hayır tabi ki de böyle uyuduğunu video izlemeden uyumadigini,gaffur pijamasi gibi evde ozensiz giyindigini aynı eve girince anladımArtık klasikleşen sorumu soruyorum; nikahta mı tanıştınız?
Bir de onun çocuksu hareketlerinden dolayı dişil enerjisini yitiren ben de var konudaİyi de bu anlattıklarınız çocuksuluk değil, ilgisizlik.
Peki toplum içindeki konuşmaları, çocuksuluğu vs. bir sürü sorunu sıralamışsınız. Bu ikisini eleyelim diğerlerini hiç mi farketmediniz?hayır tabi ki de böyle uyuduğunu video izlemeden uyumadigini,gaffur pijamasi gibi evde ozensiz giyindigini aynı eve girince anladım
Bu dişil enerji de moda olduBir de onun çocuksu hareketlerinden dolayı dişil enerjisini yitiren ben de var konuda
Hanımefendi, cevap ortada. Adam ilgisiz olduğu için siz de kendinizi kadın gibi hissetmiyorsunuz. Durumu yumuşatmanıza gerek yok. Çocuksu davranış böyle bir şey değil.Bir de onun çocuksu hareketlerinden dolayı dişil enerjisini yitiren ben de var konuda
Kız modadan değil insan eşi tarafından arzulanmak istiyor.Kibar olsun diye öyle yazmıştımBu dişil enerji de moda oldukorkmayın bişey olmaz dişiliğinize.
Attirmiyor öğrenciliğinden beri varmış parçalanmadi gitti.Yemin ediyorum ben yazarken güldüm şuan.Hem komik hem sinir bozucuGaffur pijamalarini bari atın duzgun bir şeyler satin alin.Şu konuda degiştirmesi en kolay şey gaffur pijama. Onun disinda adamin karakterini değiştirmek istemeniz ne kadar gerçekleştirilebilir ki?
Aynen öyle bir de bebek gibi kendi üzerine ilgi beklemesi var sürekliHanımefendi, cevap ortada. Adam ilgisiz olduğu için siz de kendinizi kadın gibi hissetmiyorsunuz. Durumu yumuşatmanıza gerek yok. Çocuksu davranış böyle bir şey değil.
Siz ilgisiz kalmışsınız.
Konu sizle çözülecek bir şey değil yani.
Cinsel hayatınız mı problemli? Ne anlatmaya çalıştığınızı forumca anlamıyoruz sanırım.Kız modadan değil insan eşi tarafından arzulanmak istiyor.Kibar olsun diye öyle yazmıştım
Çamaşır suyu dökünAttirmiyor öğrenciliğinden beri varmış parçalanmadi gitti.Yemin ediyorum ben yazarken güldüm şuan.Hem komik hem sinir bozucu
Annelerin çocukları terbiye ederken "gider başkasının annesi olurum bak" sözü geldi aklıma.Aynen öyle bir de bebek gibi kendi üzerine ilgi beklemesi var sürekli
Bide.diyor ki çocuk gibi video izliyor oysa hepimiz izliyoruz telde videoCinsel hayatınız mı problemli? Ne anlatmaya çalıştığınızı forumca anlamıyoruz sanırım.
Eşim dışarda ağır başlı diyorsunuz hemen ardından toplum içinde saçma sapan konuşuyor diyorsunuz. Çocuksu diyorsunuz, arzulamıyor diyorsunuz, gaffur pijaması diyorsunuz, dişil enerji diyorsunuz... Tam olarak derdiniz ne allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?