- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
Selam bayanlar size sıkıntımdan bahsedip tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 16 aylık da bir kızım var ellerinizden öper :)
Evlenmeden once hic bir is yapmisligim yoktu. Zaten lisede üniversiteye hazırlıkları gecti üniversiteyi sehir dışında okudum. Yurdum da yemekler hazır çıkıyordu yemekhane de odalarda da mutfak yoktu odalar iki gunde bir temizleniyordu. Haliyle üniversitede de is yapmadım hic. Zaten okul bittiği yaz evlendim. Yemek isini hallettim
COK sukur malatya genlerim devreye girdi ve her yaptıgım yemek beğenildi esim tarafından. Ama gelin görün ki temizlik konusunda hic kendimi yeterli hissetmiyorum
ben aynı zamanda matematik ogretmeniyim ve ozel derse gidiyorum. Dun gittiğim de evin sahibi acik bi isi çıkmış apar topar gitmiş biz öğrencimle eve girdik. Aman ne göreyim ev pırıl piril. Hemde oyle boyle degil resmen parlıyor ev ve mis gibi kokuyo. (Her zaman öyleydi ama acil evden çıkmış hali de o olunca şaşırdım) enim simdi acil isim olsa çıkıp gitsem ev de peşimden gelir
kızımı kısıtlamak istemiyorum sadece odanda diye oyuncaklarını tabi ki oturma odama getirebilir ama ben evi süpürüp silinde aksama kokusu kalmiyo. Istiyorum ki evim parlasın hep mis gibi lavanta koksun. Nasıl yapabilirim o koku nasıl kalıcı olabilir,evim ışıl ışıl nasıl olur . Puf noktaların. Var mı. Siz nasıl yapiyosunuz bunları bana anlatır mısınız. Not olarak sunu soyleyim kv cok titiz aynı sekilde onun ve evli gorumcemin evi de hep parlar ama onlara soramiyorum yarın bir gun laf olur diye. Annem derseniz o hic takılmaz boyle seylere söylersem de aman sende kendine is ariyosun der. Ama ben gercekten istiyorum bunu
Ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim 16 aylık da bir kızım var ellerinizden öper :)
Evlenmeden once hic bir is yapmisligim yoktu. Zaten lisede üniversiteye hazırlıkları gecti üniversiteyi sehir dışında okudum. Yurdum da yemekler hazır çıkıyordu yemekhane de odalarda da mutfak yoktu odalar iki gunde bir temizleniyordu. Haliyle üniversitede de is yapmadım hic. Zaten okul bittiği yaz evlendim. Yemek isini hallettim
COK sukur malatya genlerim devreye girdi ve her yaptıgım yemek beğenildi esim tarafından. Ama gelin görün ki temizlik konusunda hic kendimi yeterli hissetmiyorum