- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Ortada çocuk olunca cidden zor oluyor. Allah yardımcınız olsuninsan aldatıliyor ve kötü şeyler yaşıyor ise Bi daha kimseye yüzde yüz güvenemiyor herkes herşeyi yapabilir gibi geliyor geçenlerde eşim eltimin ber ra oğluna soğuk duruyor lafından ötürü evladımi istemiyor isen gelmesin dedi gözleri dolu dolu bende olurmu öyle şey dedim ben ona merhamet etmezsem Allah benim evladıma merhamet edermi dedim inanın ikinci evlilik hem kadın hem erkek için de çok zor
Amin herkesin inşaAllah herkesin imtihanı farklı farklıOrtada çocuk olunca cidden zor oluyor. Allah yardımcınız olsun
Işte onun cevabını malesef bilemiyorum . Nasıl bir insan canının canına düşman olabilir .Yük olarak mi görecekler, kendilerinden fedakarlık yapacaklarını mi düşünüyorlar acaba ? Hoş öyle olsa bile insan bunu düşünmemeli, üzüldüm..Eşim gece 12 de geliyor çocuk uyuyor oluyor sahurdan sonra uyuyor öğlen 2 de uyanıyor 3 de ise gidiyor yani birbirlerini göremiyorlar
Bazende gece çalışıyor gündüz uyuyor yada sabah çalışıyor akşam geliyor
Eşim çocuğuma kötü davranıyor dersem Allah razı olmaz en fazla bosanirim ama ya sonra
Benim derdim ailem neden evladima düşmanlar
Boşanmak mesele değil ki bosanirim ama ailem in tavrı ortada beni kattar koca delisi bir kadın olarak değerlendirebilirsiniz ama herkes görmek istediği gibi görüyor malesefBu coğrafyada evlilik de boşanma da çok abartılıyor.
Napacaksın esin çocuğunu istemezse; gidip adliyeye boşayacaksın.baska bi çözümü yok.
Dünyanın sonu değil boşanma.
Çocuğa da üzüldüm ya
8 e girecek mahkeme sürecinde 3 kere pedagog la görüştü pedagog ailemin tavrı yüzünden benim hakkımda olumsuz şeyler yazdı o zaman bekardim işte evinde odası yok anneanne ve teyze çocuğu istemiyor annenin sigortası yok düzenli işi yok gibi rapor yazmışAnneniz kanımı dondurdu.
Kendi canından parçasını koparıp atsın bakalım atabiliyor mu?
Torun evlattan tatlıdır diyenler var, şoka girdim bu nasıl bir duygusuzluk!
Ne olursa olsun evladınızdan vazgeçmeyin.
Eşinizle aranız bu yüzden bozulacaksa bozulsun.
Kaç yaşında çocuğunuz?
Pedagog un raporu çok önemli kadın annemin ve kiz kardeşim in tavrı yüzünden olumsuz yazdı ilk raporu ikinci defa inceleme talep edeceğim ama mahkeme corona dan ötürü aksadıSizde yada eşinizde hiç sorun yok b3nce esas sorun sizin anneniz babanız cahilliklerinden sizi de evladinizida kanser eder bunlar . Hiç duymayın kulak tıkayın. Annenizede söyleyin koca damat derdine eşinizi arayıp konuşup durmasın. Bence velayet alin çocuğunuz üzerinde yasal anlamda daha fazla siz sahibi olursanız iyi olur çünkü
doğru yazmış işte istemiyorlar çocuğunuzu. İşiniz yok düzenli, maddi geliriniz yok o yüzden ortak noktanız bile olmayan size ve çocuğunuza karşı tuhaf bakışları olan bir adamla evlendiniz, evlenmiş olmak için evlendiniz.8 e girecek mahkeme sürecinde 3 kere pedagog la görüştü pedagog ailemin tavrı yüzünden benim hakkımda olumsuz şeyler yazdı o zaman bekardim işte evinde odası yok anneanne ve teyze çocuğu istemiyor annenin sigortası yok düzenli işi yok gibi rapor yazmış
Çocuk babasının hediye ve oyuncak almasi nedeniyle ilk 2 görüşmede babamla kalacağım demiş
Şaşırdım inanın
Hersey oyuncak hediye oda takımı mi
Evet biraz uzar süreç bu aralar ama inşallah sorunsuz hallolur. Yalniz kesinlikle ailenizi özellikle annenizi hayatınızdan kocanızdan evinizden uzak tutun onlar daha bu cahilce merhametsizlikle başınıza çok is açarlarPedagog un raporu çok önemli kadın annemin ve kiz kardeşim in tavrı yüzünden olumsuz yazdı ilk raporu ikinci defa inceleme talep edeceğim ama mahkeme corona dan ötürü aksadı
Çalışmadığımi çocuğa bakmadığmi nereden biliyorsunuzdoğru yazmış işte istemiyorlar çocuğunuzu. İşiniz yok düzenli, maddi geliriniz yok o yüzden ortak noktanız bile olmayan size ve çocuğunuza karşı tuhaf bakışları olan bir adamla evlendiniz, evlenmiş olmak için evlendiniz.
Çocuk olduğu için çocuğunuzun tavrı da normal, neye şaşırdınız anlamadım. Çocuğun beklentisinin oyuncak, hediye, oda takımı olması normal değil mi?
Çocuğunuz 8 yaşına gelmiş, bu süreçte bir iş bulup çalışsaydınız az çok birikimle oğlunuza ve kendinize mütevazi de olsa bir hayat kurardınız. Ama siz eski eşinizin sorumluluğundan çıkıp yine başka bir erkeğin sorumluluğuna girmişsiniz. Size tavsiyem eşinizden emin olmadan tekrar hamile kalmamaya bakın.
Çalışmadığımi çocuğa bakmadığmi nereden biliyorsunuz
Babayla görüşmüyor oğlum çok ağlıyor babanne ye gideceğim kalacağım diye gönderiyorum 3 4 gün kalıyor bazen 1 hafta geri geliyor icra yoluyla denedim ama alamadım avukat yeni dava açman lazım dedi nafaka için ama maddi durumum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?