- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi kafasikarisiksirin
-
Belli ki adam ve arkadasi iki bosanmis baba alip kizlari tatile gitmeye alismislar, evlenince de bunu bozmak istemiyo sonucta diger arkadasi bekar. Yine iki baba iki kiz gidelim rituelimiz bozulmasin diyo. Cocuklu adamla evlenmeye calisiyosa bu kadarina da anlayis gostermeli yani di mi? Madem kiskanacak kiziyla ozel vakit gecirmesini, cocuksuz adamla evlensinSizle evliyken mi gidecek siz olmadan..Olada bilir.Ama siz niye gitmeyeceksiniz.Buna karşı çıkmayın ne olursa olsun.Sanki kıskanıyormul sanırSiz niye gitmeyeceksiniz o tuhaf olur evli olacaksanız ozaman.Evli opmayacaksanız olabilir.Arkadaşını da tanıyorsanız ve bayan değilse.
Benin konumu da okur yorum yapar mısın?Ben de bu durumdayım ama bizim başlanadan bitti .Oysa bitmesini istemezdim
E siz cocuklu adamlarla evlenmeye calismayin o zaman? Evlat bu yani ne demek uzulur uzulur gecer. Insan kendi cocugunun gozunun icine bakiyo kocamdan muhim cocugum diyo baskasinin cocugu olunca AMAN UZULURSE UZULSUN COCUK ISTE BEN SAKSI MIYIM diyosunuz.Ya evt siz zaten toleranslıysanız.Biraz da sizi önemsemeliBirinci planda çocuk diye birşey yok.İkiniz de olmalısınız.Bu kadar da zora sojulmamalı karlı tarafOzaman evlenmesin bu ne yaaÇocupum da çocuğum Biz de evdeki saksıyız zaten
Bu planı şu an için yapamayız. Yani, 3ümüz tatile gidemeyiz. Hem benim ailem hem de kızı henüz buna hazır değil, zira tanışma planları yapıyoruz şu sıralar, varlığımdan haberi var ama henüz tanışmadık.
Tatile gideceği arkadaşı tabi ki de erkek, kadın olsa zaten tartışma söz konusu bile değil. Ama çok sevdiğim tarzda biri değil, yani mülayim baba formatında değil de daha gözü aç bir adam.
Benim kabullenemediğim şey benim tolere edemediğim şeylerde bana saygı duyması gerektiği. Çünkü zaten çok fazla toleranslıyım, kendisi de bunu diyor, bir çok kadının katlanmayacağı şeylere katlanıyorsun ve çok vicdanlısın diye. Ama bu da benim hassas noktam, kabul edemiyorum sevgilimin bensiz Antalyada oluyor olmasını. Kızı ile bile olsa...
Tamam da sevgiliniz açısından da onu bir tercih yapmak zorunda bırakıyor gibi görünüyorsunuz.Kendisi biz evliyken kızının böyle bir şey isteyemeyeceğini, planlarını benimle yapacağını ve bensiz böyle bir talebinin olamayacağını söylüyor. Sen demek ben demek ve sen olmadan zaten ben gitmem ama şuanda seninle de gidemiyoruz ve istiyor diyor...
Yanlış anlaşılmalar olmuş galiba.
1) Ben eğer 1 numara olmak isteseydim boşanmış bir adamla birlikte olmazdım, evliliği düşünmezdim.
2) Eğer ben onun kızını kabullenip benimsemeseydim, çoğu haftasonları yanımızda olacağını bildiğim halde bu evliliği yine düşünmezdim.
3) Eğer ben günahsız bir çocuğun babasıyla geçireceği kaliteli vakti kıskansaydım, 10 aydır şımarıklık yapar ve haftasonları benimle de ilgilenmesini isterdim. Kendi hayatımı onun hayatına uydurmaya çalışmaz, onu buna zorlardım. Tam tersi bazen aksini yapmak istediğinde ben müsade etmiyorum ortada bir kız çocuğu var diye.
4) Ama sevdiğim adamın çocuğu da olsa, ben bir kadınım ve benim de kıskançlık dürtülerim, kabul edemeyeceğim durumlar var. Sadece kızı var diye de kendime çok ters gelen şeyleri tolere edersem, hayatımı mahvederim, mutsuz bir kadın olurum. Zaten hayati önem taşıyan, olmazsa olmaz ve vicdanen de olması gereken her şeyde ben onu motive ediyorum. Aksi takdirde kızına bu kadar düşkün olan bir adam benimle evlenmeyi asla düşünmezdi takdir edersiniz ki..
Yaşamadan konuşmak yorumlamak kolay, keşke biraz daha yapıcı ve şekillendirici yorumlar yapılsa, kardeşinize yorumluyor gibi.
4) Ama sevdiğim adamın çocuğu da olsa, ben bir kadınım ve benim de kıskançlık dürtülerim, kabul edemeyeceğim durumlar var. Sadece kızı var diye de kendime çok ters gelen şeyleri tolere edersem, hayatımı mahvederim, mutsuz bir kadın olurum.
Yaşamadan konuşmak yorumlamak kolay, keşke biraz daha yapıcı ve şekillendirici yorumlar yapılsa, kardeşinize yorumluyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?