• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu ev

Benim ikizlerim var ev curcuna toplamama vakit bile kalmıyo tam topluyom hoop biri, tam topluyom hoop öteki. O kişiler benim eve gelse ne der acaba :p

bizim oturma odasından tutunda yatak odasına kadar oglumun oynamaktan çok zevk aldıgı arabalarıyla dolu her yer oyuncak topluyorum ama tekrar dagıtıyor napıyım yani birisi gelip laf soylycek diye çocugumumu kısıtlıcam begenmeyen gelmesin . Not : evimin gunluk temizligine çok dikkat ederim her yer tertemizdir sadece oyuncaklarla dagılıyor o kadarda olacak tabi robot yetiştrmiyoz sonuçta onlardan hiç bişey kıymetli degil takılmayın.

Valla biz eşimle dört gözle evin her yerinin bebinin oyuncaklarıyla dağılmasını bekliyoruz.Bırakın millet ne derse desin , "Çocuğum böyle mutlu dolayısıyla ben de mutluyum " deyin Kapatın konuyu.

ayy onlar ne diyorlarsa desinler , Kuzenimin 2 cocugu var , bir odayi oyun odasi yaptigi halde , cocuklar evin her yerini kullaniyo cocuk bu bagliyamazsinki...
Onkarda dalga geciyorsa gecsin cok tinn:)r

Oy ben kurban olurum cocuklarimA

onlarin odayi dagitmalarina

kime ne
saglikli olsunda oynasinlar arkadasim

nice bebeler var hastaliktan hareket edemeyen

Rabbim onlarada sifa versin

Benimde boyleydi ama 2bucuk uasinda sonra odaainda oynamaya alisti. Suan icin normal ama biraz yasi ilerledikce bunu adet haline getirmesi kotu. Sen ona engel olmadan hadi burasi aenin oyin kosen olaun falan de emin ol hem o da neyin nerde olmasi gerektigini anlayacak hemde mutlu olarak sorunluluk sahibi olarak hissedecek kendini ve mutlu olacak hemde sen daha rahat edersin.
Ayrica evine gelenler sana daginik dedikleri zaman evet cok daginik ama temiz. Olsun daginik olsun de gulerek % 100 hasetlerinden catlayacaklar tecrubeylesabit tatlim.

:)
bugun misafirlerim vardi
tam 5 cocuk
oglen uykudunda yatakhane gibiydi ev
yemek saati mutfagima bir girdim
biri corba iciyor biri borek
biri sy istiyor :)
ses gurultu kiyamet daginiklik
Allah im herkese nasip etsin hep boyleyiz
kime gitsem cocuk ve oyuncaklara basmadan yuruyoruz
temizlik ayri ama findiklari nasil kisitlariz
hatta gulduk seneye karnimdaki findigida salariz aralarina diye :)

burun kiviran hic olmadi bana
cocuksuzlarda vardi
olsada umrumda degil
oyle cok egleniyorlarki oyuncaklar yerdeyken :)

Ay ne derleerse desinler cocuklu ev odasida yokmus cok normal odasi olsa bile emin ol salona tasir. Benim kizimda 15 aylik ayni sekilde her yer oyuncak ben topluyorum o dagitiyor. Onlarin hizina yetisilmezki rahatsiz olabln gelmesin herkes kendi isine baksin. Sen cocugunun mutluluguna bak onlari mutlu etmk zorunda degilsin.

boşverin takmayın kimseyi laf ederlerse de çocukluğunu yaşasın istiyorum der geçersiniz
çocuk bir köşede oynarmıymış hem ; koşar, oynar, zıplar; hayatı keşfediyor çünkü
bir tane yeğenim var annesi evi dağıtma diye sürekli uyarıp durur
bize geldiğinde de açarım bütün odaların kapılarını zararlı herşeyi kaldırır istediğin gibi dağıt oyna derim çok sevinir :D

Oglumun bebekligi geldi aklima
Benim sahsi cekmecelerimi acar camasirlarimi koluna dizer odaya dokerdi
Ytak odami oturma odama tasirdi
kulplarini fln sokerdim acamasin diye

Sessizse anlardim bisiler karistiriyo
Hosuma gidiyodu ama merak onlardaki dokucekler ogrenicekler
Yurutecle banyoya girmeye bayilirdi
Kaygan oldugundanmi bilmem kapisini acik gormesin yeterki kesin banyodaydi
Babasi tras olurken purdikkat izlerdi

Birakin desinler
Hepimizin cocuklari var benim koca dana bile hala karistiriyo

Dun odasina bi girdim halinin uzeri minik minik kagitlar bir suru kagt kesmis bi dee toplicam diyo 9 yasinda

Cocuk iste yasi kac olursa olsun

Kim ne derse desin. Bir şeyen diyen varsa da hiç gelmesin, madem bahane buluyor evine. hiç taviz verme bence. Benim de arkadaşımın 14 aylık oğlu var, ev bildiğin savaş alanı. Yerken döker, onun döktüklerini evdeki kedileri yer, kadın her gün süpürüyor evi ama tahmin edersin durumu. Önemli olan sizin mutlu olmanız. Sırf ev 4*4lük düzenli olacak diye çocuğunu kısıtlama boşver. Çocuk biblo değil ki tabi ki eline geçeni fırlatacak, dağıtacak, oynayacak, otur sen de onunla oyna annesi, başkalarını da hiiiiç takma kafana. İsteyen evinde kendi düzenini uygulasın burası benim evim de geç.

Evi topluyorum, arkami dondugum an bikac dakika icinde terorist saldirida bulunumlus gibi gorunuyor her yer :KK49: ustelik benimki sadece oyuncak dagitmiyor, mutfaktan tahta kasiklari, yatak odasindan takilarimi hatta camasirlarimi, kendi odasindan oyuncaklarini getirip salonun ortasina yigip oynuyor, kesin bana da daginik diyorlardır, cok da tinnn :KK14: kizim mutlu ben mutlu gerisi hikaye.

Arkadaşlar 15 aylık oğlum var benim biraz hareketli bir bebek hiç oturmaz uyurken durur sadece koltuk sandalye dolap tepelerinde gezer bu nedenle evi ona göre düzenledim kötü oldu haliyle birde salondaki çekmeceleri boşalttım oyuncak koydum içine oğlum döküyor bütün oyuncakları oynuyor heryere saçıyor ama okadar mutlu ki inanın kıyamıyorum kızamıyorum onlarla oynamasa ne yapacak başka oda da yok nerde oynayacak ki evime gelen ay ne kadar dağıtmış evi diyor bir köşe belirle orda oynasın diyor ee çocuklu ev normal diyor çok üzülüyorum arkamdan dağınık derler mi evimi düzenli temizliyorum dağınıklık sadece oyuncak başka bir şey yok sizce sorun mudur bu siz neyapıyorsunuz ben çocuğum yokken de evde oyuncaklar dökülü olsa ev bana dağınık gelmezdi insanlar niye öyle değil çok kafama takıyorum çözümde bulamıyorum.

o aylar tam karıştırma zamanı.. sen önlemlerini almışsın ona karıştıracağı eğleneceği alan yaratmışsın.. ama evin düzenini kökten değiştirme tabi alışması da lazım sınırları olsun yine de..
daha küçük olsa yerde ona bi alan yaratırdın falan ama artık 15 aylık sıkılır.. kısıtlama.. çocuğun önemli.. beğenmeyen kendi evini toplasın..
dağınıklığı boşver biz de öyleydik o zamanlar şimdi 2,5 yaşında oyuncaklarını kendi topluyor,,, bizim arkamızı bile topluyor:) dağınık sevmiyor :) tadını çıkar her anın..

eviniz temizmiş tozu yok külü yok çocuğun oyuncaklarını dert eden komşularınız sizi kıskanıyordur boşverin..evladınızla mutlu mesut yaşayın..

Benimde durumum böyle oğlum çok yaramaz heryeri dağıtmaktan dökmekten saçmaktan mutlu oluyor,
ben topluyorum arkamı bir dönüyorum oda aynı anda dağıtmaya koyulmuş:KK57:
ne yapalım canları sağolsun evimizi temiz tutalım da varsın dağınık olsun önemli değil

benim afacan ikizlerimi görseniz ne yapacaksınız yaa :) herkes istediğini konuşsun önemli olan bebeklerimizinm mutluluğu değil mi elalemi takmayın kafanıza.. ağzı olan konuşuyor :)

Back
X