Çocuklu misafir

O kadinin sen ne dersen de masrafi karsilamasi lazimdi. Ben ole yapardim. Cocuktur yapmis ama gercekten odemesi gerekirdi. Kirilan bi bardak filan degil yani. Gerci kadinin tepkisinden nasil biri oldugu anlasiliyor..

Oglum kucukken oturdugum masadaki catallari bicaklari toplamisligim var restoranda:)
Neden cunku tehlikeli olabilir :)

Yatak odani kilitle.. cantanida yaninda gotur oturdugun yere.. takiksa bunlari yapin bence

Benim kizim 1 yasinda ustume alinirim, gecen gün kuzenime gittim kizim usludur ama biblosunu kirdi ablamin napicaz mahkemelesicez mi? Cani sağolsun kizimin kirmasin diye ugrastik ama kirdi napalim gitmeyim mi bi daha yine soyluyorum rahatsiz olan varsa cocuklu misafir kabul etmesin.

Benim bir de 3 çocuk var.
Hiç kimse istemiyor :)

Benim evime çocuklu misafir geldiğinde büyük balkonda oyuncak havuzunun yanına bıraktırıyorum, oynuyorlar beraber.

Asıl misafirim, benim yanımda çocuğuna bağırırsa, ben üzerime alınıyorum. Çocuğa değil de bana kızmış gibi geliyor.

Bence sizin sorununuz çocuklarla değil kv ve komşularla. Çok şükür onlardan kurtulmuşsunuz yeni komşudan da kurturulsanız. Çoukta seversiniz bence

TİKSİNDİĞİN şey çocuklar ! Dünyada bukadar şey varken bula bula çocuklarımı buldun tiksinecek. İnşallah çocuğun Olmaz , ufak tefek yaramazlıklarda böyle konuşan biri daha büyük sorunlarda o çocuğu döver işkence eder, Allah layık olana versin evlat , senin gibilere vermesin inşallah

Gerçekten çok ilginçsiniz. Bibloyu kırdı,mahkemeleşicez mi diyorsunuz. Nasıl basite indirgiyorsunuz durumu. Çocuğun elinden alinabilirdi o biblo,alınmayıp kırdıysa çocuk,en azından bunun bir mahçubiyeti filan olur insanın üzerinde. Hem insanların evinde saygısızca davranıp,çocuğun biseylere zarar vermemesi için önlem almayıp hem de bu denli müdanasız olmak enterasan vallahi. Kafa miss kafa pırıl pırıl

Evet çok haklısınız bu denli rahat bir kafadaki çocuklu misafir kabul etmiyorum,benim evime gelen bana saygı duyacak,kendisine uydurmayacak beni. Mümkünse böyle tipler evinde kapalı kalsın,toplu alanlarda bile rahatsızlık verici böyle anneler ve çocukları.

O kadinin sen ne dersen de masrafi karsilamasi lazimdi. Ben ole yapardim. Cocuktur yapmis ama gercekten odemesi gerekirdi. Kirilan bi bardak filan degil yani. Gerci kadinin tepkisinden nasil biri oldugu anlasiliyor..

İşte olay burada çocuğun yapması değil ki.Çocuktur tabiki yapar ama rahat bırakırsan,sınırı öğretmezsen yapar. Doğruyu,yanlışı,başkalarinin haklarına saygıyı öğretecek kişi bunu ögretmiyorsa burada sıkıntı vardır. Böyle kafadaki tipleri etrafımdan ediyorum,böyle arkadaş,dost lazım değil.

Çocuğum olduğu için ortada tehlikeli kırılacak dökülecek biseyim yok, her yerde bir biblo ot çöp sevmem zaten, çayları sakınmak biraz sıkıntı oluyo evet ama oğlumun odasında ya da koridorda oyun kuruyorlar bir süre sonra

Aynen
Hani bazen arkadaşım evlendi degisti deniyor ya işte nedeni bu, evli.adsmin önceliği değişiyo hele bir de çocuğu varsa

Oğlan 1.5 yaşındaydı yeni evli bir arkadaşa gittik benim oğlan yeni yeni yürüyo babası pesinde ama kadın gene de gerildi çünkü her yer irili ufaklı biblo süs eşyası figür vs dolu yerde küçük arabalar falan var kapının dibinde renklerine göre sıralı, haliyle çocuk almak istiyo, 1 saat falan oturduk kalktık

Herkes dengi dengine kimi annelerin de ta bebeklikten yastık gibi çocukları oluyo koltuğa koy unut orda, ama benim oğlum hareketli 1 aylıkken de hareketliydi şimdi de öyle tipik koç burcu ve bu ebeveynlik hatası değil bunu da yazmadan edemedim

Bibloyu elinden alacaktik kizim agladi ablam da ver oynasin dedi yere atmasin diye surekli yanindaydim ama bi sekilde kafasi koptu napalim yani olelim mi. Onu demeye calisiyorum ben cocugumu tutuyorum oyalanacagi oyuncağı yanimda goturuyorum vs vs yine de kirildiysa napiyim yani oluyum mu. Ne kiymetli maliniz varmis ablamin biblosuna bu kadar tepki veriyosunuz kendi maliniza napiyosunuz acaba ben de diyorum ki sakinilan goze çöp batar ben sakinmiyorum bi sey olmuyo ne zaman sakinsak bi sey kiriliyo maddi seylere bu kadar deger vermeyi anlamıyorum

Bana gel :)

anneleri uyarıyorsa cocuklar durmayonca zincirlemi baglayacaklar ne yapsınlar. yarın birgün senn se cocugun olur zoruna gider

Elinde kepçeyle tv.ye vuruyordu çocuğun annesinin dediği tek şey; "ay oğlum nerden geliyo aklına böyle şeyler,bak yaa" oldu

Böyle hareketler yapan çocuklarını çok zeki görenler var sizinki de ondanmış herhalde. "Ay hiperaktif yaa ondan hiperaktifler çok zeki oluyor benimki de çok zeki" falan diyorlar şoka giriyorum. Hiperaktivitenin zekayla alakası bu şekilde değil bir, yapılan şey davranış bozukluğunu gösteriyor iki. Zeki olduğunu düşündüğü çocukta davranış bozukluğu olduğunu kabul ettirmekte zorlandığım çok ebeveyn var ve altına baktığımda çocuğu davranış bozukluğuna itenin yine ebeveyn olduğunu görüyorum. Çocuğun da suçu yok zira çocuğa sınır koyan, durması gereken yeri söyleyen, görgü kurallarını öğreten bir ebeveyn yok.

3 çocukla rahat edilmiyor ki.
Dün avm ye gittik. Çocuklara bakmaktan mağazalara girip bakamadım.

Paldır küldür bir şeyler alıp eve döndük :)
Dogru ama ben onlara ozel alan yapicam odalarina :) bizde cayimizi kekimizi boregimizi yiycez icerde :)

Haklisin cnm belli yaslarda insan rahat edemiyor ama evden cikmasin mi bu cocuklar :) en kucuk olanda brz buyusun parka filan cikartirim hepsini. Simdi soguk korkuyorum terleyip hasta olur diye. Ztn 1 tanesi hasta olunca hepsi birden oluyo:)

Hem biz cocuklari buyutcez yeni evlenenlerin cocuklari yeni dogmus olcak:) o zmnda biz gezcez kiz onlar evde bebek avuturken:) diye avutalim kendimizi :)))

Siz hala durumun ne kıymetli eşyan var boyutundasınız,ben saygı boyutundayım. Nasıl izah edersem edeyim anlamanız pek mümkün gözükmüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…