Cocuklusun...

Karşılığında böle muamele görmesem inanın helal hoş olsun gözüm yokta.ama bende bigun süslenip puslenip gitmek istiyorum hep bizde hep bizde olmuyor.esim hemen gelsinler der birini çağırmak ister

Sizi düşünüyorum gibi görünüp yer icer çekilirler. 3 cocukla hizmet etmek daha zor bunu açıkça söyleyin, benim icin böylesi daha zor oluyor deyin
Çok pis resti çektim.ben mecburmuyum dedim her geleni yemekli ağırlamaya.sen benim ikramına karışma dedim ben gereken gereken ikramı yaparım.

İst ben gitsem çocuklardan korkuyorlar galiba.uc çocuk gözlerinde büyüyor.yillardir kimseye gitmiyorum sadece bize geliniyor
Çocuklarınızdan korkup siz davet etmeyeni siz de davet etmeyin, niye ediyorsunuz?

Eşinize de hiç taviz vermeyin.
Sizin rızanız olmadan birilerini yemeğe çağırorsa da mutfak orda git ne yapacaksan yap deyip elinizi sürmeyin birşeye, bir daha olmaz zaten.

Çok haklısınız. Ayrıca Tabi ki yaptıklarınızın karşılığı olması gerekir. Beni biri çaya çağırsam benimde çağırmam gerekir içim rahat etmez. Insanları alistirmayin böyle hazirciliga

Bizde tek taraflı.esimede ne desem boş.tavir yapıyor tmm bundan sobra kimseyi sokmam etmem diyor.anlatmak istediğimi anlamamakta israrli

Kendi pisiriyo ediyo onda sıkıntı yokta.olece kaliyo.misafir hanımlar çay kahve faslına geçiyor onlar gittikten sonra gece yarısına kadar temizle dur

neden uğraşıyorsunuz
nolur sakın yapmayın

ben yıllarca ay evime şu bu gelcek diye kendimi yırttım pişmanım

Karşılık bekliyor olsanız da haklısınız, emri vaki yapıp siz de gidin. Siz arayıp iadei ziyarete geleceğiz deyin insanlara, böyle böyle ya alışırlar ya ayakları kesilir.

Karşılığında böle muamele görmesem inanın helal hoş olsun gözüm yokta.ama bende bigun süslenip puslenip gitmek istiyorum hep bizde hep bizde olmuyor.esim hemen gelsinler der birini çağırmak ister
Msafir adabına göre bir o gider bir o.
Hadi uygun olmayan taraf var o zaman o taraf kendisi belirtir. Benim çocuklar ufakken ben derdim mesela siz buyurun diye. Ama karsı taraf o zaman olur mu gelin falan diye ısrar eder.
Hem madem cocukların var biz gelelim diyecek kadar düşünceli o zaman yemek ol az caya gelelim tatlıyı da ben getireceğim desin. Samimiyet bunu gerektirir.

Hemen görümceye msj at canım gel ama malum doğum yapacağım evi temizle birde yemek yap kendin pişir kendin ye hatta banada fazla fazla malum ben hamileyim hamile kadının kusuru olmaz Birde kalp at tamamdır vazgeçer

Ben istemiyorum evime kimseyi diye düşünüyor.karsilik bekliyorum yedirdigimde gözüm var diye dusunuyor

hani size "sen demek ki karşılık bekliyorsun" diyor ya
siz de "sen de hava atmaya gösteriş yapmaya pek meraklısın" diyin.
belki o da her şeyi koca! gönüllülüğünden yapmıyordur.

Kendi pisiriyo ediyo onda sıkıntı yokta.olece kaliyo.misafir hanımlar çay kahve faslına geçiyor onlar gittikten sonra gece yarısına kadar temizle dur
Sizin misafirlik olayı başka bir duruma dönüşmüş. Gidip cafe de yiyip içip oturmaktan başka bir şey değil. Temizliğe neden yardım etmiyorlar madem cocuklusun.

Mangalda et pişirmekle bitmiyor işte işler.

Karışıklı bekleseniz de haklısınız ayricau eşiniz buradan vurmaya çalışırsa da açık açık söyleyince. Hiçbir ilişki tek taraflı çaba ya da gayretle yürümez. Siz çağırmayın bakalım arkadaşlarınla görüşme sıklığınız nasıl azalıyor.

Kabul etmiyorum dediniz sozunuzun arkasında durun falso vermeyin kendi cagiriyorsa hiçbir işe elinizi sürmeyin ben cagirmadim uğraşamam diyin.

Millet bulmuş işin kolayini bir kere bizde de şöyle birşey olmuştu kayinvalidemin günü vardı benden tatlı istemisti yapılır ama bende demiştim ben güne girmiyorum sırf böyle şeyler ile uğraşmamak için.

Çocuklu olunca herşeyden uzak kalıyoruz o degil de çocugu var diye gelenini de ilk defa duydum. Senin çocukların var sen gel uğraşma diyeceklerine insanlar nasıl da keyiflerine göre kılıf uyduruyor bravo.

Bende de 3 çocuk var evdeki konforu dışarı da bulamıyorum diye bir yere gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…