Öncelikle yaşım 24 arkadaşlar. Henüz evli değilim ve aldatılmadım, çocuklarım da yok. Konuyu açma sebebime gelince. 2 kuşak aldatılılan bir soydan gelmekteyim

Foruma yeni üye sayılırım ama çok uzun zamandır özellikle bdv konularını takip ediyorum. Aldatıldım başlığı mı gördüm hop konunun içindeyim. Öyle çok şey yaşadım ve duydum ki bu konuda diyorum bir erkek acaba daha ne kadar farklı aldatabilir ki. Dede-anneannemim hikayeleri, annemin yaşadıkları vs. Ama maşallah bu erkeklerde numaralar hiç bitmiyor

Benim babamın telefonuna da -erkek isimli- bir iş arkadaşından mesaj gelmişti yıllar önce. Sonrası yeminler, inkarlar, bağırışlar, gürültüler. Annem babama çok aşıktı- hala da öyle. Kendi babasının yaptıklarını kocası yapmayacak sanmış zavallı annem, ah ne çok yanılmış. Dedim ya yaşım 24, çok çok sevdiğim bir sevgilim var kısmetse evlenicez yakın zamanda. Ama bilmiyorum elbet aldatacak beni. Ama yakalarım

Bu alanda doktora yaptım hanımlar, annem de hep der çok zeki olması lazım kandırması için diye. Abartmıyorum verebilecekleri tüm tepkileri, tüm yaşanacakları öngörebiliyorum. Nitekim yaşıtım bir arkadaşım geçen yıl yakaladı babasını. Bak böyle böyle şöyle şöyle yaşanacaklar bunlar dedim. Yanıltmadılar. Onun anneciği de çok aşıktı. Affetmiş gibi yaptı. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben yakalarım dedim, aldatılmam ya da affetmem değil. Bu aşk denilen öyle saçma bir şey ki neleri unutmuş gibi yaptırabiliyor çok iyi biliyorum. Onlar ayrı konu.
Uzun oldu asıl söylemek istediğime gelirsek, okuyorum burada ; şiddet görüyorum, tokat attı, her gün kavga ediyoruz,tartışıyoruz,aldattı beni ama çocuklarım var ayrılamam diyolar. Çocuklarınızı ortaya atmayın onların üzerinden oynamayın arkadaşlar! Aşığım affedicem diyin! Annem aynısını yaptı, Her gün kavga gürültü, nasıl bir çocukluk ergenlik geçirdim bilmiyorum. Her gece bağırışmalar, ağlaşmalar. Girdiğim tüm sınavlar, küçücük çocuk psikolojim...Küçücük aklımla bin defa ayrılın anne dedim. Ayrılıp ne yaparım siz varsınız, çalışmıyorum dedi. Kendini kandırdı...Anneannem yakalamış zamanında bizim dedeyi. Çalışmıyor da o zamanlar anneannecim. Almış 3 çocuğunu, dikiş dikmiş okutmuş büyütmüş mis gibi teyze, dayı, anne yapmış bana. Cesaret bu. Onlar sadece baba özlemi çekiyolar. Ben tüm babalar, tüm eşler, tüm sevgililer elbet aldatacak, kandıracak, asla çocuk yapmayacağım diyorum. Paylaşmak istedim sadece şunu da bilin ki, bir erkek asla bir defa aldatmaz ve hepsi çocukları üzerine yemin eder. Cin olun hemcinslerim

. Benim kocam, benim babam yapmaz demeyin asla