Cocuklusun...

Ama yazık ya her insanın bünyesi aynı değilki zaten hamilelik yorucu birde insanlar yoruyor extradan

Bu misafircilik durumlarının açık havayla alakası yok virüsten korkan açık havada da aktivite yapmaz. Eğer birinin evine gidiyosam bahçe ya da salon farketmez, o virüsü kapabilmeyi göze almışımdır. Ama Virüsün v si yok bu konuda. Kaldı ki virüs sebepli de olsa yine de sürekli birilerine mangala gitmek hiç etik değil.

Çevren sorunlu ama eşine ne diyeyim bilemedim pandemi var sende rahatsızmıssın net olarak kabul etme bunun sonu yok aman eşimle aram bozulmasın derken omur boyu cekersin bunları cocuk büyüyünce sizin bahce guzel derler bitmez bunlar
Misafiri asla ikramsız göndermem ugrasırım fakat senin durumunda olsaydım kabul ettigımde kuru cay verirdim baska birşey yok hatta çayıda bahceye masanın tam ortasına koyardım bardaklar bosalınca misafire x cim dolduruver sana zahmet ben cocukluyum derdim ama sen bunu planlasanda eşin son dakika kasaba koşar sanıyorum ama artık dur demelisin

Okurken bile imdaaattt diyesim geldi, siz haklısınız, bundan sonra kimseye hizmetçilik yapmayın lütfen...

Neden karışıyorsunuz ki eşinize?
Adam temizliği yapıyor, yemekleri hazırlıyor, ne zararı var size
Kesin yapıyordur yani, bu kadar baskı yaptığına göre.

Sen çocuklusun olayı böyle değil yalnız. Asıl çocuklu insan davet edilir, hizmetle uğraşmasın diye.
Evime de en fazla 2-3 defa kabul ederim böyle misafiri, kim olursa olsun. Herkes k.çını gezdirecek yer arıyor, davet edilmiyorsam bir daha evimde de ağırlamam.

Varsayıyorum ki sizin eviniz onlarınkinden daha uygun buluşmak için,gerek iş bölümü gerek maddi kısım konusunda yardımları da mı yok?

Yoo kendi bahceleride var birde laf arasında tam karşıdaki komşum doktor valla ihbar eder dedi sizin orası daha muhafazalı dedi

Çok çok sinirlerim bozuluyor bu ara.hep böyle.ben bir düğün bayram bir yere gitmiyorum senin peşine takisip dedim bundan sonra bende kesinlikle kabul etmiyorum dedim.bune boyle

Kendi bahceleride var bizimki kadar olmasa da yine semaverleri fln var.ama karşı komşuları dojtormus

Komik ama malesef çok duydum bunu.cocuklarla giyin et çıkman zor olur diyorlar.esimde saniyorki beni dusunuyoralr

Çok çok sinirlerim bozuluyor bu ara.hep böyle.ben bir düğün bayram bir yere gitmiyorum senin peşine takisip dedim bundan sonra bende kesinlikle kabul etmiyorum dedim.bune boyle
Siz neden hiçbir yere gitmiyorsunuz?
Düğün , bayram evde mi duruyorsunuz sürekli?
İkizler beş yaşında diğeri daha büyükmüş, sürekli evde olmanızı gerektirecektir birşey bu yok yani.

Siz neden hiçbir yere gitmiyorsunuz?
Düğün , bayram evde mi duruyorsunuz sürekli?
İkizler beş yaşında diğeri daha büyükmüş, sürekli evde olmanızı gerektirecektir birşey bu yok yani.
İşte cocukluyum diye eşimde sağolsun götürmez cocuklusun diye diyorumya tepkim en başta esime

İşte cocukluyum diye eşimde sağolsun götürmez cocuklusun diye diyorumya tepkim en başta esime
Kendisi de çocuklu o da gitmesin o zaman kalsın sizinle.
Eşiniz gelme deyince oturup kalıyor musunuz öyle?
Eve misafir kabul etmeme dışında, dışarı çıkma olayına da bir çözüm bulun. Çocuklarınızda büyük hazırlanıp çıkın.
Çocuklu insanlar hapis hayatı yaşamıyor ki size neden ev ev diye dayatılıyor çok saçma gerçekten.

Çevrenizdekiler size iyilik adı altında resmen hizmet ettiriyorlar.biraz kabul etmeyin gerçek yüzlerini görürsünüz zaten.siz bu dünyaya hizmete mi geldiniz açık açık söyleyin gerçekten arkadaş olup olmadığını göreceksiniz

Hep mücadelesini veriyorum ama anlamıyor malesef bende bu sefer böle bı çözüm buldum.haftasonu yaklaşınca sinirlerim zipliyo

Aynn böyle yapicam bundan sonra.resmen tukeniyorum.madem ben biyere gitmiyorum benim de yorumlama gerek yok degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…