaslayıp gezdireceksin...şimdide koluma yaslanmış uyuyor. Diğer kedilerimle ilgilenemiyorum bu şapşik yüzünden!Ev kadinlara bir sorum olacak.
Ben 1 cocuklan evde kafayi yiyorum. Oyle boyle degil. Bugun hic canim ona bakmak istemedi. Ilgi vermedim. Okadar daraldim ki. Okadar monoton ki hayatim. Nereye gitsem oglum pesimde. Mutfaga gitsem ona bir corba hazirlasam yine pesimde. Masasina oturtsam orda mizliyor. Bunaldim resmen. Yapamiyorum ya ben, ozgurlugumu cok ozledim. Boyle cantami alip disariya cikip carsilari dolasmak. Hic birseye dert etmeden.
Birde 2-3 cocuklan nasil bas eden var hala anliyamiyorum nasil beceriyorsunuz? Tum gun tv izledi oglum hic canim istemedi, normalde izletmem okadar ama arada geliyor bana boyle delirmeler
Ben anlıyorum seni. Ben de tüm gün evdeyim benimkiler ikiz 13 aylıklar. Çok zor bazen kafayı sıyıracak gibi oluyorum. Bir iki derin nefes alıp yere oturup onlarla oynuyorum sarılıyorum öpüyorum sonra kanepeye uzanıp 5 dakika onları izliyorum dinleniyorum. Tabi sadece 5 dakika sürüyor sonra gene aynı tantana :))Persembe gunu oyle yapacam... belkide hep evin icinde tek basinayim ondandir.. ailemde uzakta. Esimin aileside ise yaramaz..
Park burda anahtar kelime. Biz akşamları eşim gelince mutlaka çıkıyoruz bebeklere çok iyi geliyor temiz hava, etrafı gözlemliyorlar, parkta oyun oynuyorlar. Eşini ikna et haftada iki üç dışarı çıkın hepberaber.Parkta yok bahcede yok.. malesef kapinin onunde yurutuyorum sadece
Miknatisli yazi tahtasi var pazarlarda da satiliyor.18 aylik kizim su 2 3 aydr cok guzel oynuyor .ne cizeyim diyorum o istediklerini soyluyor.yada ben sekiller cizip isimlerini soruyorum.kendiside alip cizip siliyor.hatta cafeye oturmaya gttigimizde goturuyorum cok hosuna gidiyor. Birde oyuncaklarini evde saklayin az az cikarin her hafta degistirin baska oyuncakla.ozaman yeni alinmis gibi oynuyorNe gibi oyunlar? Hic oynamiyor oyuncaklariyla, hersey veriyorum eline tahta kasik oyuncak terencere ne varsa ama yok 2 dakika sonra skiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?