Çocuksu Durmak...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:

bi abla vardi 40 yasindaydi ama 20 derdiniz en fazla

onunki kadar vahim olmasin da

oglu yasinda cocuklar tanismak istiyolardi ablayla:KK70:
o yaşta olsam hoşuma giderdi bu durum ama şimdi kendimi kötü hissetmeme neden oluyor ya:olamaz::olamaz:Daha kadınsı durmak istiyorum.

Bence çok güzel bir şey. Kadınsı duracağım diye aşırı ağır makyaj saçma tonlarda sarı saç ve tuhaf giysiler kullanmayın da. İstediginiz gibi olun rahat takilin. Her zaman genç göstermek güzeldir .
Bodur tavuk her daim piliç:KK53:
15 diyince moralim bozuluyor ama ya.6 yaş küçük göstermek pek hoşuma gitmiyor.:KK12:

21 yaşında kadınsı durma ya bence, genç bir kızsın henüz. Niye takıyorsun bu kadar? On sene sonra, şuan sinirini bozan bu durum çok da hoşuna gidecek, emin ol.
Kendimi ne yaparsam yapayım,hep çocuk bulacakmışım gibi geliyor,ondan takıyorum.Bir de pek makyaj yapmayı da beceremiyorum,şimdi lisedekiler bile daha olgun duruyor:işsiz::işsiz:

Tadını çıkar. Bende aynıyım. Ama benim hoşuma gidiyor. Zayıf olmanın etkisi de var. Kilo almayı dene. Benim kızım var, ablası mısın diyorlar :))

Kisa boylu kadinlar da genc gorunebiliyor. Boyunuz nedir konu sahibesi?
Bodur tavuk her daim pilic hikayesi yani:deli:

Back
X