Çocuksu bir koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu Gaffur pijamalarını nerde buluyorsunuz yahu? Ben hiç görmüyorum görsem alırım bir tane paketi açınca yüzünde oluşan ifadeyi görmek için
Öyle Gaffurda izleyince komik geliyor çünkü hahah
Bu arada adam ilgisiz ne alaka çocuksu olmakla.

Tam manasıyla anlatamadım aslında.Soyle toparlayayim.Esim evde çocuksu başka saçma hareketler yapıyor (15 yaşında çocukların yapacagi tarzda saçma espri ya da hareketleri derinlemesine anlatmak istemiyorum burada ) Aynı zamanda ilgisiz.Ben de onun bu hareketlerinden dolayı kadinsilik yönünden çok anne gibi olmaya başladım.Kadinsi hissedemiyorum.Bundan dolayı rahatsızım.Anlatabilmisimdir umuyorum ki

konu başlığını ilgisiz olarak değiştireceğim.Siz diyene kadar ben ilgisiz olduğunu farketmemistim çok da aslında.Gercekten ilgisizlik

15 yıl önce alsaydiniz sizin de olurdu.Hem eskimiyor da yıllarca.

İşten gelince yorgun olduğu için erken uyuyordur. Herkesin enerjisi bir değil. Buna yapacak pek bir şey yok, yani uyuma demek doğru olmaz.

Ev içi giyimini beğenmiyorsanız, siz ona birkaç parça bir şeyler alıp , hediye adı altında verebilirsiniz. Hem eşinizi kırmamış olursunuz.

Daha çok cinsellik problemi yaşıyorsunuz gibi geldi bana. "Arzulanmak istiyorum " dediğiniz için. Hafta içi yine çalıştığı için belki yorgunluktan düşünmüyordur ama haftasonu da aynı ise, bu bir problem tabi ki.
Eşiniz sizi gerçekten arzulamıyor olabilir, siz kendiniz çekici birkaç kıyafet ve davranış sergileyebilirsiniz. Buna rağmen bir şeyler olmuyorsa eşinizle ilgili birkaç problem olabilir. Cinsel problem olabilir ya da kendini başka şekilde tatmin ediyor olabilir.

Sürekli video izlemesi, evde sıkıldığı içindir. Hep aynı şeyler üzerine sohbet ediyorsanız, sohbet etmek artık sarmıyordur. Dışarı çıkmayı hafta içi istemez diye düşünüyorum. Erken uyuyor demişsiniz. Siz birlikte film falan izlemeyi teklif edin. Film izlerken birlikte uyursunuz, en mantıklısı.

Haftasonu dışarıda aktivite yapın. Arkadaşlarla görüşme olabilir. Eğer samimi arkadaşlarınız yoksa , birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Tiyatro, sinema gibi. Maddi imkanlar kısıtlı ise bir yürüyüş yapıp gelebilirsiniz. Ya da ufak çaplı yürüyerek gidebileceğiniz çay bahçesi falan varsa çay içip gelirsiniz.

Siz neden eşinizi evdeki hareketlerini olgunlaştırma gibi bir misyon edindiniz kendinize. Böyle davranırsanız anne gibi hissedersiniz tabi. Hem belki adam sadece eğleniyordur siz fazla kasıyorsunuzdur olamaz mı?

Tam da dün heidi izlediğimi itiraf etmiştim vay be
Seker kız candy müziğine bayilirim çok severim
Bebek yeleği ördüm işleme yaptım candy nin müziğini dinledim hiç pişman değilim evet çocuk.kalmakta güzel ama nereye kadar çocuk bir çözebilsek konu sahibini

Arası pek iyi değil.Mesafeli bir ilişkileri var
Bence sizle o açığı kapatmak istiyor olabilir. Biri onu düşünsün, ilgilensin, üstüne titresin istiyor galiba. Ama daha maskülen tipte erkeklerden hoşlanan biri için hoş olmuyordur tabi.

Ne bileyim inşallah çocukları leyleklerin getirmediğini biliyordur

Evde ne yapıyor mesela?
Duvarları mı karalıyor, çayı halıya mı döküyor, arkadaşının saçını mı çekiyor, yemeğini bitirmeden mi kalkıyor?
Çocukça şeyler böyle olur genelde.
Şımarık deseniz anlarım ama şımarıklık bir doza kadar sempatik olabilir eşler arasında.
Hâlâ çocuksu tarafını çözemedik. Hayırlısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…