Bu ilişkide yaşadığınız soruna göre çok önemli ben aldatılma sonucu boşanma kararı almıştım ama sonrasında yanlız kalınca düşünme fırsatım oldu aslında tek sorunum bu değildi çok baskıcı üzerimde sürekli bir hakimiyet kurduğunu arkadaşlık ilişkilerimden tutun da giyim tarzıma saçımı nasıl yapacağıma kadar üzerimde baskısı vardı hep onun sorunları onun iş dünyası onun sevdiği şeyler o mutlu olmalı sanki o mutlu olursa herşey güzel olacak gibi baskısını öyle bir yaşamıştım ki o dönemlerde bu benim hayatımda rutin olmuş ve kendim için birşey yapmayı unutmuşum bunu ondan uzaklaşınca çok yoğun gördüm.Şimdi kendim için yaptıklarım arkadaşlarımla geçirdiğim vakit müdahalesiz bir alanım olması beni inanılmaz mutlu etti ben mutlu olunca çocuklarımda mutlu anne hep eğlenceli kendiyle barışık bu çok önemli ve 3 sene olmak üzere bir erkek fikri benim için hala çok itici özgürlüğümü özlemişim...Sizin içinde hayırlı olan gerçekleşsin diliyorumNe mutlu cesaret edip başarabilmişsiniz
Var(dı), halam. Eşi onu aldattığı ve eve doğru düzgün para getirmediği için boşanmışlardı. Halam birkaç yıl sonra çalışmaya başladı, e oğlu da bunu görüp babasının yanlışlarını idrak etmeye başladı. Annesinin güç toplaması sayesinde o da doğruyu yanlışı ayırt edebiliyor yani.Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
benım bunara ek bır de calısma hayatım vardı ;suan bosanma arıfesındeyım bır kız cocugum var esım benı bunda sorumlu tutmustu en son bardagı tasıran noktamız calısmak ozrundasın ben senı bılmem su mahalleden almadım demeseydı onlıne ıs yapıyordum kıımıda bakıyordum evımın temızlıgı ustune yemek v.s ama kendısı ne kızıyla ılgılı ne de bana ev de yardımcıydıcocukluktan sartlandırılıyor erkek.. kadın ev ısı yapmaya adam evıne bakmaya.. yetıstırılme tarzı heralde dıyorum cunku sureklı para kazanayım evımı gecındıreyım ı dusundugunden bu da cok yorucu bı sorumlulukmus gıbı geldıgınden yeterınce ıs yapmıs olup gerıde duran cok kısı var. bı romantık cumle durduk yere sarılmak gulumsemek ya da ne bıleyım hadı kalk suraya gıdelım dıye suprız yapmak ıcten gelecek.. yasam kalıtesı para ıllakı bazı seylerı etkıler ama parayla olmayan seylerde var :) ve beklerım bısey yapmasını. tek kısılık olmuyor su gecım olayı da:) bız kocamıza yetelım cocugumuza yetelım .. onun aılesıne yetıselım... mısafır agırlayalım hızmet mızmet.. erkekler daha mı bıkkın bitkin anlamadım:))
Çocuksuza bosanmak kolay gelir tabiÇocuksuzum. Boşandım. Mutluyum
AynenÇocuksuza bosanmak kolay gelir tabi
Simdi gelirler
Bence en cesur insanlar bosanan insanlarAynenBu toplumda boşanmak kadına her durumda zor. Kadın bile boşanan kadına kötü bakıyor memlekette. ben boşanan insanları hep takdir ederim.
Ay bide boşanan kadının boşanmış olmasına, kadının yaşadığı acılardan daha çok üzülenler, dul diyenler ya acıyanlar çoğunlukla mutsuz evliliğinde boğulanlar oluyor. Annem boşanırken arayan akrabalar tüm kadınlar çekiyor, herkes dayak yiyor, aldatılıyor. Biz de dayak yedik ama hemen boşanalım demedik dediler. Hepsi de b.k gibi evliliklerinin içinde çürüyüp giden insanlar.Bence en cesur insanlar bosanan insanlar
Çünkü en çok niye sorusuna maruz kalanlar
Sürekli ah ah vah vah
Cenaze ciksa bukadar üzülmezler
AynenAy bide boşanan kadının boşanmış olmasına, kadının yaşadığı acılardan daha çok üzülenler, dul diyenler ya acıyanlar çoğunlukla mutsuz evliliğinde boğulanlar oluyor. Annem boşanırken arayan akrabalar tüm kadınlar çekiyor, herkes dayak yiyor, aldatılıyor. Biz de dayak yedik ama hemen boşanalım demedik dediler. Hepsi de b.k gibi evliliklerinin içinde çürüyüp giden insanlar.
bide şeye hastayım. Evliliğinin bir gününde bile yüzü gülmemiş İnsanın bekar kadınlara acıyıp evlenin demesinebirini bulmaya çalışmasına ya da evlilik nasihatı vermesine
Ben en çok mutsuz evlerde büyüyen çocuklara acıyorum. Onlar da bu ortamı görüp böyle büyüyüp bir başkasını mutsuz edip bunu da normal zannedecekler ya da başkası onları mutsuz ettiğinde onlara normal gelecek. Farklı bir şey görmedi ki onlar da.Aynenaslında biz çekiyoruz sende cek
Biz korkagiz sen neden cesursun
Benim arkadasim 9yildir çekiyor sorsan çocuğum icin katlandim der
Yalan ne cocugu
Sirf bosanmis olmamak icn
İnan enisteme ben sokakta görmeye dayanamıyorum okadar iticii
Hergun kavga ama çocuğum var
Sanki cocuk cok huzurlu ortamda büyüyor
Mantigi su bosancaksam niye evlendim
Öleceğiz ama yaşıyoruz
Mantiga gel
Onlar ya '' Sinek kadar da olsa, kadının başında bi erkek bulunacak '' zihniyetinde ebem karı fikirli kadınlar ya da, kendi yapamadıklarını yapan kadınları görünce hasedi kendini orta yerinden yaran fesat tipler.Ay bide boşanan kadının boşanmış olmasına, kadının yaşadığı acılardan daha çok üzülenler, dul diyenler ya acıyanlar çoğunlukla mutsuz evliliğinde boğulanlar oluyor. Annem boşanırken arayan akrabalar tüm kadınlar çekiyor, herkes dayak yiyor, aldatılıyor. Biz de dayak yedik ama hemen boşanalım demedik dediler. Hepsi de b.k gibi evliliklerinin içinde çürüyüp giden insanlar.
bide şeye hastayım. Evliliğinin bir gününde bile yüzü gülmemiş İnsanın bekar kadınlara acıyıp evlenin demesinebirini bulmaya çalışmasına ya da evlilik nasihatı vermesine
Ahhh rahmetli ninem gelinden çekince hep kocasını hatırlayıp kızım "Harman kadar evin olacağınaOnlar ya '' Sinek kadar da olsa, kadının başında bi erkek bulunacak '' zihniyetinde ebem karı fikirli kadınlar ya da, kendi yapamadıklarını yapan kadınları görünce hasedi kendini orta yerinden yaran fesat tipler.
O halde boşanmaktan korkmak neden ?Evle ilgisi hiç yok çocuklarıyla da ilgilenmiyor hiç okulunu bile, sanki evde ben ve çocuklarım yaşıyoruz bu şekilde nereye kadar katlanacağım tek başıma bir evlilik benimkisi
Allah rahmet eylesin.Ahhh rahmetli ninem gelinden çekince hep kocasını hatırlayıp kızım "Harman kadar evin olacağınahoroz kadar kocan olsun "derdi
Canım benim rahmet okuyun kız ruhuna eşini severdi tabi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?