Evde kendin yapsan daha iyi dışarda içine ne koyuyorlar belli değilsatılıyor mu bu dişil enerji?2 kilo alıverem yarın
Ciddiye alıp mantıklı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.İlgi beklediği zaman özellikle görmezden gelmeye çalışiyorum sizin de söylediğiniz gibi yoksa sinirimi bozuyor.O zaman annesi olmayın. Ben olsam çocuk gibi davrandığında ilgilenmezdim. Dikkatinizi öyle çekiyor çünkü.
Biz öğretmenler istenmeyen davranışları ilk başta gözlemler ve görmezden geliriz. Hemen tepki verip yapma dersen inadına yapar çünkü.Eğer bir karşılığı olmadığını anlarsa sıkılır ve vazgeçer.
Video izleyip uyumuyor mu, bırakın uyumasın. Ya da mızmızlanıp pış pış mı istiyor, hiç oralı olmayın. Yetişkin gibi davranmazsa karşısında muhatap bulamasın. Ancak öyle yola gelir.
Hale bak ya, bir kadına kocasını eğitmesi için tavsiyede bulunuyorum.Aldığın formasyona kurban be Rosa
heee anladım pardon bacım.sen de dişil enerjisi olan bir hemcinsimmişsin.Evet, sonra seksi oldu deyip beni uyandırıyor. Sevişmeye giden her yol mübahtır:) niye yapıştırayım? İnsan bindiği dalı keser mi aşgolsun
Kız anaa biz de mantıklı yorum yaptık ya gafur picaması da picaması diye işi gırgıra sen çektin yürüdü gittiCiddiye alıp mantıklı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.İlgi beklediği zaman özellikle görmezden gelmeye çalışiyorum sizin de söylediğiniz gibi yoksa sinirimi bozuyor.
konu sahibi sen bizim goy goylarımıza aldırma.hah bu akıllı üyenin dediklerini yap..O zaman annesi olmayın. Ben olsam çocuk gibi davrandığında ilgilenmezdim. Dikkatinizi öyle çekiyor çünkü.
Biz öğretmenler istenmeyen davranışları ilk başta gözlemler ve görmezden geliriz. Hemen tepki verip yapma dersen inadına yapar çünkü.Eğer bir karşılığı olmadığını anlarsa sıkılır ve vazgeçer.
Video izleyip uyumuyor mu, bırakın uyumasın. Ya da mızmızlanıp pış pış mı istiyor, hiç oralı olmayın. Yetişkin gibi davranmazsa karşısında muhatap bulamasın. Ancak öyle yola gelir.
Hale bak ya, bir kadına kocasını eğitmesi için tavsiyede bulunuyorum.Aldığın formasyona kurban be Rosa
İyi de bu adam her zaman aynı esprileri yapmıyor muydu?Evlendikten sonra kötü espri yapmaya mı başladı?Evlene kadar sizi hangi özellikleri cezbetti?Siz ebeveyni değil eşisiniz ayrıca.Tam manasıyla anlatamadım aslında.Soyle toparlayayim.Esim evde çocuksu başka saçma hareketler yapıyor (15 yaşında çocukların yapacagi tarzda saçma espri ya da hareketleri derinlemesine anlatmak istemiyorum burada ) Aynı zamanda ilgisiz.Ben de onun bu hareketlerinden dolayı kadinsilik yönünden çok anne gibi olmaya başladım.Kadinsi hissedemiyorum.Bundan dolayı rahatsızım.Anlatabilmisimdir umuyorum ki
Ya bi git ya geldin gaffur pijaması ne dişil enerji ne sana anlatcaz diye maymuna döndük konu dağıldıkonu sahibi sen bizim goy goylarımıza aldırma.hah bu akıllı üyenin dediklerini yap..
gaffur pijaması ne bilmiyordum.ondan sordum.tmm bir daha hiç bir konuda bilmediğim şeyleri sormam.Ya bi git ya geldin gaffur pijaması ne dişil enerji ne sana anlatcaz diye maymuna döndük konu dağıldı
Böyle devam edin. Tutarlı davranın ama bir görmezden gelip ötekinde patlamayın. Anlasın hangi davranışı sergilerse iletişime açık olduğunuzu. Kafa karıştırmadan net bir tavır sergileyin. Hatta en başında göz hizasına inip "Eğer benimle bir yetişkin gibi iletişim kurmazsan, seninle iletişime geçmeyeceğim." deyin.Ciddiye alıp mantıklı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.İlgi beklediği zaman özellikle görmezden gelmeye çalışiyorum sizin de söylediğiniz gibi yoksa sinirimi bozuyor.
Aslında yorum gayet normal başlamıştıBöyle devam edin. Tutarlı davranın ama bir görmezden gelip ötekinde patlamayın. Anlasın hangi davranışı sergilerse iletişime açık olduğunuzu. Kafa karıştırmadan net bir tavır sergileyin. Hatta en başında göz hizasına inip "Eğer benimle bir yetişkin gibi iletişim kurmazsan, seninle iletişime geçmeyeceğim." deyin.Çocuklara karşı net yönergeler veririz, açık açık söylemezsek yanlış anlıyorlar vs. Eşinizde de işe yarar gibi geldi niyeyse.
hayır tabi ki de böyle uyuduğunu video izlemeden uyumadigini,gaffur pijamasi gibi evde ozensiz giyindigini aynı eve girince anladım
Bir de onun çocuksu hareketlerinden dolayı dişil enerjisini yitiren ben de var konuda
Kız modadan değil insan eşi tarafından arzulanmak istiyor.Kibar olsun diye öyle yazmıştım
Tam manasıyla anlatamadım aslında.Soyle toparlayayim.Esim evde çocuksu başka saçma hareketler yapıyor (15 yaşında çocukların yapacagi tarzda saçma espri ya da hareketleri derinlemesine anlatmak istemiyorum burada ) Aynı zamanda ilgisiz.Ben de onun bu hareketlerinden dolayı kadinsilik yönünden çok anne gibi olmaya başladım.Kadinsi hissedemiyorum.Bundan dolayı rahatsızım.Anlatabilmisimdir umuyorum ki
15 yıl önce alsaydiniz sizin de olurdu.Hem eskimiyor da yıllarca.
Ya ama çocuk gibi davranırsa o zaman o seviyeye inmek lazım. Tam benim yaş grubum, ne yapayım. Yaptıklarımı yazdım ben de.Aslında yorum gayet normal başlamıştı
15 yıl önce babamın çizgili pijamasına el koyup okula giderken giyerek okulda çizgili pijama akımı başlatmıştım15 yıl önce anlayamamışım değerini
O zamanlar itici geliyordu şimdi tatlı,komik arası.
Az önce ninja kaplumbağa dansı yaptımBenimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz
Sorunlu insanları düzeltemezsiniz.birini adam gibi tanımadam etmeden evlenmeyeceksiniz.ben evlenmedim.çok da güzel birliktelikler yaşıyorum.evlenmeyeni dövmüyorlar.bizim ülkenin insanlarına hep söylüyorum.evlenmek şarttır diye bir kanun maddesi yok bizim ülkemizde.yeterince iyi ve kaliteli biri yoksa karşınızda evlenmeyeceksiniz.bu kadar basit.kimse kimseyi değiştiremez.oldu canım bu yaştan sonra koca eğitimi verin bir deHerkese iyi akşamlar.İçimi dökmek için yazmak istedim belki de sizlerden alacağım birkaç cümle bana yol gosterecek.Esimle yasitiz, üç yıldır evliyiz.Cocugumuz yok.Ama evde büyümeyen bir çocuk mevcut.bu kişi benim esim.Ben eşime göre ağır bir insanım.Esim çok sosyal bir kişilik.Disarida oturaklı ve sevilen bir kişi.Gel gelelim evde adeta bir çocuk,saçma sapan hareketler yapıyor.Sacma sapan konuşmalar.Eline telefon alıyor uyuyana kadar çocukların çizgi film izlediği gibi video izliyor.Oyle uyuyor.İlk evlendigimiz yıllar daha fazla cocuksuydu.Soyle yapma, böyle yapma,ağır ol diye diye biraz olgunlaştı.Buyudugu kültüre göre ayıp kavramı bile pek yoktu.Buyuklerin yanında yapılmayacak espriler falan yapıyordu.Ya da dışarıda söylenmemesi gereken bir şeyi başkasının yanında bir anda soyleyiveriyordu.Simdi yine bir nebze.
Konumuza girecek olursam eşim büyümeyen bir çocuk sanki.Cok da dağıtmak ve uzatmak istemiyorum ama esi tarafından arzulanan bir kadın olmayı hayal ediyorum ancak ne dişil enerjim kaldı ne bir şeyim.Esim geliyor dışarıda kemerine giydiği ayakkabıya kadar dikkat eden adam eve geliyor.Gaffur pijamasini giyiyor yatıyor video izliyor.Bu dişil enerjiyi nasıl yakalıyoruz Allah aşkına,çalıştığımız için hafta sonunu iple çekiyorum.Hafta sonu da canım eşimle gecirdigimiz vakit eşim,ben ve telefonlarımız oluyor.Esimin saçma sapan çocuksu hareketlerinden dişil enerji diye bir şey kalmadı.Bi de uyuma huyu var onu da eklemek istiyorum.Erkenden uyumaya bayılıyor.Kis da geldi ayı misali erkenden kış uykusuna yatmaya başlayacak.Bir fırsatını bulup video izlerken uyuyakaliyor.Anlatirken hem sinirlendim yine hem üzüldüm.Konu çok dağınık olduysa kusura bakmayin.
komik değil ama size yine de kızmıyorum.Az önce ninja kaplumbağa dansı yaptımeşiniz ben miyim acaba?
Çizgili pijama seviyorum, şapşik danslarım var, dün gece koltukta dizi izlerken sızdım. Adamla ruh ikiziyiz resmen.
Komik aslında ama... Siz biraz fazla gergin bir kişilik olabilir misiniz acaba? Kızmak istiyorsanız kızın etkilenmem benkomik değil ama size yine de kızmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?