• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocukluğum.

24 yaşında evli olmadığınızı söyluyorsunuz o halde neden çocuklarım dıyorsunuz konu başlığında
Sizinle tartışmayacağım arkadaşım :) Zira anlatmak istediklerimi anlamak istemeyecek kadar öngörülüsünüz, gördüğümde dikkatimi çekti bu arada ''çocukluğum'' olacaktı düzenlemeyi deneyeceğim, iyi günler diliyorum :)

Öncelikle yaşım 24 arkadaşlar. Henüz evli değilim ve aldatılmadım, çocuklarım da yok. Konuyu açma sebebime gelince. 2 kuşak aldatılılan bir soydan gelmekteyim :eek: Foruma yeni üye sayılırım ama çok uzun zamandır özellikle bdv konularını takip ediyorum. Aldatıldım başlığı mı gördüm hop konunun içindeyim. Öyle çok şey yaşadım ve duydum ki bu konuda diyorum bir erkek acaba daha ne kadar farklı aldatabilir ki. Dede-anneannemim hikayeleri, annemin yaşadıkları vs. Ama maşallah bu erkeklerde numaralar hiç bitmiyor:KK57: Benim babamın telefonuna da -erkek isimli- bir iş arkadaşından mesaj gelmişti yıllar önce. Sonrası yeminler, inkarlar, bağırışlar, gürültüler. Annem babama çok aşıktı- hala da öyle. Kendi babasının yaptıklarını kocası yapmayacak sanmış zavallı annem, ah ne çok yanılmış. Dedim ya yaşım 24, çok çok sevdiğim bir sevgilim var kısmetse evlenicez yakın zamanda. Ama bilmiyorum elbet aldatacak beni. Ama yakalarım:D Bu alanda doktora yaptım hanımlar, annem de hep der çok zeki olması lazım kandırması için diye. Abartmıyorum verebilecekleri tüm tepkileri, tüm yaşanacakları öngörebiliyorum. Nitekim yaşıtım bir arkadaşım geçen yıl yakaladı babasını. Bak böyle böyle şöyle şöyle yaşanacaklar bunlar dedim. Yanıltmadılar. Onun anneciği de çok aşıktı. Affetmiş gibi yaptı. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben yakalarım dedim, aldatılmam ya da affetmem değil. Bu aşk denilen öyle saçma bir şey ki neleri unutmuş gibi yaptırabiliyor çok iyi biliyorum. Onlar ayrı konu.
Uzun oldu asıl söylemek istediğime gelirsek, okuyorum burada ; şiddet görüyorum, tokat attı, her gün kavga ediyoruz,tartışıyoruz,aldattı beni ama çocuklarım var ayrılamam diyolar. Çocuklarınızı ortaya atmayın onların üzerinden oynamayın arkadaşlar! Aşığım affedicem diyin! Annem aynısını yaptı, Her gün kavga gürültü, nasıl bir çocukluk ergenlik geçirdim bilmiyorum. Her gece bağırışmalar, ağlaşmalar. Girdiğim tüm sınavlar, küçücük çocuk psikolojim...Küçücük aklımla bin defa ayrılın anne dedim. Ayrılıp ne yaparım siz varsınız, çalışmıyorum dedi. Kendini kandırdı...Anneannem yakalamış zamanında bizim dedeyi. Çalışmıyor da o zamanlar anneannecim. Almış 3 çocuğunu, dikiş dikmiş okutmuş büyütmüş mis gibi teyze, dayı, anne yapmış bana. Cesaret bu. Onlar sadece baba özlemi çekiyolar. Ben tüm babalar, tüm eşler, tüm sevgililer elbet aldatacak, kandıracak, asla çocuk yapmayacağım diyorum. Paylaşmak istedim sadece şunu da bilin ki, bir erkek asla bir defa aldatmaz ve hepsi çocukları üzerine yemin eder. Cin olun hemcinslerim :KK53:. Benim kocam, benim babam yapmaz demeyin asla:KK47:

nereden anlıyorsunuz onu da söyleyin de faydası dokunsun :)

Son paragrafa takıldım ben. Sizin iki kuşağın erkekleri uçkuruna sahip çıkamadı diye neden bütün erkekler genellemeye giriyor onu anlamadım ?
Sizin 2 kuşak söz ettiğiniz şeye sahip çıkmıştır umarım. Bu benim genellemem, sizin için hiç bir erkek, eş, sevgili aldatmaz olabilir. Herkes yaşadıklarına göre tecrübe ediniyor.

Çok haklısın.

Konuyu neden yanlış anlamışlar anlamadım.

Bence de çiftler anlaşamıyorsa, bir taraf aldatıyorsa, kısaca ortada huzursuzluk varsa boşanmalı.

Yok çocuklarım babasız olmasın vs hikaye, o çocuk çok mu mutlu sanki?

Ben sana katılıyorum arkadaşım.

Benzer şeyler yaşadım, 25 im ben de, evliyim de, çocuğum yok, öyle bir ortamım olursa kıymam ona.net.

Sizin 2 kuşak söz ettiğiniz şeye sahip çıkmıştır umarım. Bu benim genellemem, sizin için hiç bir erkek, eş, sevgili aldatmaz olabilir. Herkes yaşadıklarına göre tecrübe ediniyor.

Yooo değil. Hatta ben ilk evliliğimde aldatıldım. Öyle toz pembe gözlüklerle bakmıyorum dünyaya. Ama istisnalar her zaman olur. Mesela benim eşini aldatan kadınlar var bildiğim o zaman ben de buna dayanarak genelleme yapayım ? Kadınlar aldatır kocalar ayık olsun diye ? Sizin dedeniz, babanız, benim eski kocam aldattı diye hanımlar ayık olun eşiniz illa sizi aldatacak demeniz çok sağlıklı değil bunu bilin sadece.

Aldatılacağıma emin olsam evlenmem.
Aşk sana yapılan saygısızlığı affetmek değil bana göre.

Yooo değil. Hatta ben ilk evliliğimde aldatıldım. Öyle toz pembe gözlüklerle bakmıyorum dünyaya. Ama istisnalar her zaman olur. Mesela benim eşini aldatan kadınlar var bildiğim o zaman ben de buna dayanarak genelleme yapayım ? Kadınlar aldatır kocalar ayık olsun diye ? Sizin dedeniz, babanız, benim eski kocam aldattı diye hanımlar ayık olun eşiniz illa sizi aldatacak demeniz çok sağlıklı değil bunu bilin sadece.
Şöyle izah edeyim demek istediğim hani anneler bir kez inanıyor ; ''ama eşim yemin etti'' diyor ya, işte devamı geliyor. Sonra yine çocuklarınız üzülüyor, ağlıyor.

Şöyle izah edeyim demek istediğim hani anneler bir kez inanıyor ; ''ama eşim yemin etti'' diyor ya, işte devamı geliyor. Sonra yine çocuklarınız üzülüyor, ağlıyor.

O konuda hemfikiriz sadece paranoyak olmama taraftarıyım ben. Bana göre her şey tolere edilip çözülebilir aldatma hariç! Bu konuda ben de affedici değilim. Kocam aldattı ama bize çok iyi davranıyor iyi bir baba ben de affettim diyor.. Buna karşıyım..

O konuda hemfikiriz sadece paranoyak olmama taraftarıyım ben. Bana göre her şey tolere edilip çözülebilir aldatma hariç! Bu konuda ben de affedici değilim. Kocam aldattı ama bize çok iyi davranıyor iyi bir baba ben de affettim diyor.. Buna karşıyım..
Çok aşık olduklarından herhalde, bilmiyorum onun psikolojisi bambaşkadır elbette, ne kötüdür. Annemi suçlayamıyorum mesela asla, aşık işte napsın diyorum. Zamanla kurtulurum umarım önyargılarımdan, mutlu evli çiftler görmeye ihtiyacım var :)

Çok aşık olduklarından herhalde, bilmiyorum onun psikolojisi bambaşkadır elbette, ne kötüdür. Annemi suçlayamıyorum mesela asla, aşık işte napsın diyorum. Zamanla kurtulurum umarım önyargılarımdan, mutlu evli çiftler görmeye ihtiyacım var :)

Annem de babama çok aşık babam aldatmadı ama türlü eziyet etti bize. Ve annem babamı bırakamadı bir türlü. Anlıyorum sizi inşallah çok mutlu bir evliliğiniz olur :)

ee başka nasıl aldatığını anliycaz...
teorilerin nedir
Musmutlu bir ilişkiniz varsa elbette anlayamazsınız, aldatmıyordur, kandırmıyordur ne güzel :) Benim demek istediğim hani yaşıyorlar ya okuyorum burada; telefonuna mesaj geliyor, iş toplantılarına gidiyor, eşsiz tatillere çıkılıyor. İşte hanımlar burada acaba mı arkadaşlar diyip konu açıyor. Ben acaba demem, büyük konuşmamak lazım elbette ama aldatıyor işte ben de gördüm o mesajları, toplantıları, arkadaş sohbetlerini, bizsiz tatilleri, yeminleri. :(

Önünde iki örnek varmış. Anneannenin daha güçlü ve kararlı oluşu annene karşı daha yargılayıcı olmana neden olmuş.
Annenin de verdiği cevap kolaya kaçışını ispatlıyor "çalışmıyorum". İşte bu söz herşeyi özetliyor.

Şüpheli bir evliliğe başlamak ne derece doğru?

Ben bu hissi biliyorum.
Geciyor ama.
Esiniz duzgun biriyse guven ne demek, ne ise yarar gibi sorulara cevap buluyorsunuz, tabi insanin yanilma payini goz ardi etmeden.
Yine de cok planli yasanmiyor bu hayat.
Dengede tutabilmeliyiz duygularimizi.

Herkes aldatır diyemeyiz ama herkes sorun yaşar evliliğinde
Maalesef tecrübelerin sana böyle düşündürüyor
Umarım bu senin evliliğini etkilemez böyle bir şey yaşamazsın çok zor olsa gerek

çocukluğunda yaşadıkların çok kötü etkilemiş seni ..

herkes aldatmaz .. aldatan kendini kandırır ..

Evlilik güzel birşey , anne olmak paha biçilemez bence ..

dilerim anne olmakta kısmet olur bana ..

Back
X