- 1 Temmuz 2015
- 11
- 10
- 1
- 39
- Konu Sahibi kafasikarisiksirin
-
Ailesine bağlı bir baba demişsiniz nr güzel demişsiniz....
Bu babadak ızına bağlı ve onsuz plan yapmıyor demek ki unutmayın ayrıda olsa baba kız bir aileler hanımefendi...
Ondan öncekim yorumumda da yazdım Antalya'da adamların üstüne atlamıyorlar.
Evli dahi değilsiniz; ben eşimi nişan gecesi; parmağındaki yüzüğü alıp Antalya'ya gönderdim, iş arkadaşı ile birlikte.
hiç de pişman olmadım; şüphelenmedim.
Kadınım kıskanırım diye bir şey yok.
iki adam, iki kız ve tatil ne var bunda.
Tatilde insanlar başka bir dünyaya geçmiyor; sizi istiyorsa tatilde de sizi ister; yok ilk gördüğü ile bir şeyler yapacaksa da güle güle gider.
Bir de bu tip şeyler bekar hayatında olur demişsiniz de adam bekar zaten
Kızı var ve onunla gidiyor. siz daha kızı ile bile tanışmamışsınız; sizin aile de onunla tanışmamış galiba; adamın tatilini bile kısıtlıyorsunuz.
Hatalısınız ki adamın kızı yönünden değil sizin ilişkiniz yönünden söylüyorum; kızı olmasa da gidebilir
E o zaman arkadaşı ve kızlarla yazlığa gitsinler? Sözü "Antalya'ya gideceğiz" diye mi vermiş kızına?
Siz onun Hakk'ını arkadaşıyla yapacağı tatili engelleyerek yapıyorsunuz anlamadığınız şey buGeçen sene de gitmişler, aynı otele yine gelelim seneye demiş çocuklar taa 1 yıl önce, 1 yıldır da bahsi geçmemiş ama tatil lafı çıkınca o otel diye tutturmuşlar. Bu konuda onu ikna edebilirdi diye düşünüyorum beni de ezmemiş olurdu, kızını da mutlu etmiş olurdu, ilk mesajda dediğim gibi, çocuk için babasıyla geçireceği vakit önemli, Antalya ya da yazlık fark etmez ki.. Ben onun bu hakkını elinden almıyorum ki.
yokken bu sözü vermiş sanırım kızına ve verdiği sözü tutmasına müsade edin...Ben aile olduklarını biliyorum ve saygım da sonsuz. Ama bzi evlenmekten bahsediyoruz, yuva kurmaktan bahsediyoruz ve beni de ailesi gördüğünü söylüyor, o zaman bu yazı yazlıkta geçirip seneye yaz tatilinde hep beraber tatil yapsak, çok mu şey istemiş olurum?
Kalınla vurguladığım şey yüzde 500 doğru, yaşanacak. Bizde öyle oluyordu. Aynen bu yazdığınız şey oluyordu. Babam Cumartesi bizimle buluşup Pazar günü onun gönlünü yapmaya çalışırdı ama ona yetmezdi. Biz hiç yüz göz olmadık kimseyle, boşandılar yakın zamanda ve en büyük sorun da koskocaman olduğumuz halde nedense "biz"dik. Valla erkekler bir yere kadar sabrediyor, sonra fena patlıyorlar, benden söylemesi.Bu hikayenin sonu başından belli. Evlendiğiniz zaman kızın haftasonları babasıyla zaman geçirmesi sizi rahatsız edecek. Zaten bir haftasonumuz var onu da kızına göre ayarlıyoruz diyeceksiniz.
Tatile çıktığınızda belki kızı da gelecek. Sen gece bara gitmek isteyeceksin ama babası kızını uyutup Başında bekleyecek.
Bunun gibi bir dolu örnek verebilirim.
O zaman sadece birlikte olmak önemli diye köhne kötü bir otele gidip tatil yapalım bu mantıkla. Çocuk demekki o otelde çok eğlenmiş, güzel vakit geçirmiş.Geçen sene de gitmişler, aynı otele yine gelelim seneye demiş çocuklar taa 1 yıl önce, 1 yıldır da bahsi geçmemiş ama tatil lafı çıkınca o otel diye tutturmuşlar. Bu konuda onu ikna edebilirdi diye düşünüyorum beni de ezmemiş olurdu, kızını da mutlu etmiş olurdu, ilk mesajda dediğim gibi, çocuk için babasıyla geçireceği vakit önemli, Antalya ya da yazlık fark etmez ki.. Ben onun bu hakkını elinden almıyorum ki.
Kizi ile olmasina katlanamiyorsunuz. Oysa kizi hayatinizda hep olacak. Ve bir gun o kucuk kiz buyuyecek. Ergenlik sorunlari olacak. Mezuniyet torenleri olacak. Dugunu olacak.Bu planı şu an için yapamayız. Yani, 3ümüz tatile gidemeyiz. Hem benim ailem hem de kızı henüz buna hazır değil, zira tanışma planları yapıyoruz şu sıralar, varlığımdan haberi var ama henüz tanışmadık.
Tatile gideceği arkadaşı tabi ki de erkek, kadın olsa zaten tartışma söz konusu bile değil. Ama çok sevdiğim tarzda biri değil, yani mülayim baba formatında değil de daha gözü aç bir adam.
Benim kabullenemediğim şey benim tolere edemediğim şeylerde bana saygı duyması gerektiği. Çünkü zaten çok fazla toleranslıyım, kendisi de bunu diyor, bir çok kadının katlanmayacağı şeylere katlanıyorsun ve çok vicdanlısın diye. Ama bu da benim hassas noktam, kabul edemiyorum sevgilimin bensiz Antalyada oluyor olmasını. Kızı ile bile olsa...
kızıyla tatile gitmesinin size ne gibi bir ters tarafı var ? egerki yanındaki arkadaşını kast ediyorsan size göre mülayim olmayan arkadaşından bu sizin sevğilinizi bağlamaz . kişi kendinden sorumludurKendisi biz evliyken kızının böyle bir şey isteyemeyeceğini, planlarını benimle yapacağını ve bensiz böyle bir talebinin olamayacağını söylüyor. Sen demek ben demek ve sen olmadan zaten ben gitmem ama şuanda seninle de gidemiyoruz ve istiyor diyor...
Yanlış anlaşılmalar olmuş galiba.
1) Ben eğer 1 numara olmak isteseydim boşanmış bir adamla birlikte olmazdım, evliliği düşünmezdim.
2) Eğer ben onun kızını kabullenip benimsemeseydim, çoğu haftasonları yanımızda olacağını bildiğim halde bu evliliği yine düşünmezdim.
3) Eğer ben günahsız bir çocuğun babasıyla geçireceği kaliteli vakti kıskansaydım, 10 aydır şımarıklık yapar ve haftasonları benimle de ilgilenmesini isterdim. Kendi hayatımı onun hayatına uydurmaya çalışmaz, onu buna zorlardım. Tam tersi bazen aksini yapmak istediğinde ben müsade etmiyorum ortada bir kız çocuğu var diye.
4) Ama sevdiğim adamın çocuğu da olsa, ben bir kadınım ve benim de kıskançlık dürtülerim, kabul edemeyeceğim durumlar var. Sadece kızı var diye de kendime çok ters gelen şeyleri tolere edersem, hayatımı mahvederim, mutsuz bir kadın olurum. Zaten hayati önem taşıyan, olmazsa olmaz ve vicdanen de olması gereken her şeyde ben onu motive ediyorum. Aksi takdirde kızına bu kadar düşkün olan bir adam benimle evlenmeyi asla düşünmezdi takdir edersiniz ki..
Yaşamadan konuşmak yorumlamak kolay, keşke biraz daha yapıcı ve şekillendirici yorumlar yapılsa, kardeşinize yorumluyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?