Ay belirtmişim zaten neden cocukluk arkadaşım dediğimi. Çok kalabalık bir aileyiz anne tarafım bayağı kalabalık annemin kuzenlerini bile tanımam kaldi ki çocuklarını hiç tanımam. Benim gözümde çocukluktan kalma bir arkadaş.E ama kardes torunlari iste, daha ne olacak yakin demek icin? Basbaya kuzenler bana gore, cocukluk arkadasim deyip konuyu dagitmasin konu sahibi
Benim çocuğum olsa kuzenlerimin çocuklarıyla birlikte büyür ama bizim kuşakta çoğu insan anne babasının kuzeninin çocuğunu bilmez.Ne alaka benim kızım koca yazı yazlıkta benim kuzenlerim teyzelerim ve kuzen çocuklarımla geçiriyor ve kuzen demek kardeş demek bizim için, sizin aile bağlarınız ya çok zayıf ya da hiç yok demekki...
Yani gercekten açıklama yaptığım için utanıyorum ama anlamanız için elimden geleni yapacağım. Öncelikle annemden ekleme sebebim ki kendi hesabım varken bunu yapma sebebim sadece merakımdı. Yaklaşık 8-10 yıldır görmediğim biri ve şu an nasıl olduğunu merak ettim. Daha sonrası da birkaç ay alıyor ve kendi hesabımdan ekledim bunun sebebi de sadece keyfim. Ortak takipçiler var diye karşıma çıkıyordu arada. Tıp okuması da gram ilgilendirmiyor okuduğum bölüm de çok güzel birileri çalışsın ben yiyeyim kafasında değilim iki yıla kendim çalışıp kendim yiyeceğim zaten. Tıp infosunu da annemler konuşurken cocuktan bu sebepten ötürü bahsettiler sadece. Tıp okuyan tek kişi değil ki daha doktor olamamış bile derdim böyle bir şeyse emin olun binlerce seçenek var.Yalnız burada yürüyen hoşlanan siz gibi duruyorsunuz. Adami sosyal medyadan bulmuş annenizden eklemissiniz, reddetmiş, gözünüzü karartıp kendi hesabinizdan eklemissiniz cevap yazmamış, sonra ilk mesajı da yazmissiniz. Adam da ayağına gelen fırsatı değerlendiriyor ..Bütün bunları yaparken ki tek motuvasyonunuz adamın tıp okuması. Zira tıp okuduğunu öğrenene kadar umrunuzda bile olmamış. Doktorlar gereksiz egolu falan diyorlar sanırım insanlar böyle yaptığı için.
Birincisi akraba olduğu gerçeği değiştirilemez. İkincisi kendi ailenizde ebeveynlerinizin kuzen çocuğunu tanımamanız ki çoğu sizlerle akrandır, yakın olmadığınızı gösterir bizde tam tersi bir arada büyüdük ve çocuklarımızda aynı şekilde büyüyor. Ve akrabalık ilişkilerinde mesafe olabilir ama akraba ile evlenmek yada ilişki yaşamakta sağlıksız bir düşünce bu gerçeği hiçbir koşul yada ortam değiştiremez.Benim çocuğum olsa kuzenlerimin çocuklarıyla birlikte büyür ama bizim kuşakta çoğu insan anne babasının kuzeninin çocuğunu bilmez.
Çok genel bir konuya sadece kendi üzerinizden örnek vermeniz ve doğrusunun bu olduğunu iddia etmeniz de ayrıca komik.
Aile bağlarım gayet iyi bu arada. Ben de bakmam annemin kuzeninin çocuğuna ama bakana da "akraba o!!!!!! " diye tepki vermem.
Uzak akraba dedim zaten ben akraba değillerdir diye bi iddiam yok.Birincisi akraba olduğu gerçeği değiştirilemez. İkincisi kendi ailenizde ebeveynlerinizin kuzen çocuğunu tanımamanız ki çoğu sizlerle akrandır, yakın olmadığınızı gösterir bizde tam tersi bir arada büyüdük ve çocuklarımızda aynı şekilde büyüyor. Ve akrabalık ilişkilerinde mesafe olabilir ama akraba ile evlenmek yada ilişki yaşamakta sağlıksız bir düşünce bu gerçeği hiçbir koşul yada ortam değiştiremez.
Çoğu şeye inanmayınOlabilir geçmiş ilişkisi de düşündürdü biraz. Kıza acıdığı için devam ettirdiğini söyledi ve en nefret ettiğim erkek davranışıdır. Kendisinin çok ilişkisi olmamış bu kafada biri değilim diyor ama aynı zamanda böyle de davranıyor garipsedim açıkçası
Ben taniyorum, kuzen deriz hatta karsilikli. Herkes farkli tabi, bakis acisiYani kaç insan annesinin kuzeninin çocuğunu tanır ki?
Kuzen diyemiyorum ben. Uzaktan akraba işte.
Kaldı ki beraber büyüme gibi bi olayları da yok. O yüzden çocukluk arkadaşı denilebilir.
Gorusmuyor olmaniz onun genetik olarak kuzeniniz oldugu gercegini degistirmiyor amaAy belirtmişim zaten neden cocukluk arkadaşım dediğimi. Çok kalabalık bir aileyiz anne tarafım bayağı kalabalık annemin kuzenlerini bile tanımam kaldi ki çocuklarını hiç tanımam. Benim gözümde çocukluktan kalma bir arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?