Benburakin yemeği zaten yyemek memekte istemem kimseden bı kahveye gitsem ona raziyimda oda yokGelene bir seyler hazirlamayi ikrami birakin bir daha gelmezler emin olun.
Annem de esiniz gibiydi 2 sokak assagidan gelen bile yemeksiz gitmezdi, sanki baska sehirden geliyor.
Kendi kazara gidersede bir cay zorla demlenir yani.
Sizin cevrede tam olarak boyle.
Ben bize gelenlerden birinin bugun aksam yemegi beleşe geldi lafini bile duydum
Sizinkiler yiyici tayfa.
Yedirmeyi birakin.
Sizde gitseniz ayni izzeti ikrami gorseniz anlarim ama sizin durumunuz kullanilmak
Haklısınız. Bu resmen size eziyet. Ya gelenler de kurmaya kaldırmaya yardım edecek ya da hiç gelmeyecek veya davet edecek.Ozaman kesinlikle keserler ayaklarını.ama ben malesef evden çıkamıyorum.esim gidip eşlerini ofislerinde görüyor.ozaman dedim madem benlik bı durum yok dışarda görüşün bende yorumlayım doğru degilmi
İşte siz alıştırmışsiniz, bir kac kez kahveyle yollayim bir daha gelmezler ekmek cikmadi burdan diye.Benburakin yemeği zaten yyemek memekte istemem kimseden bı kahveye gitsem ona raziyimda oda yok
"Sen çocuklusun ..zahmet etme ..biz geliriz " diyen olduğunda "tatlım sen de çocuklusun ama bak ne güzel giyinip kuşanıp geldin ,bizi de çok mutlu ettin ..Ben de çocuklarımı giydirip gezmeye gitmeyi başarabilirim ..seen hiç meraketme " de bakalım ne diyecek
İçimden neler saydiriyorumda.birde mesela onların eşleri ariyo emrivaki yapiyolar geliyoz diye.bakalim eşim dusunevekmi diyorum.diyorki bana e sen de madem ona gidelim buna gidelim diye ben söyleyecekmisim.esimde açıkçası bizi götürmeye niyeti yok.bende bundan sonra kesinlikle kabul etmeyecegim"Sen çocuklusun ..zahmet etme ..biz geliriz " diyen olduğunda "tatlım sen de çocuklusun ama bak ne güzel giyinip kuşanıp geldin ,bizi de çok mutlu ettin ..Ben de çocuklarımı giydirip gezmeye gitmeyi başarabilirim ..seen hiç meraketme " de bakalım ne diyecek
İyi yapmışsıDün mesela bı arkadaş mesaj attı napiyosun ne ediyosun.bida sürekli benim mangalcilardan.havalar ısındı buluşalım dedi.ayy çok iyi olur kendimi disarlara atasim var evden çok sıkıldım dedim.giruldu attı ama bidaha yazma etme yok
Eşimden fırsat bulsam yapicamda.gecen bı arkafaslari uğradı tam yemek vakti.bisey birakacaklardi.ogunde temizlik yapıyorum heryer heryerde daha bir önceki gün uyardım sen yalvar yakar yemeğe kalın diye tutturdu.biyandan çamaşırları toplamaya çalışıyorum bir yandan ortalığı sonra cingari kopardım.ben dağınık halimi kimsenin görmesini istemiyorum dedim ama hep ben suçlu oliyorumİşte siz alıştırmışsiniz, bir kac kez kahveyle yollayim bir daha gelmezler ekmek cikmadi burdan diye.
Ara bak insanları "kuzuuum siz 8 kere bize geldiniz biz bir kez iade i ziyaret yapamadık ..çok ayıp oldu size çok mahcubum.. bu hafta sonu size gelelim diyorum " de .Vallahi deİçimden neler saydiriyorumda.birde mesela onların eşleri ariyo emrivaki yapiyolar geliyoz diye.bakalim eşim dusunevekmi diyorum.diyorki bana e sen de madem ona gidelim buna gidelim diye ben söyleyecekmisim.esimde açıkçası bizi götürmeye niyeti yok.bende bundan sonra kesinlikle kabul etmeyecegim
Eşim alistirdi işte yıllardır anlatmaya çalışıyorum anlamiyokiEşiniz cok meydan vermis bu size gelen misafirlere.Bir güzelligi sürekli yaparsaniz bir kac kere sonra o size görev olarak kaliyor.Tabi ki her sey karsiliklidir,almadan vermek Allah a mahsustur.Tek tarafli hic bir sey olmaz ,yürümez.Davet edip durmayin insanlari.Siz alistirmissiniz.Esinizle konusun bunlari.Size deger veriyor ise anlayacaktir bu söylenenleri.O size surekli gelen insanlarda da ne kadar yüzsüzlermis ,pes dedim.
İyi fikirAra bak insanları "kuzuuum siz 8 kere bize geldiniz biz bir kez iade i ziyaret yapamadık ..çok ayıp oldu size çok mahcubum.. bu hafta sonu size gelelim diyorum " de .Vallahi de
Evimiz dubleks bide inip cokarken semelesiyorum.herkes imreniyo amaben evimden nefret ettim resmenHaklısınız tabi ki..
Ama eşiniz yine de siz dinlemeyecek gibi görünüyor.. Ben sizin yerinizde olsam misafir davet ettiğinde elimi hiçbirşeye sürmem.. Belki çay demlerim servis yaparım çayı biten olunca da eşime göz ucuyla doldur derim masa hazırlarken mutfağa çağırır şunları götürüver der çocukların yanına gider onlarla oynarım..
Misafir gittikten sonra da şuraları bi kaldır makinaya bulaşıkları diz derim.. Sitem ederse de bundan sonra böyle madem biz çocukluyuz ben çocuklarla ilgilenmeliyim onları ihmal edemem misafir var diye derdim
Su durumda kalsam çok ciddiyim donumu südyenimi yemek yenen odanin ortasina koyarim, bir daha ben uygun degil suan ortalik dedigim halde arkadasini zorla eve sokmaya calismasin diye.Eşimden fırsat bulsam yapicamda.gecen bı arkafaslari uğradı tam yemek vakti.bisey birakacaklardi.ogunde temizlik yapıyorum heryer heryerde daha bir önceki gün uyardım sen yalvar yakar yemeğe kalın diye tutturdu.biyandan çamaşırları toplamaya çalışıyorum bir yandan ortalığı sonra cingari kopardım.ben dağınık halimi kimsenin görmesini istemiyorum dedim ama hep ben suçlu oliyorum
O zaman bu durumda surat asin gelen misafirlere.Surat asmak belki sizin icin ileri bir tepki olabilir ama onu yapamiyorsaniz mesafeli davranin ve cok sohbet etmeyin,lafa karismayin.Keyifsiz bir izlenim verin varliklarindan.Boyle boyle ayaklarini cekerler er gec.Esiniz davet bile etse gelmek istemezldr.Insanlar sözden degil eylemden daha cok anlar.Eşim alistirdi işte yıllardır anlatmaya çalışıyorum anlamiyoki
Ben en iyi çözümü böle buldum restini çektim sabirsizliklada bakalım ilk kimden gelecek teklif diye bekliyorum.kesinlikle kabul etmiyecegimÇocukları birakip kahve içmeye gelicem de. Üç cocugunla gidip. Sonra da bakacak kişinin işi çıkmış dersin. Bunlar bundan anlar. Bir iki yaparsan esinle kötü olmadan ayaklarını kesersin.
Evet eli çok açık.tmm helal hoş olsun gözüm yokta.bana geldimi ne bı düğün ne bı ev gezmesi hiçbir şey yok.bende bı insan girmek istiyorum değişiklik istiyorum.insanlara müsade eden benim eşim.heo uyarıyorum anlamıyor.en sonunda cingari kopardım.cCok haklisiniz. Oyle sey mi olur. Cocuk var diye davet etmemeyi de ilk defa duydum. Evleri cok mu kiymetliymis de cocuklari misafir edemiyorlar. Misafire cocukla beraber yemek hazirlamak/agirlamak daha mi kolaymis. Resmen bedava mangal yeri bulmuslar geliyorlar. Gercekten birilerine misafir olmadan kabul etmeyin kimseyi artik. Erkekler anlamayabilir bu durumu bonkor biriyse eger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?