Virus tamamen bahaneleriydi yoksa bize kac kez geldiler o zmn da virus vardi amac bizim gitme istegimizi saf disi birakmak, bi de utanmadan 1 ay sonra yine bize gelmek istiyolar saf zannettiler bizi heralde ama esim saolsun ayni onlarin bahanesiyle cvp verdi onlaraVirüs sebebiyle hayır demişler, hadi bir ay sonra görüşmek istediler ise onların davet etmeleri gerekirdi zaten. Bir de alınmaları çok enteresan. Çok sinir bozucu.
Eşimle konuşmuyoruz şuan.artik bardak taştı.bayram olur sen cocuklusin otur düğün olur sen cocuklusin otur.biyere gidemezsin cocuklusin otur.e cocukluysam b nde kabul etmiyorum.ama eşimin anlayacagi yok.bizi hicbiyere giturmuyor.hastmret kaldım değişik insan girmeye.millete snaki restoran actimÖyle bir haklısınız ki, o kadar olur.
Ne demek çocuklusunuz zahmet olmasın.
E taman işte çocuklusunuz, bize gelin demesi gerekir asıl insanların.
Çok şaşırdım.
Yemin ediyorum size, asla kabul etmez keserdim misafir ağırlamayı bu şekilde yapanları özellikle.
İki kez müsait değilim dedik mi anlaşılır zaten.
Terbiyesizler.
Etmiycem bundna sobra .şimdiye kadar hadi huzur kaçmasın dedim.ama hiçbir şeye hakkım yokBiz de senin cocuklarin var zahmet etme derler ya. Siz haklısınız net.
Sizi cagirmayani bir daha kabul etmeyin.
He sunu da yapabilirsin ,gelmek yada gorusmek mi istiyorlar. Disarida goruselim cok bunaldim deyin. Acik alan olur ,piknik olur .Etmiycem bundna sobra .şimdiye kadar hadi huzur kaçmasın dedim.ama hiçbir şeye hakkım yok
Eşimle konuşmuyoruz şuan.cok pis patlama oldu bende.bundan sonra kimseyi kabul etmiyorum dedim.nasilsa ben biyere gitmiyorum.niye yorayim kendimi dedim.ama eşim anlamamakta ısrarlı üstüne üstlük tavır yapıyor.ben hiç demiyormusum şuraya gidelim buraya gidelim kendim diyecekmisimHe sunu da yapabilirsin ,gelmek yada gorusmek mi istiyorlar. Disarida goruselim cok bunaldim deyin. Acik alan olur ,piknik olur .
Ben sanki demirden celiktenim.bir çocukla bir aglanmalari var.yorgunluktan oluyorlarHe sunu da yapabilirsin ,gelmek yada gorusmek mi istiyorlar. Disarida goruselim cok bunaldim deyin. Acik alan olur ,piknik olur .
Canım benim ya üzülme çoçukları al kendin git gezmeye omlarında farklı ortam görmeye ihtiyacı kalabalık ortamlara gitme malum corona var arada çoçukları bırak annene kayınvalideye tek git eşine onsuzda gidebileğini göster arkadaş çevresi edin çay kahve sohbeti yaparsanızBen sanki demirden celiktenim.bir çocukla bir aglanmalari var.yorgunluktan oluyorlar
Bak eşinin seni hiç biryere götürmemesi bana çöm şüpheli geldi sanki senden birşey saklıyor gibi yani tamamen sosyal hayattan kopmuşsun tek sosyal hayatın mangal partisinde mangal yapıp hizmet etmekAynn böyle yapicam bundan sonra.resmen tukeniyorum.madem ben biyere gitmiyorum benim de yorumlama gerek yok degilmi
Evet tek sosyal hayatım mangala gelenleri görmek.guya ben gitmiyomusum bir yereBak eşinin seni hiç biryere götürmemesi bana çöm şüpheli geldi sanki senden birşey saklıyor gibi yani tamamen sosyal hayattan kopmuşsun tek sosyal hayatın mangal partisinde mangal yapıp hizmet etmek
Anam gitmeyede gelmiyoki bir kere gidiyorum on kere agirla.en iyisi otur evinde kimseyle ugrasmaEvet tek sosyal hayatım mangala gelenleri görmek.guya ben gitmiyomusum bir yere
Kendim gidiyorum zaten.esimle hicbiyere gitmiyoruz gitmemize fırsat yok kendileri geliyo xatenCanım benim ya üzülme çoçukları al kendin git gezmeye omlarında farklı ortam görmeye ihtiyacı kalabalık ortamlara gitme malum corona var arada çoçukları bırak annene kayınvalideye tek git eşine onsuzda gidebileğini göster arkadaş çevresi edin çay kahve sohbeti yaparsanız
Vay be ne güzel bulmuşlar yolunu da. Düşünüyor gibi yapıp kitleme.hemen sen cicuklusun zahmet olmasın biz gelelim edelim.guya beni düşünüyorlar.
Zaten gidersen onlara gitme farklı çevre edin mümkünse yeni kişilerKendim gidiyorum zaten.esimle hicbiyere gitmiyoruz gitmemize fırsat yok kendileri geliyo xaten
Bunlar sizin fikirleriniz, misafirlerin değil işte sorun orda. Neyse sebep virüs değilmiş konu sahibi açıkladıBu misafircilik durumlarının açık havayla alakası yok virüsten korkan açık havada da aktivite yapmaz. Eğer birinin evine gidiyosam bahçe ya da salon farketmez, o virüsü kapabilmeyi göze almışımdır. Ama Virüsün v si yok bu konuda. Kaldı ki virüs sebepli de olsa yine de sürekli birilerine mangala gitmek hiç etik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?