• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuksu Durmak...

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:
26 yaşındayım ama makyajla bile 18-19 olduğumu düşünüyorlar. Daha ağır bir şeyler giyersem falan o zaman aşağı yukarı yaşımı gösteriyorum galiba. Bir de konuşmaya başlayınca anlaşılıyor yaşımın küçük olmadığı. Ben gayet memnunum bu durumdan. Olgunluğunuz zaten konuşunca anlaşılır. İleride de avantaj hem. Zaten oldum olası büyük görünmekten hoşlanmadım. Bence sevinin.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:
Ah keşke senin gibi olsam 27 yaşındayım 45 gibi duruyorum bana teyze dediler:(

21 daha cok genc . Zamanla makyaj sac kiyafet iyice hayatiniza girince durum eşitlenir belki:)

Ama bana da 18lik bir cocuk musallat oldu.

Durup dururken denilmiyor da ben su yastayim yavrum beni gec diye
Artık yasim sudur diye yazip anlima asacagim bu gidişle.

Ben direk hoşuma hangisi gidiyorsa onu aldım,bunlara pek dikkat etmedim:kızgın:

O oyle olmuyor iste panpacim:olamaz: Rahat mi, giyilir mi, yurunur mu, topugu saglam mi iyice bakicaksin.

Bunu cok yurumeyecegim gunlerde ofiste oturacaksam giyerim mesela. Bununla yurunur topugu saglam ama yurumeyin ayaga yazik cinsten:KK48:

20180928_215208.webp

Bunu da cumartesi disari cikarken arkadaslarimla bulusacaksam, cafeye giderken, magaza gezerken giyerim. Sokakta yurunuyor yani. Topugu gayet rahat, cok yuksek degil ama hos ayakkabi kendini gosteriyor bence:

20180928_215343.webp

Ikisi de sicak tutan ayakkabilar bu arada, kis aylarinda sicaklik cok cok onemli.

Gece gece sana sebep foto cektim bak ugrastim goruyor musun:KK76:

21 daha cok genc . Zamanla makyaj sac kiyafet iyice hayatiniza girince durum eşitlenir belki:)

Ama bana da 18lik bir cocuk musallat oldu.

Durup dururken denilmiyor da ben su yastayim yavrum beni gec diye
Artık yasim sudur diye yazip anlima asacagim bu gidişle.

18lik iyiymis bana yazilan en genc eleman 26-27 benden 4 yas kucuk iste bak kendimi yasli hissettim simdi:KK48:

18lik iyiymis bana yazilan en genc eleman 26-27 benden 4 yas kucuk iste bak kendimi yasli hissettim simdi:KK48:

Ahagah ayol bende 24 'um 25 e gireceğim.
18 cok genç oldu bana da:KK53:
Cocuk bildiğimiz cocuk duruyor birde. Daha yüzündeki sivilcesi gecmemis.

Nasıl yakıştırdi bizi anlamadim. Kesin yirtik pantolon falan giydigin bir gün gözüne kestirdi tamam buda bizden dedi galiba.

Ahagah ayol bende 24 'um 25 e gireceğim.
18 cok genç oldu bana da:KK53:
Cocuk bildiğimiz cocuk duruyor birde. Daha yüzündeki sivilcesi gecmemis.

Nasıl yakıştırdi bizi anlamadim. Kesin yirtik pantolon falan giydigin bir gün gözüne kestirdi tamam buda bizden dedi galiba.

:KK53::KK53:
Valla benim 26lık çocuk gibi durmuyor ama hipster mı ne diyorlar rahat takılıyor, koluna boncuklu bileklik falan takıyor, müzik festivallerine gidiyor yetişkin gibi yaşamıyor yani. Hiç uygun değiliz.

Diğeri 27lik aşırı yakışıklı yani öyle böyle değil:KK57:Hem yüzü yakışıklı hem profesyonel sporcu ve beden öğretmeni vücudu gerçek bir taş :KK51: Bununla da pek uygun değiliz. İş arkadaşım bir ısırık al bırak madem ciddi niyetin yok dedi tövbe tvbeee:olamaz:

evet ya,onların yüzündeki makyajı,giyim tarzını görünce kendimi kötü hisseediyorum.Onlarla kendimi karşılaştırınca psikolojim bozuluyor resmen.:KK43::KK43:
Boşver ne canını sıkıyosun, memurum doğum iznindeyken işyerinde bi müdürle tanıştık abimde aynı yerde onun müdürü işte kadın bana öğrencimisin lisede yaz tatili değil mi nasıl yapıyosun falan demişti düşün 25 yaşındayken lise zannetmişti, benim hoşuma giderdi oğlumu annemin, benide ablası sanıyolar:) büyüyüp ne yapcaksın 16 yaşında 20 lik dişim çıktı diye oturup ağlamıştım ama ben 20 olmadım daha diye :) bu günlerin tadını çıkar olgunluk büyümek evliliğe yaklaşmak demek:) hayatını yaşa

:KK53::KK53:
Valla benim 26lık çocuk gibi durmuyor ama hipster mı ne diyorlar rahat takılıyor, koluna boncuklu bileklik falan takıyor, müzik festivallerine gidiyor yetişkin gibi yaşamıyor yani. Hiç uygun değiliz.

Diğeri 27lik aşırı yakışıklı yani öyle böyle değil:KK57:Hem yüzü yakışıklı hem profesyonel sporcu ve beden öğretmeni vücudu gerçek bir taş :KK51: Bununla da pek uygun değiliz. İş arkadaşım bir ısırık al bırak madem ciddi niyetin yok dedi tövbe tvbeee:olamaz:

Ahaha . Hani daha olgun gosterip 1 2 yas olan bir genç olsa tamam da cocukla abla kardes oluruz biz ancak.

27 iyi bence sende 30 31 idin galiba. Tamam iste uygunsunuz bir isirik alinir ondan ahahah
Aman zaten 25ten sonra 30'a kadr söyle akli basinda olgun olamiyor erkekler nedense hala lay lay lom kafasindalar
Öyle olunca da olmuyor, cık.
Hem yakışıklı hem söyle akli başında birini bulmak gittikce zorlaşıyor , bulduğunu iyice degerlendirmeden birakma:)

Yaşım 28 liseli gibi duruyorum neredeyse:) etüt çalışması için gittiğim kurumda tayt-sweatshirt gidiyorum gitim kuşama dikkat etmeden spor giyiniyorum. muhabbet bi 5 dk gerçekten öğretmen misin şeklinde ilerliyor.

Giyim kuşamla da değil yüz hatlarımdan. Kumral sarışın arası dalgalı saçlı mavi gözlüyüm genelde nude makyaj yapıyorum ve minyonum bunlar direkt yaşımı -5 yapıyor:)) ama 30 yaşıma son 2 yaş kaldığı için bu durum çok mutlu etmeye başladı beni ne yalan söyleyim eskiden sinir oluyordum ama yaş aldıkca hoşuna gidecek:)

Back
X