- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Davet edildiğimden olabilir mi?
Niye gidiyorsunuz misafirliğe? Bir saniye oturmak bile size haramsa başka bir diyarda nobet tutmak hoşunuza gidiyor galiba...
yeri geliyor doğum için,bir kutlama için vs mecburen evinize gelmeleri gerekiyor.Zaten bu tarz insanlarla kimse sıkı fıkı görüşme meraklısı olmuyor.Bdv deki kaçıncı konu bu? Çocuklu misafiri istemiyorsanız evinize kabul etmeyin , dışarıda görüşün. Hem eve kabul edip hem arkalarından böyle konuşmak ?
buradaki konu sizin gibi 1sn bile çocuğunu bırakmayan kişiler için açılmamış,o nedenle size tepki verilmiş gibi algılamayın.Evet, alınırım hatta kızarım.
Benim çocuğumu ebeveynleri hariç kimse uyaramaz hele de kızamaz.
Biri çıkıp da sana ne oluyor derse şaşırmayın, siz eşyanızı koruyacak kadar bencilsiniz de o anne baba evladını sizden korumayacak mı zannediyorsunuz?
Çağırmayın bu kadar basit, kimse bayılmıyordur sizin evinize.
Not:misafirlikte 1 saniye bile oturmayan, çocuğunu anlık dahi olda yalnız bırakmayan bir anneyim.
Toplanmıyor, ben yapıyorum.buradaki konu sizin gibi 1sn bile çocuğunu bırakmayan kişiler için açılmamış,o nedenle size tepki verilmiş gibi algılamayın.
Gittiğiniz restorantta masalar,tabak çatallar vs toplanıyormu çocuğunuzla gideceksiniz diye,insanlar neden evine gelecek bir iki çocuk için evini toparlasın çok mantıksız.
benim küçük yaşta çocuğu olan arkadaşlarımda var gayet ilgili,zaten çocuk biz gibi duramaz mümkün değil. Ama iki arkadaşım var üstelik çocukları çok büyüdü hala gedimi arkasından iki gün kendime gelemiyorum yok böyle birşey. Annelerin yanlışları bu asıl tartışılması gereken çocuk değil anneleri olmalıToplanmıyor, ben yapıyorum.
Gittiğim her evde de girer girmez tüm odaları kapatıp bulunacağımız yerdeki tehlikeleri ortadan kaldırıyorum, giderken de bulaşığa kadar yardım eder, evi geldiğimiz hale sokar öyle kalkarım.
Ben daha hiç çocuğuma misafirlikte yemek yedirmedim, bilirim döker çünkü.
O sebeple biberon mamasını yediririm.
Ve benim gibi anneler oldukça fazla.
Ama anneliğimi geçtim, sevmeyen insan çağırmayacak çocuklu insan.
Bir zamanlar benim de çocuğum yoktu ve dünya kadar misafir ağırladım çocuklu, iyi ki yapmışım şuan gitmeye yüzüm var.
Hem çağırıp hem şöyle böyle oldu demeye kimsenin hakkı yok, bile bile ladestir bu.
Çocuğun istediğiniz kadar peşinde koşun yüzde 1 de olsa hem eşyalara hem kendine zarar verme ihtimali vardır.
Ve bunun aksini savunan insanlar inşallah çocukları olunca toplumdan izole yaşarlar 5 yıl, savunulan bu çünkü.
Tabi ki öyle.benim küçük yaşta çocuğu olan arkadaşlarımda var gayet ilgili,zaten çocuk biz gibi duramaz mümkün değil. Ama iki arkadaşım var üstelik çocukları çok büyüdü hala gedimi arkasından iki gün kendime gelemiyorum yok böyle birşey. Annelerin yanlışları bu asıl tartışılması gereken çocuk değil anneleri olmalı
Bir yasindaki cocuga yapma deyince suratina baka baka yapmaya devam ediyo bi de guluyo marifetmis gibi ne terbiyesinden bahsediyosunuz allasen. Ben cocuguma engel olmaya calisirim yine de esyasi kiymetli olan varsa benle degil esyalariyla otursun onun esyasi kiymetliyse benim evladim daha kiymetli.Niye değer verilmesin? Para verip alınıyor onların hepsi, belki hatırası var? Çocuklar öğrense, ailesi eğitse daha iyi olmaz mı?
Acilen bir uzmana görünün, şu cümle çok tehlikeli!!!nefret ediyorum cocuklu misafirden oyle yuzyuzlerki kovmaktan beter ettim yillarca yine geldiler yine geldiler omrum cocuk pisligi temizlemekle gectu daha hic denk gelmedim cocuguna bakan evlendim 2 sene kv ile yasadim haftanin 2 gunu yegenleriyle ugrastim ikiz bir gecede 3 kez saksi topragi supuruyordum ben analarina servis yaparken bi bakmisim yatak odamda her yer ruj yatak yorgan kapiyi kitlerim kv olay cikarir ayip aliniyolar hele komsularinin cocuklari her gun gelirlerdi haliya devrilen caydanliklar offf neler neler kendi evime ciktim 1.5 yil yan komsu belasi bitmiyo benim cilem cok sukur gelen giden kalmadi yan komsu evine cagiriyo ben size ayak uyduramiyorum rahat edemiyorum yalniz mutluyum diyorum gizliden gelen faturami aliyo sonra gel al deyip zorla evine sokuyo nefret ediyorum artik zorla birlikte biseyler hazirlayalim diye tutturuyo sipasi tabagima elini sokuyo cek sunu diyorum aldirmiyo tek bildigi ogluumm yapma annem bak anlamiyo diyo bi de eve gidiyorum bisey bahane ediyo ya faturami caliyo ya tabak verme alma bahanesi surekli taciz ediliyorum gitmeyin arkadasim oturun evinizde kimse sizin cocugunuzu cekmek zorunda degil bu resmen taciz etmek insanlari sovdurmeyin arkanizdan 23 yasimda tiksindim cocuklardan yeminle
Evet gorunebilirim neden olmasin sayet psikolojimi bozdular. Ama hangi cumleden bahsettiginizi anlayamadim 1 km yazi yazmisimAcilen bir uzmana görünün, şu cümle çok tehlikeli!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?