Çocuksu Durmak...

Ben konuyu dert yerine boşuna açmışım meğer:KK70::KK70:
6 yaş küçük göstermek şu anda beni çok sinir etse de anlaşılan KK kadınları için çok güzel bir şey:21::21:
Seni en iyi ben anlarım bende bu dertten müzdaribim. 34 yaşima girdim evli çocukluyum hala hangi okula gidiyosun çocuk seninmi ahh ah niye erkenden evlendin diyenler bir yana. yillardir çocuk sanilip saygı duyulmamak ve çocuk muamelesi görmek diger yana. Hayat tecrübem çok fazla üniversite sonra iş hayatim vs. Ama çocuk zannettikleri için insanlar kaale almiyor saygi duymuyor.üniye giderkende hangi liseye gidiyosun derlerdi offf off şimdide niye erkenden evlendin çocuk seninmi soruları:işsiz:

Oda birşey mi ben iki çocuk annesiyim.1 ay önce ev gezmesine gitmiştik görümce ile.ev sahibi kızım bana bir sigara al da gel marketten dedi beni yeni ergenliğe giren çocuk zannetmiş.Benim görümce o bizim gelin deyince kadın ayıp mı oldu acaba demiş31 yaşındayım bu arada

:olamaz::olamaz::olamaz:

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:
Oda bişi mi ben 28 im bana 18 diyorlar :KK45:. Hayatım boyu hep küçük gösterdim bundandı hoşlanıyorum yani :KK53:

Siyah olan güzelmiş tam benlik :) ama oteki gibi bende aldim siyahini. Rahat oluyor yururken kalin topuk :)

Valla panpa siyah botun karizmasi tama ama ayagin munsaip yerlerine koyan cinsten :olamaz:O yuzden dedigim gibi dolanacaksam degil ofiste oturcaksam giyiyorum.:KK50: Daha ayak sagligina onem veren modellere yonelmekte fayda var genel olarak:)

Son düzenleme:
çok haklısınız ben aşırı cilt bakımı beslenme takıntılıyım mınyonum genetık olarak bebek yuzluydum ama en fazla 6 yaş genç duruyorum yaşıtlarımdan oda 40 ım 33 34 duruyorum o kadar bakıma kremlere yuz jimnastığıne rağmen.burda 10 yaş ustu genç durduğunu ıddıa edenler hiç gerçekçi gelmedi bana 2 çocuklu kadına liseli dıyorlarmış olabılır mi böyle bir şey .yüze vuruyor az çok yaş.20 lerde görünüyorum desem anca kendimi kandırırım mümkün değil.20 ler gibi gıyınıyorum sadece ama görünmüyorum asla.makyajım hafif gıyımım basic fresh genetığımde ıyı olduğundan 6 7 yaşta gıyımımı değiştirsem fark 2 ye ıner yada makyajımı.yorumlararın bazılarına bayağı güldüm nedense

Deme kiz...ben simdi 40 yasina girince 35 mi goruncem :KK51:40ken 30 gorunmek istiyordum ben:KK51:

Bizim topluma gore kadinsan ve kilolu degilsen kucuksundur. Erkeksen, kel ve gobekli degilsen kucuksundur.

Esim 33 yasinda ve yasini ogrenenler sasiriyor. Sasircak ne var bilmiyorum bence adam gayet yasini gosteriyor. Gozlerinin yaninda kaz ayaklari cikmis hala adama 23 filan gosterdigini soyluyorlar salak salak, sirf kilosu yok vs diye.

25 yasindayim 16-17 duruyormuşum... Alakam yok sadece inceyim.

Bizim toplumda yasini gostermen icin kilolu, kel, gobekli ya da cok kart filan durman lazim.
Etrafta xx yasindayim ama herkes 7 yas kucuk saniyor diyenlerin buyuk cogunlugu direk yuzune bakinca genc filan gostermiyor sadece boylari kisa oluyor. :) Benim de kisa :KK70:
En mantıklı yorum bu kesinlikle. +30 üstü bir kadın kesinlikle liseli gibi görünemez bana görede. En azından ben yüzüne bakınca anlarım yani.
Önceki işyerimdeki bir iş arkadaşım geldi aklıma. Kız 40 yaşında fakat sırf boyu kısa olduğu için ve gayet spor giyindiği için kendisinin 20 falan göründüğünü sanıyordu. Fakat yüzüne baksanız göz çevresi yaşlanmış. Yani ben o meşhur “Bodur tavuk herdem piliç.” Lafına inanmıyorum.

Valla panpa siyah botun karizmasi tama ama ayagin munsaip yerlerine koyan cinsten :olamaz:O yuzden dedigim gibi dolanacaksam degil ofiste oturcaksam giyiyorum.:KK50: Daha ayak sagligina onem veren modellere yonelmekte fayda var genel olarak:)

Haklısın valla sekerim:) biryerden biyere arabayla gidilcekse de giyilir belki ama karizmatikmis sahiden. Ben artik giyemiyorum ayağın anası ağlıyor oylece duruyor guzelim topuklular :)

Bence bu durum değiştirebileceğiniz bir şey değil. Biraz yapı meselesi, biraz da toplumun algısıyla alakalı. Kısa insan görünce küçük sanmaya programlanmışlar.
Yüz hatlarınız keskin değilse zaten küçük görünürsünüz.
Ben de kısayım, yüz hatlarım yumuşak ve gülünce gözlerim japon anime karakterlerinki gibi oluyor. 29 olduğumu söyleyene kadar çocuk muamelesi görüyorum. Normal hayatta yaşınızın küçük tahmin edilmesi güzel ama iş hayatında gerçekten sıkıntı. Ki iş yerinde spor şeyler giymem.
Benimle yaşıt bir arkadaşım var. İçkili mekanlara girerken hala kimlik soruyorlar ona. Üzülmeyin yani beterin beteri var.:KK51:

Ayyyy benimde hiç hoşuma gitmiyor. 4 aylık bebeğim var geçen yolda ağlıyo kadının teki eve çağırdı gel emzir diye gittim emziriyorum sen daha bebeksin neden bebek yaptın dedi yaşım 25 diyince ben seni çok küçüksün sandım k.bakma filan dedi. Bebek kucağımdayken filan bakışlardan nefret ediyorum. Hamileykende tuhaf tuhaf bakarlardı. Üniversitedeyken lisede sanıyorlardı sigara alırken kimlik sormuşlukları var. Benimde artık sinirimi bozuyo topukludan başka ayakkabı giyemiyorum :D en son estetik yaptırcam valla şu an ciddi araştırıyorum nereme ne yaptırsam diye :D

Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hepinizin hayatı yolundadır.:KK68::KK68:Benim ki pek dert gibi durmayan ama beni rahatsız eden bir durum,kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.Ben 21 yaşındayım ama beni görenler 15 yaşında falan gösterdiğimi söylüyorlar.Minyonum ama 6 yaş küçük göstermek moralimi bozuyor.Çocuksu durmak yerine artık kadınsı durmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı tam olarak bilmiyorum.Bunu başarmak istiyorum:KK73::KK73:Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.:KK15:
bende minyonum aynı sekilde cok sinir olup deliriyodum suan yaşım 25 ve otuza 5 yaş kaldı gittikte genç durmak Allahın bana verdiği bir nimet olarak kabullendim:KK53: mutluyum şuan yaşıtlarım var bazısı 30 duruyo çok sanslı olduğunu bir iki yaş sonra anlıcaksın :süslü:

Bu konuşmayı 30 larında yapalım canım

Bana da çocuk gelin muamelesi yapılıyo bu aralar :KK70:
Alıştım artık ya napiyim

Annem ve başka bir hemşire, hastaneye gelen bir kızı çocuk gelin sanmış, odaya çekmiş polis çağırıcaz doğru söyle yardıma ihtiyacın var mı demişler. Kızcağız da demiş ki ben 28yaşındayım:KK70:

Annem ve başka bir hemşire, hastaneye gelen bir kızı çocuk gelin sanmış, odaya çekmiş polis çağırıcaz doğru söyle yardıma ihtiyacın var mı demişler. Kızcağız da demiş ki ben 28yaşındayım:KK70:
Hahahaa ben de öyle olurum belki
Bi kere otobüs bileti kestirmeye yazıhaneye gittim adam bi form verdi 18 yaş altı çocukların aile rızası ile seyahat etmesi içinmiş :D
27 yaşındaydım ben de

Öğretmenlik stajında okulun güvenlikçileri "hooop" deyip öğrenci muamelesi yaptılar, evlendim taşındığım apt komşular "yavrum sen kimin kızısın" dediler. çalıştığım okulda yeni tanıştığım her veli "stajer misiniz?" diye soruyor.

29 yaşımın son gününe dek nefret ettim, klasik giyindim, makyaj yaptım, sonuç aynıydı. 30. yaş günümden beri beni küçük sanan herkese sarılasım geliyor :KK48:
şu an çok sinir bozucu ama kasmayın derim. minyonsanız, yaşıtlarınızı 10 yaş büyüten saç boyaları ve makyaj sizi sadece "kendini büyük göstermeye çalışan ergen" yapıyor :KK66:

edit:imla

Back
X