Aynen ben de bıktım yıllardır arayıp onla uğraşmaktan eve gel gel demekten yoruluyor ya insan ben de tükendim yoruldum ugraşmaktanBu biraz neden boşanıldığı ile alakalı bence. İhanet, şiddet vb. şeyler yaşayan bir kadın keşke boşanmasaydım demez herhaldePire için yorgan yakmalık bir sebeple ayrılanlar istisnadır. Çünkü kadınlar genelde fedakar bu konuda. Yılmıştır ki boşanmıştır. Herkes önündeki maçlara baksın derim.
Yanlislikla alintilayip mesaj gondere bastim ama hazir alintilamisim yazayim bariEvet haklısın aynen de öyle yetiştirilme tarzı işte kesinlikle aileden kaynaklı zaten çok
Çocuklarımı elimden geldiğince iyi yetiştirmeye çalışıyorum onlar huzurlu ve çok mutlular ama baba sevgilerinden mahrumlar da yani babaları hiç göremiyorlar bile evliyim ama kocam eve gelmiyor gelse de geç geliyor bir düzeni yok adamın kendini işe dışarıya adamış biriHuzurlu bir ortam olsunda ister evli ister boşanmış olsun çocuklarınızı huzulu bir ortamda yetiştirmezseniz kafayı yerler
Çok şükür ben yetmeye çalışıyorum yavrularıma ama babadan yoksunlar onu da doldurmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bu şekilde çok yoruldum evle alakası olmayan biri bir iki gün iyiyse diğer günler eve geç gelmeler işi bahane etmeler ama sürekli bu şekildeHuzurlu bir ortam olsunda ister evli ister boşanmış olsun çocuklarınızı huzulu bir ortamda yetiştirmezseniz kafayı yerler
Allah daim etsin2 çocugu olan bir ablam var iş yerınde .Çocukları boşan dedi zaten.Kadın boşandıktan sonra kendını buldu.Eskıden eve hiç gitmek ıstemıyordum.Şimdi evimden çıkmak ıstemıyorum diyor.Kahkaha sacıyor.Çocukları ile çok mutlu .Gecen gun saclarını grıye boyamıştı.
Ben hiç pişman olan görmedım.Ama boşanmasam ne haldeydım dıyen cok gördüm.Bazen oyle oluyorum ki bosanacagim diyorum. Sonra neler olur diye dusunurken acaba onu ozler mıyım. Pisman olur muyum diyorum. Ne dmek ne sormak istediğinizi anladim ama cevabi ben de bilmiyorum. Merak ettim. Belki de pisman olsalar da dile getirmiyorlardir.
Ben. Ben boşanmayı kör olmakla yada yatalak olmakla yada hayatım bitti kulağım uzadı diye görmediğim için olabilir. Kendime değer verip kendimi çok beğendiğim içinde olabilir. Bilmiyorum. Tabiki iyiki boşandım iyiki evlendim komik..... Yani yapılması gereken yapılmalı Bi şeyden kaçmakla sorunları görmezden gelmekle Bi insanla var oldum o yok olunca öldüm sanmakla geçmez hayat. Geçirenleri bilmem zaten beni ilgilendirmez. Ben bu mutluluk fragmanı ve halının altına sorunları süpürüp durup sinir hastası olmayı seçenleri ne dinliyor ne yardımcı oluyorum kendi adıma... Bu arada ne sevgiye ne aşka küsmedim ben nede hayata..... Ben dünyaya iyi yaşamaya geldim yaşarım da. Gamlı baykuş olup başıma çöreklenip enerjimi yedirmem kimseye. Herkes ömrünü yesin. Ben ayrılıp konuyu kapattım ben herkese anlatmıyorum bu konuda ne meraklı insanlara ne boş beleş lafcılara nede kendi sıkıcı hayatı ile mukayese edecek insanla uğraşacak vaktim var... Vaktim sevdiklerime beni iyi hissettirenlere zeki insanlara sadece...... Cinsiyet değiştirmek daha önemli artık boşanmanın esprisi kalmadı günümüzdeMerhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Ben.Merhaba hanımlar çocuklu olup boşandıktan sonra mutlu huzurlu olanınız var mı acaba , yani iyiki de boşanmışım vs dediğiniz oldu mu düşünceleriniz nedir bu konuda?
Çocuk var mı? kaç yasindalar ?Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.Ben.
Bugün olsa yine boşanırım.
Çok mutlu oldum.
10 yıl sonra yeniden evlendim.
Şimdi olsa yeniden evlenirim:)
Evet var 11 9 2 taneÇocuk var mı? kaç yasindalar ?Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?