Çocuksu bir koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki de asansörde maymun dansı yapıyor arkadaşlar.Tuvaletteyken kapının altından eğiliyor. Hak verecek misiniz beni lincleyecek misiniz bunun neresi çocuksu hareket biz de her gun yapıyoruz diyecek misiniz
Benim eşimin de çok çocuksu komiklikleri var beni bazen çok güldürür ama bana sempatik geliyor hatta ailedeki çocukları etrafına toplayıp onlara türlü şaklabanlıklar yapar ben uzaktan bakıp gurur duyarım çocuklar onu çok seviyor diye.

Siz neden eşinizi evdeki hareketlerini olgunlaştırma gibi bir misyon edindiniz kendinize. Böyle davranırsanız anne gibi hissedersiniz tabi. Hem belki adam sadece eğleniyordur siz fazla kasıyorsunuzdur olamaz mı?
Aradığım yorum..

E ama smdi gerçekten de evlenmeden yapmıyor muydu asansörde maymun dansı vb hareketler peki?
Muzur adam muhakkak ki sonradan olmamıştır böyle, niye şimdi rahatsız etmeye başladı onu düşünmek lazım

E ama smdi gerçekten de evlenmeden yapmıyor muydu asansörde maymun dansı vb hareketler peki?
Muzur adam muhakkak ki sonradan olmamıştır böyle, niye şimdi rahatsız etmeye başladı onu düşünmek lazım
Zaten konuda tutarsızlık var başta eşim dışarda oturaklı demiş sonra büyüklerin yanında söylenmeyecek sözler söyler falan

Yapmıyordu valla ne diyeyim.Sadece o değil.Rahatsiz etmeye başlamasının sebebi ilgisizlik sanırım.Buraya yazana kadar ilgisiz olduğunu düşünmemiştim.

Bence, şimdi çoğu erkek telefonla oyun oynuyordur. Önemli olan dengeyi sağlamak.

Ama siz böyle sürekli, eşinizi yönetir gibi davranırsanız olmaz.

Birde gaffur pijamasina takıldım ben, napsin adam takım elbiseyle mi otursun evde.

Zaten konuda tutarsızlık var başta eşim dışarda oturaklı demiş sonra büyüklerin yanında söylenmeyecek sözler söyler falan
söylemeyecek sozlerden kastım aile yanında yapılmayacak espriler. Samimi olduklarimizda sıkıntıliyiz.Samimi değilsek oturakliyiz.

Sizinkiler de oyle gencecik yaşında atlet çizgili genişlemiş gaffur pijamalar giyiyorsa ben bu konuyu burada bırakıp sorunu sadece kendimde aramaya gidiyorum

şimdi herkes düşünüyor.benim sevgilim ya da kocam ne tuhaflıklar yapıyor diye.
Valla benimki işten gelir bi güzel baksıra kadar soyunur kış günü üşüdüğü için elektrikli sobanın önünde takılır bi süre neymiş vücudu akşama kadar iş kıyafetinin içindeymiş hava alması lazımmış

Sizinkiler de oyle gencecik yaşında atlet çizgili genişlemiş gaffur pijamalar giyiyorsa ben bu konuyu burada bırakıp sorunu sadece kendimde aramaya gidiyorum
Hanımefendi konuyu saptırmayin, o kadar rahatsizsaniz bu durumdan alın kocaniza beğendiğiniz bir takım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…