Çocuksu bir koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hah aranan kişi de geldii.kadın evlenmiş iyi yapmış ferhans.çocuksulukları törpülenir zamanla.ama bir koca kolay bulunmuyor en iyi sen bilirsin.

Ahhh be Ferhan'im,bazen içine başka biri kaçtığını düşünüyorum.

hah aranan kişi de geldii.kadın evlenmiş iyi yapmış ferhans.çocuksulukları törpülenir zamanla.ama bir koca kolay bulunmuyor en iyi sen bilirsin.
Koca kolay bulunmuyor ama böylelerini bulmamak daha iyi valla. adam gibi cinsellik yaşayamadığın adamla evlensen ne olacak?ben vazgeçtim artık.

:) Ayyy bugün de ben surat asıyorum diye adam bana sana çikolata alayım da gül dedi. Ben de al dedim, aldı.
Çikolatayı alınca güldüm. Hepimiz arada çocuklaşıyoruz. Ama bunun anı var, günü var, zamanı var. Her dakika da mızmızlanmak olmaz tabi.

komik değil ama size yine de kızmıyorum.
44 yaşındayım.oyuncakçıları dolanıp barbie bebek alır koleksiyon yaparım.evde ayıcıklı çizgi film karakterli tişörtler pijamalar giyerim.parka inince 3 4 yaşındaki çocuklarla sek sek oynarım bazen.bunlar insanları tuhaf yapmaz ki.herkes ciddi moda mod insan olacak değil.hayatımızdaki sorumluluklarımızı yerine getirdikten sonra bunlar hayatın eğlenceli yanları.

O kadar çok gütme psikolojisi var ki adamın siz bundan yorulmuşsunuz bence..

Evlenmiyorum değil evlenemiyorum olacaktı sanırım hata oldu

Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz
Ay benim 13 yaşındaki oğlum yapmıyor bunları

Ay benim 13 yaşındaki oğlum yapmıyor bunları
Niye yapmıyor diye düşünmeniz gerekmez mi bu durumda? 30 yaşında adam yapmasa anormal karşılamayız da 13 yaşında çocuk niye çocuk gibi davranmıyor, şımarmıyor, saçmalamıyor diye düşünmüyor musunuz?

Oğlum gayet şımarıyor ve tam yaşıtlarına göre davranıyor ama wc kapısının altından bakmak gibi anormal bi şey de yapmıyor

Adam o tarz bir enerji yok ki

Esimle pokemon izlerken sıkılınca oynasiyoruz. Ortak noktaniz olmadigi icin beraber birsey yapamiyorsunuz bu yuzden kendimizden ornek verdim. Esiniz video izlerken yanina sokulup sizde eslik edebilirsiniz, dikkati dagilsin diye gidiklayip sirnasabilirsiniz. Bence sizde de enerji yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…