Çocuksu bir koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddiye alıp mantıklı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.İlgi beklediği zaman özellikle görmezden gelmeye çalışiyorum sizin de söylediğiniz gibi yoksa sinirimi bozuyor.

Mune konu dertten ziyade dalga geçmeye döndü.Rica etsem konumu yoruma kapatabilir misiniz.

Ciddiye alıp mantıklı bir yorum yaptığınız için teşekkür ederim.İlgi beklediği zaman özellikle görmezden gelmeye çalışiyorum sizin de söylediğiniz gibi yoksa sinirimi bozuyor.
Kız anaa biz de mantıklı yorum yaptık ya gafur picaması da picaması diye işi gırgıra sen çektin yürüdü gitti

konu sahibi sen bizim goy goylarımıza aldırma.hah bu akıllı üyenin dediklerini yap..

İyi de bu adam her zaman aynı esprileri yapmıyor muydu?Evlendikten sonra kötü espri yapmaya mı başladı?Evlene kadar sizi hangi özellikleri cezbetti?Siz ebeveyni değil eşisiniz ayrıca.

Mune konu dertten ziyade dalga geçmeye döndü.Rica etsem konumu yoruma kapatabilir misiniz.

Siz adama çocuksu diyorsunuz biz ilgisiz diyoruz. Sonra en büyük çocukluğu siz yapıyorsunuz. Küstüm oynamıyorum tavrı oldu mu şimdi?

Böyle devam edin. Tutarlı davranın ama bir görmezden gelip ötekinde patlamayın. Anlasın hangi davranışı sergilerse iletişime açık olduğunuzu. Kafa karıştırmadan net bir tavır sergileyin. Hatta en başında göz hizasına inip "Eğer benimle bir yetişkin gibi iletişim kurmazsan, seninle iletişime geçmeyeceğim." deyin. Çocuklara karşı net yönergeler veririz, açık açık söylemezsek yanlış anlıyorlar vs. Eşinizde de işe yarar gibi geldi niyeyse.

Aslında yorum gayet normal başlamıştı

hayır tabi ki de böyle uyuduğunu video izlemeden uyumadigini,gaffur pijamasi gibi evde ozensiz giyindigini aynı eve girince anladım

Bir de onun çocuksu hareketlerinden dolayı dişil enerjisini yitiren ben de var konuda

Kız modadan değil insan eşi tarafından arzulanmak istiyor.Kibar olsun diye öyle yazmıştım

15 yıl önce alsaydiniz sizin de olurdu.Hem eskimiyor da yıllarca.

Bir nesilin erkeklerinin neredeyse tamamında , sizin tabirinizle gaffur ( dikine çizgili ) pijamaları vardı; eşlerinin dişil enerjileri de azalmamıştı.

Eşiniz sizi arzulamıyorsa bunun adamın giydiği pijamayla alakası yok ki. Çizgili pijamayı giyen siz olsanız ; konudaki pijama vurgunuzu anlayacağım da , bu haliyle pijama konudaki günah keçisi olmuş.

Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz
Az önce ninja kaplumbağa dansı yaptım eşiniz ben miyim acaba?

Çizgili pijama seviyorum, şapşik danslarım var, dün gece koltukta dizi izlerken sızdım. Adamla ruh ikiziyiz resmen.

Sorunlu insanları düzeltemezsiniz.birini adam gibi tanımadam etmeden evlenmeyeceksiniz.ben evlenmedim.çok da güzel birliktelikler yaşıyorum.evlenmeyeni dövmüyorlar.bizim ülkenin insanlarına hep söylüyorum.evlenmek şarttır diye bir kanun maddesi yok bizim ülkemizde.yeterince iyi ve kaliteli biri yoksa karşınızda evlenmeyeceksiniz.bu kadar basit.kimse kimseyi değiştiremez.oldu canım bu yaştan sonra koca eğitimi verin bir de arada güzel bir cinsel hayat yok, derin bir ilişki yok, eee o yok bu yok, hiçbir şey yok.eee evlenme motivasyonunuz ne o zaman ? Dişil enerjim kalmadı falan filan yazacak kadar bilinçli bir kadınsınız ama şu çocukla evlenecek kadar da bilinçsizsiniz ilginç doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…