Çocuklu sevgili ve dertleri...

Ailesine bağlı bir baba demişsiniz nr güzel demişsiniz....

Bu babadak ızına bağlı ve onsuz plan yapmıyor demek ki unutmayın ayrıda olsa baba kız bir aileler hanımefendi...

Ben aile olduklarını biliyorum ve saygım da sonsuz. Ama bzi evlenmekten bahsediyoruz, yuva kurmaktan bahsediyoruz ve beni de ailesi gördüğünü söylüyor, o zaman bu yazı yazlıkta geçirip seneye yaz tatilinde hep beraber tatil yapsak, çok mu şey istemiş olurum?

Burda bir sürü insan, bir sürü kadın aşağı yukarı aynı şeyleri önermiş hala haklılığını kabul ettirmeye çalışıyorsun. Amacın fikir almak mı, onaylanıp vicdanını rahatlatmak mı? Babası hasta diye gidemiyor sanıyor 8 yaşında bir çocuk, insaf ya. Ben senin yerinde olsam tanıştığım zaman o kızın yüzüne bakamam.

Ben sende evlenene kadar ılımlı olayım, evlendikten sonra çocuk mocuk dinlemem borumu öttürürüm tavrı gördüm. Eğer durum buysa umarım o adam yeterince akıllıdır ve evladını senden korur.

BEN AYNI şeyi boşanmış ablam ve çocuklarında yaşadım.Bir kasmalar kendilerini benden bir ayrı tutmalar yahu ben de kardeşim teyzeyim dimi..

Yaaaaaa nasıl haklısınız! Tebrik ediyorum sizi.

E o zaman arkadaşı ve kızlarla yazlığa gitsinler? Sözü "Antalya'ya gideceğiz" diye mi vermiş kızına?

Geçen sene de gitmişler, aynı otele yine gelelim seneye demiş çocuklar taa 1 yıl önce, 1 yıldır da bahsi geçmemiş ama tatil lafı çıkınca o otel diye tutturmuşlar. Bu konuda onu ikna edebilirdi diye düşünüyorum beni de ezmemiş olurdu, kızını da mutlu etmiş olurdu, ilk mesajda dediğim gibi, çocuk için babasıyla geçireceği vakit önemli, Antalya ya da yazlık fark etmez ki.. Ben onun bu hakkını elinden almıyorum ki.

BEN AYNI şeyi boşanmış ablam ve çocuklarında yaşadım.Bir kasmalar kendilerini benden bir ayrı tutmalar yahu ben de kardeşim teyzeyim dimi..

Bu hikayenin sonu başından belli. Evlendiğiniz zaman kızın haftasonları babasıyla zaman geçirmesi sizi rahatsız edecek. Zaten bir haftasonumuz var onu da kızına göre ayarlıyoruz diyeceksiniz.

Tatile çıktığınızda belki kızı da gelecek. Sen gece bara gitmek isteyeceksin ama babası kızını uyutup Başında bekleyecek.

Bunun gibi bir dolu örnek verebilirim.

Siz onun Hakk'ını arkadaşıyla yapacağı tatili engelleyerek yapıyorsunuz anlamadığınız şey bu

Siz
yokken bu sözü vermiş sanırım kızına ve verdiği sözü tutmasına müsade edin...
Anladığım kadarıyla kızına düşkün bir baba ve kızı ile gideceği tatile şimdiden onay vermeyen bir bayanla geleceğini birleştirirken pek sıcak bakmaz...
Bakın size daha öncede söyledim sizde kız evlatsınız kendinizi koyun o minik kızın yerine ilk Kahraman ilk aşk hep babadır bırakın gönüllerinde bir tatil yapsınlar
Eğer evleneceğimiz adama tatilde hovardalık uapar diye düşünüyorsanız zaten yolu açık olsun ama güveniyorsanız bırakın gitsin
Herşeyden önemlisi bir anneyim anneler çocuklarını babalarıda olsa güvenip kimseye kolay kolay emanet etmezler

Kalınla vurguladığım şey yüzde 500 doğru, yaşanacak. Bizde öyle oluyordu. Aynen bu yazdığınız şey oluyordu. Babam Cumartesi bizimle buluşup Pazar günü onun gönlünü yapmaya çalışırdı ama ona yetmezdi. Biz hiç yüz göz olmadık kimseyle, boşandılar yakın zamanda ve en büyük sorun da koskocaman olduğumuz halde nedense "biz"dik. Valla erkekler bir yere kadar sabrediyor, sonra fena patlıyorlar, benden söylemesi.

O zaman sadece birlikte olmak önemli diye köhne kötü bir otele gidip tatil yapalım bu mantıkla. Çocuk demekki o otelde çok eğlenmiş, güzel vakit geçirmiş.

Bakın sevgiliniz bir EBEVEYN ve ebeveynler tatillerini Çocuklarının mutlu olacağı ve rahat edeceği şekilde ayarlarlar.

Çok büyütüp bunun sizi ezmek olduğunu düşünüyorsunuz ama değil.

Bu daha baslangic siz bu bey icin kizindan daha onemli olmayacaksiniz hicbir zaman ve hep kizi nasil daha mutlu olacaksa ona gore davranacak (eger adamsa) ve siz gitgide cokeceksiniz plan yapcaksiniz suya dusecek hevesleneceksiniz oyle bir sey cikacak ki kursaginizda kalacak ve belli ki siz bu kizi kendi kiziniz gibi goremeyeceksiniz ve hep banane kizi uzulmesin diye beni uzemez diyeceksiniz bu bey de size ne kadar bencilsin ortada bir cocuk var onemli olan o tabiki diycek evlendiginize pisman olacaksiniZ. Eger bunlari kaldiramayacaksaniz (ki simdiden baslamissiniz sorun etmeye) yol yakinken ayrilip sizin gibi hic evlenmemis bir adamla evlenin ve cocugunuzu onceliklerinizi birlikte belirleyin emin olun kendi cocugunuz olunca yeter ki o mutlu olsun ben hic tatil yapmasam da olur diyceksiniz o yuzden hem size hem adama hem de bu cocuga yazik olmasin bence...

Kıza üzüldüm yavrum daha 8 yaşında lunaparkla falan nu durumu tolere edeceğinizi düşünüyorsunuz. Ben böyle bir durumda bırakırım sizi alırım kızımı tatile giderim. Çocuklu biri ile yapamayacak gibi duruyorsunuz. O yavrunun da güya annesi çok şefkatli değilmiş ama baba da çok düşünmüyor baksana öyle arada kalmış. Hem kendi canından birine verdiği sözü sırf birisi istemiyor diye iptal eden birine fazla güvenmezdim ben olsam

Tatile gideceği arkadaşı tabi ki de erkek, kadın olsa zaten tartışma söz konusu bile değil. Ama çok sevdiğim tarzda biri değil, yani mülayim baba formatında değil de daha gözü aç bir adam.

tatile gidecegi arkadaşı,görüşeceği kişilerin sizin tarzınızda mı olması gerek , sizin gözünüzün tutması mı gerekecek ,sizin doğru bulduğunuz insanlarla mı gitmesi gerekecek? bu düşünceleriniz bencilce.....

Bu arada kendi ayaklari uzerinde duran olgun akli basinda ve egitimli bir kadin olarak tek tarafli dinlediginiz olaylarin gercekligine hemen inanmaniz bana enteresan geldi . Ne biliyorsunuz adamin kadini delirtmedigini dovmedigini? Su an sizle iyi diye eski karisina da kesin boyle davraniyordu diyemeyiz degil mi ? Siz bir de kadindan dinleyin bakalim o neler anlatacak.. Kolay degil bu isler .

Sevgilinize güvenmiyorsunuz. "ben tek başıma tatile gitmek istesem müsade etmez" demişsiniz. Ama tek başına gitmiyor, kızıyla gidiyor. Ne yapacak kızını uyuttuktan sonra kalkıp bara eğlenmeye mi gidecek? Sizinle tatil yapması ayrı kızıyla ayrı. O zaman üçünüz tatil yapacaksınız başka çareniz yok. Ben mesela yeğenlerim ve kendi ailemle ayrı, eşimle ayrı tatil yaparım. İki tatilin de değeri farklı. Bence sevgilinizin kızıyla tatil yapmasına karışmamalısınız.

Kizi ile olmasina katlanamiyorsunuz. Oysa kizi hayatinizda hep olacak. Ve bir gun o kucuk kiz buyuyecek. Ergenlik sorunlari olacak. Mezuniyet torenleri olacak. Dugunu olacak.
Kizi ile bir tatile bile katlanamiyorsaniz cocuklu biriyle beraberlik de dusunmeyin derim. Unutmayin bu adamla evlendikten sonra bosanmayacaginizin garantisi yok. Sizin de cocugunuza ucuncu kadin katlanamayabilir. Dahasi adamin kiziyla asik atmaniz cok trajikomik. Kendinizi alistirin. Bu kiz hayatinizda hep olacak. Siz adamin hayatinda birinci sirada olmak istiyorsunuz. Oncelikli olmak yani. Oysa cocuklar her zaman onceliklidir. Normali de budur. Bunu kabullenemeyecekseniz simdiden bitirin bu iliskiyi ki ilerde ne siz uzulun ne de baskasi.

kızıyla tatile gitmesinin size ne gibi bir ters tarafı var ? egerki yanındaki arkadaşını kast ediyorsan size göre mülayim olmayan arkadaşından bu sizin sevğilinizi bağlamaz . kişi kendinden sorumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…