- 18 Haziran 2018
- 2.000
- 2.875
- 133
- 34
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Karakter olarak iyi olduğunu bu yüzden ailenin onu kolladığını düşünüyorum. İyi olmasaydı ailenin onunla yaşayacağını düşünmüyorum. Ama adamın da bu düzene adapte olması zaten sorumsuz olduğunu gösteriyorAdam iyilikten değil de pasiflikten vefat eden eş ailesiyle iki yıldır beraber yaşıyor gibi geldi bana daha çok.
Neyse ki bunun farkında olmayacaksın bide erkeklere çok fazla anlam yüklüyorsunuzBen ölsem eşim benden 2 yıl sonra eşim evlensin istemezdim.
Bir sene bile beklemeyen var. Eşinin 40 mevlidini okuyan bir kadın hoca ile tanışıp evlenen adam bile duydum.Ben ölsem eşim benden 2 yıl sonra eşim evlensin istemezdim.
Canım hıc gerek yok sonra çocuğum deyıp atacak senı kenaraMerhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aklım çok karışık kızlar fikirlerinizi merak ediyorum
Bu mu efendi adam? Kayın ailesinin evinden damat çıkacakmış. Kuşak da bağlatsın siyah.40 yaşında.Adam kayınbabasıyla birlikte çalışıyor inşaat şirketleri var.Eşi vefat ettiğinden beri kayınvalidesi ve kayınpederi ile yaşıyor.Evlendirmek isteyende onlar birazda zor durumdalar bu birlikte yaşamadan dolayı.
Çocuğu olmayan birinin çocuklu biri ile evlenmemesi gerektiğini düşünüyorumMerhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Ortak tanıdığımız olan eşi vefat etmiş 10 yaşında bir oğlu olan bir talip var.Adamı 6-7 yıldır tanıyorum işinde gücünde efendi bir adam.
Aynen görümcem 2 yıl önce kalp krizi geçirip vefat etti adam 1 ay geçmeden evlendiNeyse ki bunun farkında olmayacaksın bide erkeklere çok fazla anlam yüklüyorsunuz
MissCherryBlossom senin olumsuz baktığın şey benim içime sinmiyor.Genel yorumların evlende gör gününü dercesine
Aslında KV ve KP adama ve çocuğuna sahip çıktı.Bilmiyorum görünce bende üzülüyorum ama başıma ne gelse bu iyi niyetimden geldi.Adama da hiç o gözle bakmadım çok tuhaf geliyorYok konu sahibesi ben aslında olumsuz bakmıyorum. Yani adamın karısı ölünce bazı durumlar gelişmiş, gayet normal. KV ve KPye sahip çıkması gayet güzel, yaşlıları soķağa mı atsınherif ölse ben anne babasına sahip çıkardım. Çocuğun da anneannesi ve dedesi sonuçta. Bu konuda da içime kötü şeyler doğmuyor, bence git görüş
İşte bunu bilmiyorum
Mutlu olmayacağımı düşünürsem evlenmem.Annelik yapmak imkansız ancak ablalık olur.En büyük sıkıntı yaptığım her hareket sürekli gözlemlenip eleştirilir.Genel olarak fikrim olumsuz şuan.Ben annesiz bir çocuğa annelik yapamam diye düşünüyorum. Ama 42 yaşındasınız. Çocuksuz boşanmış bulmanız imkansız gibi. Evlenmeniz şart değilse evlenmeyin.
Siz birdenbire 10 yaşında bir çocuğun annesi olacaksınız.Çocuk annesiz büyümüş bir çocuk.Sizde çocuk büyütmediniz.Neler yaşanır çocuk büyütülürken bilemezsiniz.Bu tür evlilikler çok ortaklı evlilik olarak söylenir.Çocuğa bir şeyi yapma dediğinizde üvey anne olursunuz.Karışsanız suç karışmasanız suç.Merhabalar ben daha önce bir evlilik yaptım çocuğum yok 42 yaşındayım.
Aslında KV ve KP adama ve çocuğuna sahip çıktı.Bilmiyorum görünce bende üzülüyorum ama başıma ne gelse bu iyi niyetimden geldi.Adama da hiç o gözle bakmadım çok tuhaf geliyor
Cansın sen ya.Hepsinin acısını gün gün biliyorum.Kimse böyle olsun istemezdi elbette adam da genç tekrar evlenmesi gerekiyor.Aile beni çok seviyor özellikle KP benim kızım öldü trendy benim kızım diyor her yerde.Hayırlısı neyse o olsun diyorum.Yani bebişim durumlar acaip görünse de, ortada bir ölüm var. O insanların da kızı öldü, belki torunlarına tutunmak istediler. Adam da çocuğa bakması için kv ve kpye güvenmiş, gayet normal. Ufacık bir çocuğu bir yabancıya bırakıp gidemezsin zaten. Burdak8lerin bakıcı bulsun düzen kursun diye üstten atıp alttan tuttuklarına bakma, KV çocuğuma bakmak istemedi diye konu açıyorlar her günkısacası burdaki yorumların hiçbirine katilmıyorum, ortada ölüm gibi bir durum var o ailenin her bireyi eşşekten düşmüş karpuza dönmüştür. Burdakiler ölmayi bayılmak sanıyor. Sözün özü buluş bak, sonrasında ister al ister alma
Adamın evi var dubleks benim üst katım.Evlenirsem üst kata taşınıcam.kayınbabasıyla birlikte yaşıyormuş şimdi okudum.
eğer evlenmeden ev alacaksa o şartla görüşün. eğer kötü biri olsaydı eski eşin ailesi birlikte yaşamak istemezdi. çok az görülecek bi şey bu. ama ayrı ev olmazsa görüşmeyin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?