Çocuksu bir koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söyleyemiyorum dillerden dillere duser burda dalga konusu olur.Ama gerçekten çocuksu saçma hareketler diyebilirim.

Bence sizle o açığı kapatmak istiyor olabilir. Biri onu düşünsün, ilgilensin, üstüne titresin istiyor galiba. Ama daha maskülen tipte erkeklerden hoşlanan biri için hoş olmuyordur tabi.
Aslında aynen söylediğiniz gibi..

eşim külotlu çorap giymeyi seviyor diye konu bile var burada.sizinkini yadırgamayız valla anlatın
Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz

Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz
Benimki tuvalette başımda bekliyor bazen. Uyurken bana ruj sürüyor mesela. Ohoo ben de cidden adamda sorun var sandım.
Ha, sorun var tabii ilgisiz çünkü.
Bi de o pijama kombini tam facia.

fazla şakacı bir adam.içindeki yaramaz çocuk ölmemiş.her gün yapıyorsa tamammül etmesi zor haklısınız.ama arada bir yapıyorsa idare ediverin başka kötü huyları yoksa.

Benimki tuvalette başımda bekliyor bazen. Uyurken bana ruj sürüyor mesela. Ohoo ben de cidden adamda sorun var sandım.
Ha, sorun var tabii ilgisiz çünkü.
Bi de o pijama kombini tam facia.
uyurken ruj mu sürüyor?bismillahirrahmanirrrahim.korkar yapıştırırım bir tane uyku sersemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…