• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklu ve duzenli

Benim bahsettiklerim düz olanlar, yere yapışıyor silerken. Bunların normal paspastan farkı yok ki. Kılı tüyü toplamıyor yine.
Sizin bahsettiginiz bezi biliyorum annem kullaniyor fakat elinizle yikayip sıkıyorsunuz kol kaslarini zorluyormuş ben kullanamadim zor geldi evet guzel temizliyor ama zor geldi bana

Sizin bahsettiginiz bezi biliyorum annem kullaniyor fakat elinizle yikayip sıkıyorsunuz kol kaslarini zorluyormuş ben kullanamadim zor geldi evet guzel temizliyor ama zor geldi bana
Kol kaslarıma bişey olmuyor da ilk başta oturup kalkmaktan (paspası takarken) bacak kaslarım hayli zorlandı. Çok sıkmıyorum ben. Zaten normal viledalar gibi sulu sulu silmiyor sıkmasan da.

Kol kaslarıma bişey olmuyor da ilk başta oturup kalkmaktan (paspası takarken) bacak kaslarım hayli zorlandı. Çok sıkmıyorum ben. Zaten normal viledalar gibi sulu sulu silmiyor sıkmasan da.
Bana zor geliyor işte yoksa guzel dipli bucakli temizliyor ama biz uyusamadik :-D

tam benlik konu dedim daldım neyse benden çok varmış bari :KK45:
11 aylık bebeğim var çalışıyorum tüm haftasonumu temizliğe ayırsam da daha pazartesi herşey dağılıyor tüm emeklerim boşa gidiyomuş gibi geliyor
bi türlü tutturamadım şu düzenli kalma işini
bence özel güçleri var böyle olanların :confused:
:KK64:ben kendimi paralasam olmuyor

Annemin öğüdü: Aldığın şeyi onunla işin bittiği an yerine bırakırsan evin dağılmaz :) Bunu ben yapabiliyor muyum/yapıyor muyum? Hayır :cool:
Evet bende onu en fazla 1,5 hafta sürdürebildim sonra gebermiş bir vaziyette oldugumu ve vucuduma eziyet etmemem gerektiğini düşünüp bırakıyorum 2 gün sonra tekrar başlıyorum :)

Lavanta
Bu arada kendi bildiklerimden bir tane. Oda spreyleriyle kokulu cubuklarla kimyasallarla ugrasmayin. Bir kaba kaynamis su koyun icine de bir avuc lavanta atin. But7n ev mis gibi kokuyor. Kokusu azaldikca suyunu degistirebilirsiniz bir kac kullanima. Boyle yapinca evdeki mikroplari da kiriyormus. Saracoglu demisti. Gerci benim sadece hastayken aklima geliyor yapmak ama neyse
lavanta nerelerde bulabilirim ??

Evet bende onu en fazla 1,5 hafta sürdürebildim sonra gebermiş bir vaziyette oldugumu ve vucuduma eziyet etmemem gerektiğini düşünüp bırakıyorum 2 gün sonra tekrar başlıyorum :)
Annem senelerdir nasıl yapıyor ben de hayretler içerisinde onu izliyorum, onun gibi olmama imkan yokmuş gibi geliyor :KK47: Eski toprak dedikleri böyle bir şey belki de :KK51:

Annem senelerdir nasıl yapıyor ben de hayretler içerisinde onu izliyorum, onun gibi olmama imkan yokmuş gibi geliyor :KK47: Eski toprak dedikleri böyle bir şey belki de :KK51:
Evet eski kadınlarda gizli güçler var sanki bende anneme çok özenmişimdir o konuda ama malesef bilmem kaç fırın ekmek yememiz gerekiyor onlar gibi olmak için :) Çalışmıyor olsam belki daha kolay olur ama eşimden bile sonra geliyorum eve neticede yapacak birşey yok :KK22:

Evet eski kadınlarda gizli güçler var sanki bende anneme çok özenmişimdir o konuda ama malesef bilmem kaç fırın ekmek yememiz gerekiyor onlar gibi olmak için :) Çalışmıyor olsam belki daha kolay olur ama eşimden bile sonra geliyorum eve neticede yapacak birşey yok :KK22:
Vallahi ben annemi bildim bileli çalışıyor her şeye de yetişiyor. Gizli güçleri var bence de kesin :)

Lavanta

lavanta nerelerde bulabilirim ??
Aktarlarda
Bitkisel urun satan yerlerde olur en son kilosu40lira idi yanlis hatirlamiyorsam

Ben rahat uyku ve olumsuz enerjiyi gidermek icin ufak keseler icinde yastiklarin icine koyuyorum memnun uc aydir uyguluyorum esimin birazda olsa uyku sorunun cozduk bununla.uykusu hic yoksa cayini yapiyorum.

Ayrica kese icinde salona koydum harika tatli bir kokusu oluyor.
Zamaniw var ise arkadasin dedigi gibi su icinde yapiyorum oda harika oluyor

Migrosta indirimdeydi.eskisi 59 liraya indi. Bu ise sanırım 79 lira.

QUOTE="aysyas, post: 37343110, member: 539062"]Bu şahaneymiş bende sırf elimle sıkmayı sevmedim diye kullanamıyordum fiyatı ne kadar acaba bilginiz var mı ?[/QUOTE]

Back
X