- 17 Temmuz 2022
- 68
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi manik_depresif99
Öncelikle biliyorum cok sacma bir derdim var ama gercekten kafamda donup duruyor. Ben kendimi bildim bileli hep evlilik meraklisi bir kizdim. 2 3 sene oncesine kadar hayalim evlenmekti. Sonradan anladim mutlu olmak icin tek yol evlilik degilmis. Kendi basima da mutlulugu elde edebilirmisim. Bunun icin bir erkege ihtiyacimin olmadigini cok gec fark ettim. Fakat hala icimden bu istegi atamiyorum. Gecenlerde kuzenim evlendi. Ve benim bu istegim tekrar ortata cikti. Sevgilime birkac defa bu konuyu actim. O su an icin erken oldugunu bir sey diyemeyecegini soyluyor hep. Korkuyorum cunku surekli bu konuyu acarsam bunaltabilirim. Yani aslinda evlenmek istememin sebebi kendi hayatim olsun kendime ait bir duzenim olsun. Tek basima yasamak maddi acidan zor. Ama iki kisiyle daha kolay olur bu. Hem de sevdigim insani her gun gormek var onunla aile olmak var filan. 5 6 sene sonrasinda evlenmis oldugumu dusunmek beni mutlu ediyor. Neden kurtulamiyorum bu dusunceden? Ne yapmam gerekiyor? Benim gibi olan var mi