Çocuklu ev

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Arkadaşlar 15 aylık oğlum var benim biraz hareketli bir bebek hiç oturmaz uyurken durur sadece koltuk sandalye dolap tepelerinde gezer bu nedenle evi ona göre düzenledim kötü oldu haliyle birde salondaki çekmeceleri boşalttım oyuncak koydum içine oğlum döküyor bütün oyuncakları oynuyor heryere saçıyor ama okadar mutlu ki inanın kıyamıyorum kızamıyorum onlarla oynamasa ne yapacak başka oda da yok nerde oynayacak ki evime gelen ay ne kadar dağıtmış evi diyor bir köşe belirle orda oynasın diyor ee çocuklu ev normal diyor çok üzülüyorum arkamdan dağınık derler mi evimi düzenli temizliyorum dağınıklık sadece oyuncak başka bir şey yok sizce sorun mudur bu siz neyapıyorsunuz ben çocuğum yokken de evde oyuncaklar dökülü olsa ev bana dağınık gelmezdi insanlar niye öyle değil çok kafama takıyorum çözümde bulamıyorum.

Ben evli değilim, çocuğum da yok. Ama bence en iyisini yapıyorsunuz. Zevk aldıkları şeyleri yapmalarına izin verilen çocukların çok daha mutlu olduklarını düşünüyorum. :)

Beğenmeyen gelmesin ayol

çocuğum mutluysa bin kişi dağınık desin çokta tın.
bende kızımdan önce herşeyin yerli yerinde olmasına çok dikkat ederdim.kızım suan 4 yaşında odanın her köşesi kızımın.
çocuğun oyun alanını nasıl bir köşede belirliyebilirsiniz,çok saçma.

Adı üzerinde çocuklu ev kişilerin ne söylediği benim umrumda değil,benim kızım mutlumu,eğleniyormu ben ona bakıyorum.

bende öyle yapıyorum ama insanlar öyle konuşuyor ki üzülmeden edemiyorum bugün ay çok iş çıkarmış sana dedi komşum ee siz napıyorsunuz çocuklara oyuncak vermiyormusunuz dedim cevap vermedi

Kücük oglum daha bir senelik mutfagimi baya bi cizdi, mutfakta tencere tavayla oynamaya bayiliyor, babasi gibi asci olacak galiba Napayim yani mutfak ondan kiymetlimi

9 aylık oglum var. Oyuncakları dagitiyor kutuphanedeki kitaplari bosaltiyor, kendisinin ve bizim cekmecelerimizi ortaya döküyor. Ev dağılıyor ama napalim, o uyuduktan sonra dagilmis oyuncaklara bakip "bu evde hayat var" diyorum. Gercekten de çocuğun gezdigi dolastigi oyun oynadigi yerde hayat var bence. Boşver gitsin arkadasim.

benim iki tane yigenim var. bazen günde iki kez üçkez evleri makineyle temizlerim toplama sayımı bilmiyorum bile...
laf eden etsin boşverin...ben duymayım yeter

İnanın bana çocuğunuz mutluğu alemin söylediklerinden daha önemli. Takmayın kafanıza.

Benim kizim 11 aylik ve simdiden bir orda bir burda .benm prensesimde heryeri karistirmayi gorev edinmis durumda.kocaman odasi ollmasina ragmeb mutfaktamiyim hemenbpesime gelir alt dolaplari bir guzel doker.napiyim doksun toplarim.cok normal bebekler merak ediyor ve merak ettikleri seyleri incelemek istiyor ki en dogal haklari.busayedede ögreniyorlar.hic kisitlamayin.kimin ne dedigide umrunuzda olmasn.duzenli temizliginizi cocugunuz icin yapin ve bebeginizi rahat birakn.

Oncelikleriniz üzerine yeniden düşünün. Minigin mutlu olması mi sizi mutlu ediyor yoksa evinizin düzenli olmasi mi? Hangisi size daha iyi geliyorsa ona yoğunlaşın. Kim ne düşünecekse de düşünsün. Ben tercihimi oğlumdan yana kullanmıştım. Bu zamanlarına asla geri donemeyecek çünkü.

aynen öyle yapıyor ya her yeri karıştırıyor topluyorum ama birde oyuncakta saçıyor etrafa temizlik dert değil yapıyorum ama oyuncaklarlaa başım dertte toplamaya kıyamıyorum ne yapacak bu çocuk toplarsam diyorum üstüne ça biri geliyor bence ev temizse ortalıkta örneğin boş bardaklar yemek yenmiş tabaklar kıyafetler falan yoksa oyuncak dökülmüş olsun ne olaca ki ben o eve dağınık demem yani

oğluma öncelik verdim ben o uyudu daha yeni topladım oyuncakları sabah kalkacak yine öyle yapacak

Benimde biri 9 yasinda digeri 22 aylik iki oglum var buyuk oglum okula gidiyo ama küçüğüm heryeri dagitiyor uyuyunca topluyorum onlara zarar gelmesinde mutlu olsunlar Evlerimizde dağınık oluversin

Benim bebeğim daha doğmadı. Evde 2 kişiyiz. 24 saat tertemiz ve o kadar sıkıcı ki.
Çocuğunuzun bu yaşlarının tadını çıkarın. Bırakın dağıtsın. :) :)

Benim bebeğim daha doğmadı. Evde 2 kişiyiz. 24 saat tertemiz ve o kadar sıkıcı ki.
Çocuğunuzun bu yaşlarının tadını çıkarın. Bırakın dağıtsın. :) :)

bende eve misafir çocuğu gelip heryeri el izi yaptığında ay benim bebeğim de büyüsede keşke böyle el izleri olsa diyodum şimdi her yer el ve tükürük izi silip silip duruyorum darısı sana:)

bende eve misafir çocuğu gelip heryeri el izi yaptığında ay benim bebeğim de büyüsede keşke böyle el izleri olsa diyodum şimdi her yer el ve tükürük izi silip silip duruyorum darısı sana:)

Amiinnn :)

oğluma öncelik verdim ben o uyudu daha yeni topladım oyuncakları sabah kalkacak yine öyle yapacak
Ne güzel işte. Valla bu günlerin tadını çıkarın. Büyüdükçe onları mutlu etmek zorlaşıyor çünkü. Allah bagislasin küçük prensinizi.

Bende demem cunku bu cocuk dagitacak .oynuyorsa tabikide toplama canm.ama oynamiyorsa gel oglum birlikte toplayalim diye birlikte toplayabilirsiniz.ama cocuklar daginik seviyor.amann birak kizim uyuyunca topluyorum.uyandigi an.odasi ,salon,koridor, yatakodasi heryerde birsey var.evt gordugumu topluyorm fakat emeklerken biseyi surukleyerek gelnek zevk veriyor.napiyim.hic uzulme canm .sen ANNESIN...

sana burun kiviranlar kendilerine baksin.onlar nasil cocuk buyutmusler allah askina.cocuklu ev daginik olr ayni benim evim gibi.bi yerde oyuncaklar mutfakta tahta kasiklar yatk odasinda taraklar yerde dolasir bazen tenelzul edip toplamiyorum bile antrede yurutgeci heryerde kizimdan izler var.ayiplayan begenmeyen gelmesin ozaman kardesim cocuklu insanin evime cocugum herkesten kiymetli onun mutlu olmasi herseyden onemli.oyuzden salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…