• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu Durmak...

Kisa boylu kadinlar da genc gorunebiliyor. Boyunuz nedir konu sahibesi?
Bodur tavuk her daim pilic hikayesi yani:deli:
1 57 boy ben de .genç gorunuyorum görünmesine de yıllardır her aldığım pantolonu eteği pijama altını eşofman altını tadilat yaptırmaktan bıktım yav.tadilata verdığım paralarla bir araba alırdım ucuz yollu.bu da kısa boylu olmanın dezavantajı işte ha ha ha.ha bir de modeli bozulan ürünleri beğenip alamamak var o daha çok koyuyor

O yaslarda bende oleydim. Simdi 37 ve 23 diyen bile var ki ben kendim oha diyorum oyle diyene.

Yani demem o ki: ilerde cok ekmegini yiyceksin:)

20 yaşındasın kadınsı bir yaşta değilsin, öyle duramaman çok normal değil mi ?
Ben 25im 26’ya gireceğim, ben de üniversite öğrencisi gibi duruyorum. Şikayetçi değilim. Yine olsa yine dururum.

aynı
Onu o kisilere sormak lazim. babyface olunca boyda 1.55 zayifta olunca oluyordur belki.
yazdığın özelliklerdeyim kısa boy bebeksi yuz mınyon tıp.yaşım 40 ama 33 gösteriyorum anca 27 28 göstermiyorum mumkun değil.ne kadar bebeksi de olsak bakımlıda olsak yüze bir olgunluk vuruyor zamanla 20 lık kızlar gibi olunamıyor maalesef.yaşının 6 7 yaş genç gösterenı güzeli olabılıyorsun en fazla saçın bile kalıtesı düşüyor 30 dan sonra cildin de

aynı

yazdığın özelliklerdeyim kısa boy bebeksi yuz mınyon tıp.yaşım 40 ama 33 gösteriyorum anca 27 28 göstermiyorum mumkun değil.ne kadar bebeksi de olsak bakımlıda olsak yüze bir olgunluk vuruyor zamanla 20 lık kızlar gibi olunamıyor maalesef.yaşının 6 7 yaş genç gösterenı güzeli olabılıyorsun en fazla saçın bile kalıtesı düşüyor 30 dan sonra cildin de
Hadi senin dedigin olsun, seni mi kircam:)

bakımla gençlıkle aklını bozmuş bir uye yorumu naparsın ama yetmıyor genetıkte bakımda maalesef dönülmüyor 20 lere aha haa.ama çabalıyorum vavgeçmiş değilim 7 yaş genç durmakta ıyıdir iyi boşver:halay:
Bu isler genetik ve birazda sans. Beslenme yasam standarti vs. Hepsinin rolu buyuk buna inaniyorum. Mesela yuzun olgun gosterir citi piti olsanda buyuk gosterebilirsin. Yuzun bebeksi olur kiloluysan yasli durdurabilir. Gibi gibi..Ben 50 sine merdiven dayamis bi kadin gordum torunu varmis, inan otuzlu yaslarda gosteriyodu:) sonradan konusunca anlatti yasini vs. O da citi piti bi kadindi. Olabilir yani..

20 yaşındayken bir tanıdık bana 16 yaşında falan mısın demişti çok üzülmüştüm ne de olsa genç kızdım ya ben diye düşünmüştüm, yillar gecti ve anladim ki çok iyi bir durummuş her genin böyle olmasi gerek diye düşündüm. Bence sevin ben yaşa girdikçe bu özelliğimi seviyorum şükür:)) sen de seversin.

20 yaşındayken bir tanıdık bana 16 yaşında falan mısın demişti çok üzülmüştüm ne de olsa genç kızdım ya ben diye düşünmüştüm, yillar gecti ve anladim ki çok iyi bir durummuş her genin böyle olmasi gerek diye düşündüm. Bence sevin ben yaşa girdikçe bu özelliğimi seviyorum şükür:)) sen de seversin.
İşte bana da sürekli 15 yaşında gibisin diyilince ben de çok üzülüyorum.Umarım ilerde sizin gibi düşünürüm.

İşte bana da sürekli 15 yaşında gibisin diyilince ben de çok üzülüyorum.Umarım ilerde sizin gibi düşünürüm.
Bu zamanda insanlar genç görünmek için bir sürü masraf ve risklere giriyor minyonluk her zaman iyidir. Kimi insan minyon sever kimisi tam tersi ama minyonluk bayanlara yakışıyor,erkeklerde minyonluk abes duruyor mesela aile babasi olacak kişiye uymuyor :)) kadin icin öyle değil ben imreniyorum boyunda çocuğu olup genç duranlara, inşallah bana da öyle düşünürler bastonlu olmadan :KK45:

evet ya,onların yüzündeki makyajı,giyim tarzını görünce kendimi kötü hisseediyorum.Onlarla kendimi karşılaştırınca psikolojim bozuluyor resmen.:KK43::KK43:
Niye bozuluyon be...ben memnunum :süslü:
Tabi bunun 30 a bir buçuk basamagım kaldığı icindir:KK53:
Fekat bence şanslı olduğunu bil:rapci:

Back
X