- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
İşte çocuğa nasıl hayvan seveceğini öğretmemiş o annecik. Bizim de var evcillerimiz ve çok haklısınız bu konuda. Eşyadır biblodur önemli değil ama bir canlıya eziyet etmeyi ben de kaldıramam ve asla görüşmem. Siz de çözümü görüşmemekte bulmuşsunuz ve problem çözülmüş. Tüm şikayetçi arkadaşlara tavsiyemdir :)
Ha bir de söylemeden geçemeyeceğim çocuk kediyi köpeği sevdiği zaman aman dokunma, ıyyy diye tepki verenler var onları boğasım geliyorkendisi başka bir canlıya kıymet vermiyorki çocuğu versin.
Bence burdaki asıl laf birsey kırılmasına degildi. Az önce de esya savunuldu ne kıymetli diye. Esya acıkladıgım gibi kıymetlı fakat Kazayla insan bile ölüyor bisiler tabiki kırılabilir. Ona bende kızmamki ama göz göre göre bazı anneler varki hepimiz görmüşüzdr o tipleri. Asla ilglenmiolar cocuklarıyla. Oglum yapma kızım yapma ama oturdugu yerden hala cayini iciyor kekini yiyo cocuk yapcagnı yapıyor ben ona kızarım. Kalk engelle yapamasin. Cocuk tabiki bile isteye yapmiyo cocuk sonucta ama annenin bu tutumu bana göre bileisteyedir. Keyiflerine düşkün ana modeliYetişkinlerin de vukuatları olabilir. Yemek takımının parçasını kırabiliriz mesela. Yapmayacağımızın garantisi var mı? E biz de azarı hakettik o zaman. Sırf çocuk olduğu için böyle yorumlar.
Biri konu açıp tabak kırdım arkadaşım azarladı dese herkes aman ne kıymetli tabağı varmış der ama konu çocuk olunca yaramazlığından girilir terbiyesizliğinden çıkılır.
Benim cocugum yokken de kirilmis edilmis umurumda olmadi gonuller kirilmasin onun telafisi yok, mali kiymetli olan da misafir cagirmasin bu kadar basit ben bilirim zaten nereye misafirlige gidecegimi.Bence kucuk cocuklu olanlar bir zahmet gezmesin. Otursunlar cocuk buyutsunler.
Herkesin evladi kendine kiymetli.
Digerinin de mali.
Bu boyle uza gider.
Onlardan bana sokakta gezdirirken çok geliyor. Ya öyle bir çığlık atıyorlar ki yolun karşısından, benimki korkuyor yemin ederim. Çocuk sevmek istiyor, "Sevebilirsin" diyorum, annesi canhıraş "Ayyyyy dokunma pire bulaşırr" diye uzaklaştırıyor ahaha sanki sokak köpeği. Artık gülüyorum yani ne diyeyim.
Aynen katiliyorum bence umursamaz anne ne kadar giciksa aman kirilmasin dur dökme diyen ev sahibi de o kadar gicik.Bence burdaki asıl laf birsey kırılmasına degildi. Az önce de esya savunuldu ne kıymetli diye. Esya acıkladıgım gibi kıymetlı fakat Kazayla insan bile ölüyor bisiler tabiki kırılabilir. Ona bende kızmamki ama göz göre göre bazı anneler varki hepimiz görmüşüzdr o tipleri. Asla ilglenmiolar cocuklarıyla. Oglum yapma kızım yapma ama oturdugu yerden hala cayini iciyor kekini yiyo cocuk yapcagnı yapıyor ben ona kızarım. Kalk engelle yapamasin. Cocuk tabiki bile isteye yapmiyo cocuk sonucta ama annenin bu tutumu bana göre bileisteyedir. Keyiflerine düşkün ana modeli
Eşya da kıymetli tabi. Mesela televizyon, bilgisayar şeyler kıymetlidir ama biblo değildir bana göre.Bence burdaki asıl laf birsey kırılmasına degildi. Az önce de esya savunuldu ne kıymetli diye. Esya acıkladıgım gibi kıymetlı fakat Kazayla insan bile ölüyor bisiler tabiki kırılabilir. Ona bende kızmamki ama göz göre göre bazı anneler varki hepimiz görmüşüzdr o tipleri. Asla ilglenmiolar cocuklarıyla. Oglum yapma kızım yapma ama oturdugu yerden hala cayini iciyor kekini yiyo cocuk yapcagnı yapıyor ben ona kızarım. Kalk engelle yapamasin. Cocuk tabiki bile isteye yapmiyo cocuk sonucta ama annenin bu tutumu bana göre bileisteyedir. Keyiflerine düşkün ana modeli
Ufak tefek şeyin derdinde bende değilim. Ama o gün gerçekden televizyona tam gecririken elinden aldim anne oturuyo ve oglum yapmaaaa diyerek cayını yudumluyodu. Görüşmüyorum omlarla zaten. Ben buna sinir olurum. Ki ben o tvyi zamanında altınlarımı bozdurup aldım. Evlendigimzde bir kaç ay tvsiz kaldık. Sırf en iyisi olsun en son modelini alalım diye bekledik üstüne koyduk. Buydu anlatmak istedigim. Yoksa tabak canak biblo alınır yineEşya da kıymetli tabi. Mesela televizyon, bilgisayar şeyler kıymetlidir ama biblo değildir bana göre.
Hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım. Çocuklarda değil rahat annelerinde problem. Anne çocuğuyla ilgileniyorsa ve buna rağmen çocuk bir şeylere zarar verdiyse kaza der geçerim. Ama yok tam tersiyse görüşmem bir daha kafam rahat olur.
Cok haklisiniz.Ufak tefek şeyin derdinde bende değilim. Ama o gün gerçekden televizyona tam gecririken elinden aldim anne oturuyo ve oglum yapmaaaa diyerek cayını yudumluyodu. Görüşmüyorum omlarla zaten. Ben buna sinir olurum. Ki ben o tvyi zamanında altınlarımı bozdurup aldım. Evlendigimzde bir kaç ay tvsiz kaldık. Sırf en iyisi olsun en son modelini alalım diye bekledik üstüne koyduk. Buydu anlatmak istedigim. Yoksa tabak canak biblo alınır yine
ben çok rahatım oturdukları yerden asla kalkmıyorlar nedeennn ?
Kedilerimden korkuyolar . Ne yazıkkı butun arkadaşlarımın çocukları hayvan sevgisi olmadan buyutmusler .
KEdıden neden korkulur ki
Ve küçük çocuk varsa çay falan içiceksek masa oturtuyorum halıdan ziyade yanmayalım dıye
Bizim kedilerimizin maması var ama dışardaki kuzularıma getirirsen olur :))Ortamda kedi varsa cok rahat cayimi icebilirim bende. 4 ve de bir yasindaki cocuklarim kedi delisi. Bebeklikten beridir kucugu zaten kedi gorunce ici gidiyo ayyyyy diye sesler cikariyor.
Kanka olalim Mama alip geliriz Sana herkes mutlu olur. Bu arada kedisi olan baska bir arkadasim var cocugu kediyi oyle bir tutuyor ki aglarsin. Ya kedi kuyrugundan cekilir Mi, tasinir Mi ya
Kocaman kiza ogretememisler. Kendi kedileri bir de. Kizim hic canini yakmadan seviyor, cici cici. Bence biz Sana oturmaya gelelim. Mamasiz gelmeyiz ha, Adres Ver sen
Bi sey olmamasi sizin sansiniz demekki. Ben de çocuklu misafir ağırladım hem de yatılı ve ömrümden ömür gitti. Asla çocuğuna dur demeyen ömür törpüsü bi annesi vardı. Değerli ve değersiz cok esyama zarar verdi. Değersiz olanlar icin de sinirlendim isterse 1 liralık eşya olsun ben onu severek almışım neden sorumsuz bi anne yüzünden kırılıp dökülsün ki?Cocuktan rahatsiz oluyosan cocuklu misafir cagirma. Ev esyalarina da bu kadar deger verilmesini anlamiyorum hic onemsemem hic de bi sey olmadi.
Benim kizim 1 yasinda ustume alinirim, gecen gün kuzenime gittim kizim usludur ama biblosunu kirdi ablamin napicaz mahkemelesicez mi? Cani sağolsun kizimin kirmasin diye ugrastik ama kirdi napalim gitmeyim mi bi daha yine soyluyorum rahatsiz olan varsa cocuklu misafir kabul etmesin.
Goturmedigimi nerden biliyosun? Aman sizin evinize gelmem merak etmeyin siz balik besleyin balik gurultusu kiri pasi olmaz en temizi
:))) acı acı gülümsüyorum okurken, benim dört bacaklım küçük ırk, sokakta üstüne doğru koşturan çocukları görünce bacağıma sarılıp kucağıma çıkabilmek için elinden geleni yapıyor çünkü çok korkuyor, maalesef bazı annelerin kendi çocuklarından başka herşey zarar görebilir düşüncesi yüzünden, çocuklar sopayla vurmaya kalkıştığı, seviyorum deyip kuyruğunu kulağını çektikleri için ister istemez üstüne doğru koşan her çocukta korkudan kucağıma çıkıyor, arada bir arkamdan seslenenler oluyor:- pişşşt baksanaaa, süs köpeği mi o, getir azıcık çocuk oynasın.Onlardan bana sokakta gezdirirken çok geliyor. Ya öyle bir çığlık atıyorlar ki yolun karşısından, benimki korkuyor yemin ederim. Çocuk sevmek istiyor, "Sevebilirsin" diyorum, annesi canhıraş "Ayyyyy dokunma pire bulaşırr" diye uzaklaştırıyor ahaha sanki sokak köpeği. Artık gülüyorum yani ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?